juli88 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 lika1771 napisał(a):Mam! Teraz trzymajcie kciuki za Gajunie,zeby wstala zeby leczenie dalo efekt.Bardzo Wam wszystkim dziekuje. trzymamy kciuki!!! I wierzymy że malutka stanie na nogi :) Quote
Malgoska Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 lika1771 napisał(a):Mam! Teraz trzymajcie kciuki za Gajunie,zeby wstala zeby leczenie dalo efekt.Bardzo Wam wszystkim dziekuje. Trzymamy. Zdrowiej malutka. Quote
Anula Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 O rany ale fajnie! Teraz czekamy na rezultaty i nie opuszczamy malutkiej Gai! Quote
paula_t Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 lika1771 napisał(a):Mam! Teraz trzymajcie kciuki za Gajunie,zeby wstala zeby leczenie dalo efekt.Bardzo Wam wszystkim dziekuje. Trzymamy z cały sił...:modla: Quote
Telimena Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 (edited) Witam, to cud, że ktoś znalazł cocarboxylasę, ja bym tak czy siak dołożyła jeszcze Milgammę N, będą się uzupełniać. Poza tym takie rzeczy można operować ale mało weterynarzy to robi. Ja wiem tylko kto takie rzeczy robi we Wrocławiu ale koszt na pewno jest ogromny, ale im wcześniej tym lepiej. Gdyby to był mój pies, szukałabym kogoś kto zrobi zabieg. Nie liczyłabym na same leki. Edited June 28, 2012 by Telimena Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Wet do ktorego chodze nie robi takich operacji i mowil,ze w Slupsku raczej nikt nie robi.....Niestety nie stac mnie na wyjazd do innego miasta i operacje. Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 jezeli byłaby potrzebna operacja to jestem pewna, że byśmy uzbierali pieniążki żeby uratować Gaję - ona już dość przecierpiała - więc jeśli potrzebna operacja to lika zorientuj się gdzie mogłaby być zrobiona i jaki jest koszt Quote
aida Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Lika wiem że takie operacje przeprowadza dr Niedziela z Kliniki Marcel w Warszawie. Nie bardzo się orientuję jaki jest koszt ale wiem że lekarz ten robi cuda. Moja Amsafka Sonieczka staruszka dzięki niemu chodzi a też myślałam że skończy się operacją. Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 aida napisał(a):Lika wiem że takie operacje przeprowadza dr Niedziela z Kliniki Marcel w Warszawie. Nie bardzo się orientuję jaki jest koszt ale wiem że lekarz ten robi cuda. Moja Amsafka Sonieczka staruszka dzięki niemu chodzi a też myślałam że skończy się operacją.Mozesz zapytac o koszt i czy taka operacja daje gwarancje,ze bedzie chodzic.Ciezko bedzie to ogarnac.Jestem zalamana.Gaja tak na mnie patrzy nie moze spac w lozku, nie moze skakac.Czolga sie do lozka i przednimi lapkami probuje sie wdrapac... Quote
aida Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Mogę się dowiedzieć ale w przypadku mojej Soni lekarz dawał 50% i z tego też powodu podjął próbę leczenia farmakologicznego i masaże. Na pewno Gaję trzeba jeszcze raz zdiagnozować. Jeżeli możesz uzyskać RTG na płycie to ja bardzo chętnie pójdę z nią do dr.Niedzieli i się dowiem Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 aida napisał(a):Mogę się dowiedzieć ale w przypadku mojej Soni lekarz dawał 50% i z tego też powodu podjął próbę leczenia farmakologicznego i masaże. Na pewno Gaję trzeba jeszcze raz zdiagnozować. Jeżeli możesz uzyskać RTG na płycie to ja bardzo chętnie pójdę z nią do dr.Niedzieli i się dowiemJutro zapytam o plyte.Dziekuje. Quote
Telimena Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 we Wrocławiu na pewno takie zabiegi robi dr Niedzielski (ul. Komandorska) ale też dr Szczypka (ul. Mickiewicza), no i uczelnia (Uniwersytet przyrodniczy - Klinka chirurgii) znajdziesz wpisując w google wszystkie namiary, warto wysłać zdjęcie na maila i chociaż spróbować się skonsultować, niech się wypowiedzą specjaliści czy zabieg potrzebny czy próbować farmakologicznie, ważne, żeby dowiadywać się jak najszybciej Quote
malawaszka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 a na pomorzu nie ma dobrych chirurgów? w trójmieście? jak to wygląda tam wie ktos? Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 malawaszka napisał(a):a na pomorzu nie ma dobrych chirurgów? w trójmieście? jak to wygląda tam wie ktos?Napisalam pw do cioteczek z pomorza-czekam Quote
Telimena Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 na pewno są, w Poznaniu jest jeszcze dr Wąsiatycz z tego co wiem to bliżej niż do Wrocławia Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Dostalam jeszcze takie namiary Grudziądz, do Mederskiego, moze bedzie mógł pomóc.... tel: 564635454 Quote
lika1771 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 malawaszka napisał(a):o to niedaleko nawet - trzymam kciuki!!!Jutro bede dzwonic ... Quote
paula_t Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 lika1771 napisał(a):Jutro bede dzwonic ...* Trzeba spróbować, bo leki mogą pomóc, ale może to być pomoc tylko na jakiś czas, a operacja dać dużo większą szansę.... Quote
Anula Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Jeżeli będzie konieczna operacja to uzbieramy na nią-musimy! Teraz tylko dobra konsultacja aby Gai nie pogorszyć stanu zdrowia. Quote
Recommended Posts