Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lika1771 napisał(a):
Mam! Teraz trzymajcie kciuki za Gajunie,zeby wstala zeby leczenie dalo efekt.Bardzo Wam wszystkim dziekuje.

trzymamy kciuki!!! I wierzymy że malutka stanie na nogi :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Witam, to cud, że ktoś znalazł cocarboxylasę, ja bym tak czy siak dołożyła jeszcze Milgammę N, będą się uzupełniać. Poza tym takie rzeczy można operować ale mało weterynarzy to robi. Ja wiem tylko kto takie rzeczy robi we Wrocławiu ale koszt na pewno jest ogromny, ale im wcześniej tym lepiej. Gdyby to był mój pies, szukałabym kogoś kto zrobi zabieg. Nie liczyłabym na same leki.

Edited by Telimena
Posted

jezeli byłaby potrzebna operacja to jestem pewna, że byśmy uzbierali pieniążki żeby uratować Gaję - ona już dość przecierpiała - więc jeśli potrzebna operacja to lika zorientuj się gdzie mogłaby być zrobiona i jaki jest koszt

Posted

Lika wiem że takie operacje przeprowadza dr Niedziela z Kliniki Marcel w Warszawie. Nie bardzo się orientuję jaki jest koszt ale wiem że lekarz ten robi cuda. Moja Amsafka Sonieczka staruszka dzięki niemu chodzi a też myślałam że skończy się operacją.

Posted

aida napisał(a):
Lika wiem że takie operacje przeprowadza dr Niedziela z Kliniki Marcel w Warszawie. Nie bardzo się orientuję jaki jest koszt ale wiem że lekarz ten robi cuda. Moja Amsafka Sonieczka staruszka dzięki niemu chodzi a też myślałam że skończy się operacją.
Mozesz zapytac o koszt i czy taka operacja daje gwarancje,ze bedzie chodzic.Ciezko bedzie to ogarnac.Jestem zalamana.Gaja tak na mnie patrzy nie moze spac w lozku, nie moze skakac.Czolga sie do lozka i przednimi lapkami probuje sie wdrapac...

Posted

Mogę się dowiedzieć ale w przypadku mojej Soni lekarz dawał 50% i z tego też powodu podjął próbę leczenia farmakologicznego i masaże. Na pewno Gaję trzeba jeszcze raz zdiagnozować. Jeżeli możesz uzyskać RTG na płycie to ja bardzo chętnie pójdę z nią do dr.Niedzieli i się dowiem

Posted

aida napisał(a):
Mogę się dowiedzieć ale w przypadku mojej Soni lekarz dawał 50% i z tego też powodu podjął próbę leczenia farmakologicznego i masaże. Na pewno Gaję trzeba jeszcze raz zdiagnozować. Jeżeli możesz uzyskać RTG na płycie to ja bardzo chętnie pójdę z nią do dr.Niedzieli i się dowiem
Jutro zapytam o plyte.Dziekuje.

Posted

we Wrocławiu na pewno takie zabiegi robi dr Niedzielski (ul. Komandorska) ale też dr Szczypka (ul. Mickiewicza), no i uczelnia (Uniwersytet przyrodniczy - Klinka chirurgii) znajdziesz wpisując w google wszystkie namiary, warto wysłać zdjęcie na maila i chociaż spróbować się skonsultować, niech się wypowiedzą specjaliści czy zabieg potrzebny czy próbować farmakologicznie, ważne, żeby dowiadywać się jak najszybciej

Posted

lika1771 napisał(a):
Jutro bede dzwonic ...
*

Trzeba spróbować, bo leki mogą pomóc, ale może to być pomoc tylko na jakiś czas, a operacja dać dużo większą szansę....