Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bylismy na zastrzyku (przeciwbolowe i antybiotyk) jeszcze jutro i w piatek jak wszystko bedzie dobrze to dopiero w poniedzialek.
Nie wiem czy pisalam,ale suni tak z pyszczka walilo ze jak siedziala mi na kolanach to musialam bluzka nosa zatykac a jak liznela:cool3:
Teraz nie ma porownania:lol:

Posted

same dobre wiesci, jak sie ciesze, szczekala na innego psa ? naprawde ? hej to mozna jako strozujacego oglaszac :)...a jaki ma glosik ? jak z czystoscia, juz poprawa ? wszystko na dworze robione ? pozdrawiamy cieplutko :)

Posted

[quote name='wieso']same dobre wiesci, jak sie ciesze, szczekala na innego psa ? naprawde ? hej to mozna jako strozujacego oglaszac :)...a jaki ma glosik ? jak z czystoscia, juz poprawa ? wszystko na dworze robione ? pozdrawiamy cieplutko :)[/QUOTE]

W dzien ogarniamy wychodzimy co 3h,gorzej w nocy rano sprzatanie.
Ma swoje miejsce gdzie sie zalatwia jak pojde gdzie indziej to musze wrocic w to "jej' miejsce.
Troche dziwne pierwszy raz spotykam sie z czym takim:roll:
Glosik taki dorodny jak na taka kruszynke:lol:

Posted

[quote name='lika1771']W dzien ogarniamy wychodzimy co 3h,gorzej w nocy rano sprzatanie.
Ma swoje miejsce gdzie sie zalatwia jak pojde gdzie indziej to musze wrocic w to "jej' miejsce.
Troche dziwne pierwszy raz spotykam sie z czym takim:roll:
Glosik taki dorodny jak na taka kruszynke:lol:[/QUOTE]

to juz bardzo duze postpy, po tych zebach bedzie jeszcze lepiej....nie wiemy przeciez, gdzie mieszkala, co przezyla, ale widze ze dzieki Tobie z dnia na dzien robi milowe kroki.....

Posted

[quote name='sleepingbyday']dowiedz się prosze przy okazji, dlaczego ten jeden ząbal został? ciekawa jestem :p[/QUOTE]

Bardzo mocno sie trzymal i wet sie bal, ze zuchwa mogla peknac.

Posted

Ciotka Lumix wysłała Gai dwa ubranka i podkłady (powinny dotrzeć na dniach). Mam nadzieje, że kochanej Lice będzie łatwiej.

Lika jesteś wielka!

Posted

[quote name='Jasza']Ja już się nie mogę doczekać :-)[/QUOTE]

Do fryzjera jestesmy umowione na sobote tylko fotki beda wieczorkiem w niedziele jak corka wroci.
Niedlugo jedziemy do weta na zastrzyk.
[B]Cioteczki spodkalyscie sie z tym, ze pies na dworze zalatwia sie w jednym miejscu?[/B]

Posted

[quote name='lika1771']Do fryzjera jestesmy umowione na sobote tylko fotki beda wieczorkiem w niedziele jak corka wroci.
[B]Cioteczki spodkalyscie sie z tym, ze pies na dworze zalatwia sie w jednym miejscu?[/B][/QUOTE]

Moja sunia tak ma, że robi coopkę w trzech stałych miejscach:-)

Posted

[quote name='lika1771']Do fryzjera jestesmy umowione na sobote tylko fotki beda wieczorkiem w niedziele jak corka wroci.
[B]Cioteczki spodkalyscie sie z tym, ze pies na dworze zalatwia sie w jednym miejscu?[/B][/QUOTE]
moje maja w ogrodzie ulubione miejsca w których robią kooope, a szczeniak Atos siusia praktycznie zawsze w tym samym miejscu i koope tez robi często w tych samych miejscach, kiedys mielismy Bere staruszke schroniskowa ona też zawsze załatwiała się w tym samym miejscu:)

Posted

[quote name='Lumix']Ja natomiast mam nadzieję ,że kapotki będą dobre a przynajmniej jedna.[/QUOTE]
Kapotki doszly i podklady bardzo dziekuje:loveu:
Ta w ta szachownice jak dla mnie zamala jezeli to mozliwe i mozna wymienic to bym bardzo prosila na taka z polarkiem przeciwdeszczowa :modla: najwyzej doplace.
Dzisiaj zmoklysmy obie tak deszcz z gradem padal.
Jeszcze raz z Gajunia dziekujemy:calus:

Posted

[quote name='wieso']a mydelko doszlo ? tez czekam na fotki z Gaja w nowej fryzurce :)[/QUOTE]
Tak doszlo dzisiaj corka przyniesie bo adres z kontem jest do mojej mamy tzn tylko adres,a konto moje.
Z zalatwianiem coraz lepiej:lol:

Posted

no to fajnie ze doszlo :) pokroj je na kawaleczki tyle ile potrzebujesz do kapieli, bo nawodnione dlugo sie nie trzyma.....dzieki lika
a jak chcesz ja ufyzowac ? na sznupka ? pewnie bedzie jej w tym do twarzy :)

Posted

[quote name='wieso']no to fajnie ze doszlo :) pokroj je na kawaleczki tyle ile potrzebujesz do kapieli, bo nawodnione dlugo sie nie trzyma.....dzieki lika
a jak chcesz ja ufyzowac ? na sznupka ? pewnie bedzie jej w tym do twarzy :)[/QUOTE]

Tak jak chialas cioteczko:lol:
Mysle ze calosc kruciotko tylko lepek zostawimy oczywiscie podetniemy:lol: