Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

lika1771 napisał(a):
Naprawde nie wiem co napisac, czulam sie zle, a teraz jeszcze gorzej....

------------------------
Człowiek kochający z sercem zawsze będzie czuł się żle gdy odchodzą nasi ukochani...Nigdy nie będziemy wiedzieli czy zrobiliśmy wszystko,czy zrobiliśmy dość..Rozumiem Ciebie lika1771 bardzo dobrze,bo i ja nie wiem czy decyzja o eutanazji Gucia była słuszna..A może nie?Przecież można oszaleć....Zawsze będziemy sobie zadawać pytanie o słuszność decyzji,będziemy siebie pytać czy opieka nad psem tak kochanym była słuszna..Kochałaś psinę swoją i tę miłość-gorące serce dałaś psince..I to jest wielka sprawa..
Przytulam Ciebie do serca co tak obolałe..
Elżbieta

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

waldi481 napisał(a):
------------------------Człowiek kochający z sercem zawsze będzie czuł się żle gdy odchodzą nasi ukochani...Nigdy nie będziemy wiedzieli czy zrobiliśmy wszystko,czy zrobiliśmy dość..Rozumiem Ciebie lika1771 bardzo dobrze,bo i ja nie wiem czy decyzja o eutanazji Gucia była słuszna..A może nie?Przecież można oszaleć....Zawsze będziemy sobie zadawać pytanie o słuszność decyzji,będziemy siebie pytać czy opieka nad psem tak kochanym była słuszna..Kochałaś psinę swoją i tę miłość-gorące serce dałaś psince..I to jest wielka sprawa..Przytulam Ciebie do serca co tak obolałe..Elżbieta
Jest bardzo ciezko dziekuje....

Guest Elżbieta481
Posted

Nie pozwól sobie wmówić,że zrobiłaś sobie coś nie tak jak trzeba!Człowiek kochający nie krzywdzi i Ty też swojej małej nie skrzywdziłaś..Ci co stracili swoje psy i tak chodzą niżej ziemi..Jesteśmy z Tobą lika1771.
E/W

Posted

waldi481 napisał(a):
Nie pozwól sobie wmówić,że zrobiłaś sobie coś nie tak jak trzeba!Człowiek kochający nie krzywdzi i Ty też swojej małej nie skrzywdziłaś..Ci co stracili swoje psy i tak chodzą niżej ziemi..Jesteśmy z Tobą lika1771.E/W
Dziekuje Wam czasami nie da sie inaczej, trzeba podjac decyzje ta najgorsza dla nas, bo cierpimy bardzo.

Posted

lika1771 napisał(a):
Dziekuje Wam czasami nie da sie inaczej, trzeba podjac decyzje ta najgorsza dla nas, bo cierpimy bardzo.

Byłam tu z Wami przez ostatnie tygodnie. Łączyłam się z Tobą w bólu.
Dwa dni temu też musiałam podjąć taką decyzję. Mój ukochany kot... Przegraliśmy z nowotworem złośliwym...

Posted

koja napisał(a):
Byłam tu z Wami przez ostatnie tygodnie. Łączyłam się z Tobą w bólu.Dwa dni temu też musiałam podjąć taką decyzję. Mój ukochany kot... Przegraliśmy z nowotworem złośliwym...
Bardzo Ci wspolczuje wiem jak to boli...Trzymaj sie.

Posted

[B]Rozliczenie:Podroz w obie strony-134zl Wizyty(2)-120zl Szampon-11zl Transport-50zl Rachunek za leczenie Gajenki-180zl Podklady-14,20zl .Rachunek mam tylko nie wkleje nie umiem, a corki nie ma wyjechala .Suma wszystkich wplat na moje konto:1027,62zl-509,2zl=518,42. =Chcialam te pieniazki ktore zostaly przeznaczyc na sunie z palucha oczywiscie za Waszym pozwoleniem,ale nie wiem czy sie uda.....Na dniach przyjezdza sunia ze wsi mloda,ale bida.Teraz jest zamknieta,bo ma cieczke. Mam problemy z kompem dlatego tak to wyglada...

Posted

malawaszka napisał(a):
mam nadzieję, że się uda zabrać maleństwo z Paluchowej umieralni :kciuki: i za sunię ze wsi też trzymam kciuki - ma wątek?
Jeszcze nie ma, mam fotki Sunia ma guza na brzuchu, nie wiadomo co to jest a w tylnej łapce tylko jedną poduszkę z pzurkiem, reszta jakby odgryziona albo urwana-diabli wiedzą co....Gajenko Ty sie napewno cieszysz kochanie.

Posted

Hey cioteczki jak dawno mnie nie było o jej przez mój przyjazd z wakacji co u was widzę, że psiaki smutaśne o jejku. Bardzo śliczniutka trzymam,am mocno i za nią kciuki

Posted

anka :) napisał(a):
Hey cioteczki jak dawno mnie nie było o jej przez mój przyjazd z wakacji co u was widzę, że psiaki smutaśne o jejku. Bardzo śliczniutka trzymam,am mocno i za nią kciuki
Dziekuje,ze zagladasz.Moja Gajenka ......