Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieso droga - wiosna zmierza szybkimi krokami - powiedz TZ , że ma się pozbierać, bo pszczoły się budzą - zaraz będzie mnóóóstwo roboty w pasiece :loveu: Pozdrawiamy Was oboje - mój farmer i ja :)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

farmerka63 napisał(a):
Wieso droga - wiosna zmierza szybkimi krokami - powiedz TZ , że ma się pozbierać, bo pszczoły się budzą - zaraz będzie mnóóóstwo roboty w pasiece :loveu: Pozdrawiamy Was oboje - mój farmer i ja :)

dziekuje Wam, ja juz mialam zaszczyt byc ukaszona w styczniu, byla piekna pogoda i one juz sprzataly, chcialam im pomoc ale one byly jakies takie niechetne...:)
Tz dobija tez stan Hundisi, ona tak patrzy, cieczy jej a my nie mozemy nic zrobic :(,....apetyt ma, drepcze z Kredka pobiega ale widac jak marnieje :(.....

Posted

no, dzisiaj wzielam sie .....wszystkim lepiej powoli.....no coz z Hundisia jak zwykle ale je, jest zwawa, zobaczymy....
lika bedziemy sie powoli zbierac co ? koniec lutego sie zbliza ,....jak myslisz....bede rozmawiac z panem kiedy jedzie pod Poznan.... a jak Gaja ?

• 3 weeks later...
Posted

Gajenka nie jedzie do Wieso zostaje u mnie na dt,bede niuni szukala domku.
Podjelam ta decyzje bo sunia nie sprawia w domu juz zadnych problemow jakby jej nie bylo gorzej na spacerku dalej sie boi.
Sunieczka dostala od Wieso 250 zl bardzo dziekuje.

Posted

malawaszka napisał(a):
lika a nie ma tam gdzies koło Ciebie kogoś z lustrzanką? przydałyby się takie profesjonalne foty do ogłoszeń

Nie mam kurcze bardzo trudno jej sie robi fotki jak zobacze ja w jakiejs fajnej pozie i chce cyknac to ona glowe odwraca,albo ucieka i wyglada jak siedem nieszczesc.

Posted

Agula99 napisał(a):
Gajuniu, pozdrawiam, dawno do ciebie nie zaglądałam, ale mam nadzieję, że u ciebie wszystko dobrze :cool3:

Bardzo dobrze bedzie sloneczko to zrobie fotki.

Posted

Gaja uwielbia "palić" głupa,kiedy się ją woła to udaje,ze jej to nie dotyczy..głowe do góry i szuka nie wiadomo czego na suficie..pierwszy raz widze takie zachowanie u psa ;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='martaipieski']Lika prosze daj mi swój nr tel mój 668 432 511 chyba jest ktoś zainteresowany adopcja tylko nie mam kontaktu[/QUOTE]
Odeszla moja sunia Baby wiec podjelismy decyzje,ze Gaja juz domku nie szuka.

Posted

[quote name='WATACHA']Bardzo mi przykro z powodu Baby :(
Ale dzięki Wam inny psiaczek jest szczęśliwy[/QUOTE]
Sypia mi sie te moje staruszki nastepna moja sunia bardzo chora.....