mmd Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='malawaszka']nie są ładne wcale - wyglądają jakby coś trzymała w pysku makabrycznego :([/QUOTE] Te ząbki? Mi też się jakoś nie podobają za bardzo. Jak pomyślę, jakie tam siedlisko wszystkiego... fuj Quote
lika1771 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Cioteczki trzymajcie kciuki za dzisiejszy zabieg. Quote
Anula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tak,tak,będziemy trzymać za Gaję i Ciebie Kochana Liko. Quote
Jasza Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Trzymamy oczywiście z całych sił! Będzie dobrze!!! Lilko - jesteś wspaniała :-) A malutka - dopiero w kąpieli widać jak chudziutka....ta dupka...:-( Quote
terierfanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 kciukasy trzymamy i posyłamy głaski Quote
lika1771 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Zawiozlam moja kruszynke bala sie biedulka mam po nia jechac miedzy 16-17 ide sprzatac ........ Quote
Jasza Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Na nerwy - sprzątanie najlepsze. Będzie dobrze Lilko, trzymaj się! Hexoderm dotarł? Quote
Plicha Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Też trzymam kciuki, mam nadzieję że sunieczka już niedługo będzie w domku po zabiegu. Przy okazji chciałam Was serdecznie zaprosić na bazarek na dwie inne sunie żeby nie musiały wracać do umieralni z której zostały wyciągnięte :( Na bazarku można kupić bardzo fajne książki i kobiece ciuszki, może znajdziecie coś dla siebie :) http://www.dogomania.pl/threads/218767-Super-ksi%C4%85%C5%BCki-i-bardzo-kobiece-sukienki-buty-torba-korale-dla-Inki-i-Bawarki Gajusia trzymaj się maleńka :loveu: Quote
lika1771 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 juz jestesmy po. Lekarz mowil dlaczego,ale byłam taka szczesliwa,ze nie pamietam;D w kazdym razie jeden zab musial zostac...jutro antybiotyk,a faktura po zakonczeniu leczenia. Quote
Agula99 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No Gajunia, jakie szczęśliwe pysio!! Ściskam!!! :) Quote
lika1771 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Cioteczki wszystko doszlo:lol: Gajunia szuka jedzenia,a dzisiaj nie moze jesc tylko pic:-( Czekam na ubranko i idziemy robic sie na bostwo:loveu: Quote
Anula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Biedna Gajunia nie dość,że taka chudzinka to jeszcze taka głodówka-koszmar! Quote
mmd Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Teraz wygląda jakby papierocha miała. No, ale dobrze, że posprzątane. Bidulka, może od jutra będzie jej łatwiej jeść. Quote
Onaa Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 To jednak jeden ząbek pozostanie, ale przynajmniej wiadomo że to ta sunia a nie inna podmieniona ;). Quote
malawaszka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 pewnie się mocno trzymał i musiał zostać kochane dzielne dziewczyny z Was :loveu: to się wieso ucieszy, że wszystko dobrze poszło :) Quote
wieso Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 wlasnie wrocilam i czytam, oj moje biedne obie......no to juz dobrze.....chociaz jeden zabek zostal, pewno jeszcze nie taki zly a i bedzie jezyczek w buzce trzymal. sciskamy na mur :) Quote
martaipieski Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 TAK SIE CIESZE ŻE WSZYSTKO poszło ok!! usciski dla Gajeczki, dzielna niunia Quote
Ewanka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Sunia coraz piękniejsza , jak dobrze, że ma to już za sobą :) Quote
Jasza Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cieszę się, że wszystko dobrze! Czekamy na zdjęcia po zabiegach upiększających :-) Jak nocka? Quote
Recommended Posts