Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to schronisko pokrzyżowało mi plany. To możne chociaż kubraczek jakiś będę mogła jaz zafundować.

martaipieski napisał(a):
ja jutro prawdopodobnie jak wszystko wypali jede do schroniska w pile po 3 psy, z tego na dwa umowę będę musiała podpisac z upoważnienia a mam juz w ten sposób podpisana chyba na 4 pieski
potrzebne by mi były dane do umowy adrs nr dowodu nr pesel, ale szczerze nie chciałabym kolejnej umowy podpisywac bo jeszcze sobie cos pomyslą:/
w schronisku mała dostanie nowa smycz i obrożę, ja moge podarowac czerwone szeleczki mało uzywane.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kciuki za akcję!
Ale dużo fajnych, dobrych i serdecznych ludzi odwiedziło wątek małej!

Jak już będziecie zbierać pieniądze - to nie zapomnijcie podesłać konto :-)

Posted

KOSKA napisał(a):
mam problem z netem, bardzo muli, ale Gaja jest OK :)
W sytuacji kiedy udało nam się pomóc maluchowi cieszy mnie juz wszystko :)

tez sie ciesze a jeszcze bardziej gdy wszystko sie uda :),

Posted

wczoraj o malo nie dostalam palpitacji serca :) dogo u mnie wysiadlo ale widze ze u Was tez......ojej, trzymam kciuki....prosze mozecie zrobic jakies zdjatko, bedzie potrzebne jak wychodzi ze schroniska.....i wogole :)......jestem cala w :nerwy::nerwy:

Posted

Wpadam tylko na chwilę, bo jestem mocno zajęta. Odbiór suni jutro. Z dziewczynami wstępnie ustaliłam czas, po trosze miejsce ;). Ale będziemy w kontakcie telefonicznym. Trzymajcie kciuki!

Posted

oj, chyba z wrazenia nie bede spala......."POMOCNE RECE " jestescie wspaniale......ostatnia noc w schronie, Gajenko teraz juz bedzie tylko jak najlepiej :)