wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 jeszcze wszystkiego nie ogarnelam ale transport bylby spod Poznania do mnie pod dom 8 stycznia 2012, pertraktacje trwaja.... Quote
wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 pieniazki na szeleczki i obrozke i poslanko juz sa pod Poznaniem......przesle linka gdzie mozna poslanko kupic.....Bros z dogo miala cudny bazarek i tam byly za 35zl dla takiej malizny, czerwone, bedzie jej do twarzy....tylko do kogo to wyslac ??????? Malawaszko, Ty trzymaj pieniadze dla innych bid, dobrze...... masz ich pod dostatkiem..... Quote
wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 http://allegro.pl/legowisko-sztuczny-puch-wroclaw-50-40-promocja-20-i1905568000.html tu te poslanka..... aha jezeli doo fryzjera to oczywiscie ale plisss glowke zostawcie w tych dlugich koltunkach jest przepiekna :) Quote
lika1771 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 posłanko jezeli juz niech idzie do Ciebie,bo jak moje 4 ogony zobacza to miesiac nie wytrzyma tylko prosiłabym o smyczke I obroze. Quote
wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 lika1771 napisał(a):posłanko jezeli juz niech idzie do Ciebie,bo jak moje 4 ogony zobacza to miesiac nie wytrzyma tylko prosiłabym o smyczke I obroze. chyba szeleczki tez.....kto sie tego podejmie.....kupna szeleczek, obruszki i smyczy.....??? pieniazki na to sa....moze martaipieski ? bo zna wielkosc suni..... Quote
Lumix Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Niechybnie chcesz ją wystylizować na grzywacza. Mała dostanie ode mnie szeleczki, obróżkę, smyczkę oraz adresówkę wszystko co trzeba. Koska wyjedzie po małą z całym osprzętem.wieso napisał(a):http://allegro.pl/legowisko-sztuczny-puch-wroclaw-50-40-promocja-20-i1905568000.html tu te poslanka..... aha jezeli doo fryzjera to oczywiscie ale plisss glowke zostawcie w tych dlugich koltunkach jest przepiekna :) Quote
wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lumix napisał(a):Niechybnie chcesz ją wystylizować na grzywacza. Mała dostanie ode mnie szeleczki, obróżkę, smyczkę oraz adresówkę wszystko co trzeba. Koska wyjedzie po małą z całym osprzętem. nieeeee.....tylko z ta fryzurka jest urocza, no przyznaj ze jest urocza.....Lumix dziekuje..... juz sie zaczynam denerwowac, chyba strzele sobie emotkami ....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Lobaria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wieso napisał(a):nieeeee.....tylko z ta fryzurka jest urocza, no przyznaj ze jest urocza.....Lumix dziekuje..... juz sie zaczynam denerwowac, chyba strzele sobie emotkami ....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Popieram, cudna jest taka kudłata, tylko te dredy zlikwidować,,,, Quote
Lumix Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Cała przyjemność po mojej stronie, nie ma za co dziękować. A urocza jest masz rację.wieso napisał(a):nieeeee.....tylko z ta fryzurka jest urocza, no przyznaj ze jest urocza.....Lumix dziękuję..... już się zaczynam denerwować, chyba strzele sobie emotkami ....:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
wieso Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 lika1771 napisał(a):posłanko jezeli juz niech idzie do Ciebie,bo jak moje 4 ogony zobacza to miesiac nie wytrzyma tylko prosiłabym o smyczke I obroze. to ja dam na wyzywienie, podaj konto na pw, poczekamy co powie wet..... Quote
KOSKA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Lika jesteś wielka!!! Bardzo sie cieszę! Dziewczyny, dograjcie proszę odbiór suni. Będę prosiła o dokładne dane adresowe skąd i dokąd. Musze ułozyć sobie plan podróży ;). Mnie odpowiadałby wtorek lub środa. Każda z nas coś zadeklaruje i wspólnymi siłami pomożemy suni. Ja finansuję transport+ karmę dla suni. Quote
lika1771 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 wieso napisał(a):to ja dam na wyzywienie, podaj konto na pw, poczekamy co powie wet..... Na jedzenie nie trzeba tylko WET i FRYZJER Quote
bros Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 błyskawiczna i jakże podniecająca akcja :) ciotki jesteście kochane a sunie to skarbek :) Quote
KOSKA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 martaipieski napisał(a):wczoraj miałam nie najlepszy dzien i jeszcze dzisiaj nim zyje:( i jakoś się na niczym skupic nie moge... Czyli jesli dobrze rozumiem KOSKA mieszka w Gdańsku ale bywa w Poznaniu i mogłaby wracając zabrać małą i dostarczyc do słupska?? do Lilka1771 ??? ja mogę podjechać do schroniska pomóc małą wyciagnąć gdybym miała na fryzjera moge ją do niego zabrać:) niestey nie znam żadnego bo nigdy z zadnym psem u fryzjera nie byłam:/ tel do mnie 668432511 Martaipieski, nie bywam w Poznaniu :) Ostatnio stamtąd odbierałam tylko obecnego tymczasowicza. Jeśli sunia jest w Pile, to bedę po niż jechała zupełnie inną drogą. W kazdym razie zapisuję Twój nr tel i będziemy w kontakcie. Jak juz pisałam mnie odpowiadałby wtorek lub środa. Quote
Anula Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Może ktoś sunię podrzuci Kosce do Człuchowa,Chojnic to zawsze by było bliżej? Quote
KOSKA Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Anula napisał(a):Może ktoś sunię podrzuci Kosce do Człuchowa,Chojnic to zawsze by było bliżej? Jeśli to możliwe, to bardzo chętnie przejmę sunię. Quote
pacysia Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 sliczna sunieczka ,ząbki tylko dodaja uroku Quote
martaipieski Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 ja jutro prawdopodobnie jak wszystko wypali jede do schroniska w pile po 3 psy, z tego na dwa umowę będę musiała podpisac z upoważnienia a mam juz w ten sposób podpisana chyba na 4 pieski potrzebne by mi były dane do umowy adrs nr dowodu nr pesel, ale szczerze nie chciałabym kolejnej umowy podpisywac bo jeszcze sobie cos pomyslą:/ w schronisku mała dostanie nowa smycz i obrożę, ja moge podarowac czerwone szeleczki mało uzywane. Quote
paniMysza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 dziewczyny, ile ona moze ważyć i mierzyc w kłębie? moze jakis ciuch bym dla niej od mojej frani wzięła, jakby była podobnych rozmiarów? po wizycie u fryzjera moze marznąć. Quote
martaipieski Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 kurcze nie mam pojecia ale na oko jakies 5-7 kg i raczej mniejsza od typowego grzywacza Quote
malawaszka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Marta których szczęściarzy jutro wyciagasz???? super! Quote
paniMysza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 martaipieski napisał(a):kurcze nie mam pojecia ale na oko jakies 5-7 kg i raczej mniejsza od typowego grzywacza frania ma 31 cm i wazy 4,7 kg. jakbyście mialy okazje to ja zważcie, proszę:) Quote
martaipieski Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 malawaszka napisał(a):Marta których szczęściarzy jutro wyciagasz???? super! jak sie uda to małego pieska o imieniu korek który tak szybko dom znalazł że nawet zdjęć nie zdazyłam na dogo wstawic, yzła któremu Ati watek załozyła i owczarkowatego pieska, ale nie wiem czy wypali wszystko jutro bo czeka nas wtedy spora trasa a wieczorem na urodziny idziemy:( Quote
Recommended Posts