Moonek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ...jak dobrze wstac skoro swit ...choinko piekna , jak las... ...malym dzieciom mruza sie oczka... malym dzieciom chce sie juz spac... ..ach...to jest ten wielki swiat... Dwa najwieksze szczescia w moim zyciu Quote
Nadia86 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Urocza:)...ja ja bym chciala zeby Fibi taka znowu byla..mala puszysta kulka...ma ciekawy kolor wloskow...Ona jest bo yorkach czy po yorku z domieszka innego psiaczka??Pycholek ma prze slodki Quote
Kate I Luka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Co to za maluszek cudowny ? Sliczności :loveu: Quote
Moonek Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Ona jest po rodzicach yoreczkach...albo raczej, jak to sie powinno mowic "po kundelkach typu york". Ja znawca ras nie jestem, a Sammi dostalam od zaprzyjaznionych ludzi, ktorzy maja parke yorkow bez rodowodow. Takie kochane, co to sie je "dopusci" by sie ktos z najblizszych mogl pocieszyc tymi pieknoscmi i mogl tez sobie pokochac troszku. Ma jedyna siostre blizniczke- rownie cudna. Dziekujemy za komplementy :) Quote
DiDDlina85 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale cudeńko!!! śliczności maleńkie!!!:loveu: Quote
Moniś Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Śliczna sunieczka :loveu: A te kolorki to już w ogóle.. :loveu: Quote
Moonek Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Mocno dziekuje za wszystkie mile slowa :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ale dużo foteczek :razz:. I to nie byle jakich :evil_lol:. Ja jestem za leniwa żeby wklejać tyle fotek na raz :evil_lol:. Ew. dwie lub trzy . A Sammi piękna. Ile ona ma latek :razz:. Lub może miesięcy ... PS. Wpadnijcie do nas do galeri :loveu: Quote
Jupi Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ale świetna psinka:lol: kolorki boskie:loveu: wiecej fotek poprosimy Quote
Moonek Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Sammi skonczyla wczoraj 4 miesiace. Faktycznie jej kolrki budza u wiekszosci zachwyt :) Dziekujemy za uwage :) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Piękne fotki psiuni, czekam więcej zdjęć :) Quote
socurek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 O jaka słodka pysia :loveu: Musi być cudownie głaskać taki malutki, kudłaty łepeczek... Pogłaskaj też ode mnie ;) Pozdrawiam Quote
socurek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czekamy na więcej fotek... skończyły się?? trzeba zrobić więcej :p Quote
Moonek Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dodałam kilka nowych zdjęć :multi: Quote
Patikujek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale śliczniasta ta suńka:loveu: Takie maleństwo:loveu: Quote
madziasto4 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dzień dobry :) Mizianko dla wrześniowej panienki :) Quote
socurek Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!::klacz::klacz::klacz: Jaka śliczna dziewczynka :loveu: i jaką ma uroczą fryzurkę... :cool3: mam nadzieję że będzie więcej zdjęć ślicznotki :eviltong: Quote
Recommended Posts