nukujek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Noemi1 napisał(a):Świetna wiadomośc na Święta. Oby tylko po takim czasie w schronisku dobrze jej Państwo pilnowali, bo te biedulki nie pamiętają już luksów i gapcie małe mają tendencję do ucieczek. Wszystkiego dobrego dla psiaka w nowym domku :) I nasza trójka w końcu znajdzie wspaniałe domki :) to mała sunia, na trzech łapkach...będą jej pilnować, obiecali miejsce na łóżeczku:-) W ciągu ostatniego miesiąca to już druga sunia bez łapki, której udało się znaleźć domek:-) obie były 9 lat w schronisku i obie dostały kochające domki na stare lata:-) Tak, Brenda, Brendon i Morgan też w końcu będą miały swoje domki. Tylko co teraz u nich słychać...nic nie wiemy:-( Quote
Noemi1 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 nukujek napisał(a):to mała sunia, na trzech łapkach...będą jej pilnować, obiecali miejsce na łóżeczku:-) W ciągu ostatniego miesiąca to już druga sunia bez łapki, której udało się znaleźć domek:-) obie były 9 lat w schronisku i obie dostały kochające domki na stare lata:-) Tak, Brenda, Brendon i Morgan też w końcu będą miały swoje domki. Tylko co teraz u nich słychać...nic nie wiemy:-( Miejsce w łóżeczku dla takiej suni, to jest to :) Miekkiego łóżeczka, a dla Państwa dużo ciepełka. I ja na dobranoc, już poświątecznie podniosę. Szkoda, że nikt się nie odezwał i nie mogłam zrobić ogłoszeń :( Quote
nukujek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Noemi1 napisał(a):Szkoda, że nikt się nie odezwał i nie mogłam zrobić ogłoszeń :( Kochana, a ten tekst z pierwszej strony nie nadaje sie do ogłoszeń? Masz może tel. do osób, które mają kontakt z psiakami? Kurczę może do nich zadzwonić...Choć parę słów... Quote
Noemi1 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 To ja z rana podniosę i faktycznie wyślę do mru sms z prośbą o info. Tekst z pierwszej strony pisałam sama. Ale minęło juz sporo czasu i sytuacja mogła ulec zmianie, a dobrze żeby w ogłoszeniach były aktualne informacje. No i może nowsze zdjęcia :) Quote
nukujek Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Noemi1 napisał(a):To ja z rana podniosę i faktycznie wyślę do mru sms z prośbą o info. Tekst z pierwszej strony pisałam sama. Ale minęło juz sporo czasu i sytuacja mogła ulec zmianie, a dobrze żeby w ogłoszeniach były aktualne informacje. No i może nowsze zdjęcia :) tak, masz rację, przydałyby sie nowe zdjęcia i aktulne informacje...Coiteczki gdzie jesteście??Dajce znać co u psiaczków:-) Quote
nukujek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 trochę nawaliłam ostatnio:oops: podnoszę pieseczki jeszcze w starym roku:multi: oby Nowy przyniósł im miłość, ciepło i własne domki:-) Quote
Noemi1 Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 To ja powitam Noworocznie z najlepszymi życzeniami dla wszystkich tu obecnych i dla psiaczków naszych :) Quote
nukujek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 i w górę z Nowym Rokiem, po domeczek:multi::multi::multi: Quote
Noemi1 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Witam i przeklejam wieści od mru: "Brenda mieszka w stajni i nic się nie zmienia, bardzo płacze i się nudzi Brandon siedzi na razie w lecznicy, ale na dniach trafi do stajni też a Morgan siedzi w hotelu i rozrabia :P" w wolnej chwili postaram się porobić im ogłoszenia, bo kasy na wykup brak :( Quote
nukujek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Noemi1 napisał(a):Witam i przeklejam wieści od mru: "Brenda mieszka w stajni i nic się nie zmienia, bardzo płacze i się nudzi Brandon siedzi na razie w lecznicy, ale na dniach trafi do stajni też a Morgan siedzi w hotelu i rozrabia :P" w wolnej chwili postaram się porobić im ogłoszenia, bo kasy na wykup brak :( hurrraaa:-) w końcu mamy wieści o pieseczkach:multi::multi::multi:a ile kasy trzeba na wykup ogłoszeń??... Quote
Noemi1 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nukujek napisał(a):hurrraaa:-) w końcu mamy wieści o pieseczkach:multi::multi::multi:a ile kasy trzeba na wykup ogłoszeń??... Trzebaby poszukać jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Teraz mnie szefowa wciągnęła w wir nowych obowiązków, więc trochę mam mało czasu, ale może w weekend uda mi się przysiąść na dogo. Quote
danusiadanusia Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 i z rana w górę chłopaki :):):) ponawiam pytanie Asi..... Quote
nukujek Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Noemi1 napisał(a):Trzebaby poszukać jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Teraz mnie szefowa wciągnęła w wir nowych obowiązków, więc trochę mam mało czasu, ale może w weekend uda mi się przysiąść na dogo. cioteczko jak znajdziesz bazarek, to daj znać jak z ceną zamówienia takiego pakietu, może jakoś damy radę;-) Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 nukujek napisał(a):cioteczko jak znajdziesz bazarek, to daj znać jak z ceną zamówienia takiego pakietu, może jakoś damy radę;-) jasne, że damy!!!! głowa do góry a chłopaki biegusiem na pierwszą :):):) Quote
Noemi1 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Jutro postaram się przysiąść nad poszukiwaniami, bo dziś chyba kolejny szalony dzień. Quote
danusiadanusia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 a co tu tak cicho u Was? już szybko robić szum i na pierwszą :):):) Quote
Noemi1 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Cioteczki znalazłam takie bazarki ogłoszeniowe, na których można zamówić ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/220078-Bazarek-z-ogłoszeniami-do-08.01.2012r-do-godz-18.59. Tu na razie wszystko sprzedane, ale może uda się po 10 stycznia, trzeba szybko sobie zarezerwować miejsce w kolejce :) http://www.dogomania.pl/threads/219980-Bazarek-ogłoszeniowy-(30-za-6-zł-40-za-7zł-60-za-10-zł)-na-tymczasy-do-25.01.2012 I taki fajny trafiłam, gdzie są jeszcze wolne pakiety: http://www.dogomania.pl/threads/220106-BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-do-08.01-na-utrzymanie-strony-dla-psich-dziadków-w-potrzebie.. EDIT; Przy zamawianiu możecie napisać, że treść do ogłoszeń prześlę ja, tylko poproszę o taką informację na pw, żebym nie przegapiła. Quote
nukujek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 zamówiłam 3 zestawy po 66 ogłoszeń - razem 60 zł. Czy ktos może coś dorzucić?Jak nie, to jakoś wyskrobię;-) Quote
Recommended Posts