Noemi1 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Mru, Abra napiszcie coś, co u naszej trójcy słychać, bo ja nie mam żadnych wieści :( Jak się czuje Brandon. Na kiedy ta jego sterylka zaplanowana, czy coś już wiadomo? I co słychać u Morgana. Gdzie jest teraz Brenda, jak się zachowuje? Quote
mru Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :( Brenda NADZWYCZAJ dobrze się ma - wie coś o tym Abra ;) Brandon chyba jeszcze przed kastracją, bo miał biegunkę :( a Morgan fajnie, wszystko u niego ok... poproszę koleżankę o nowe foty :) to taki fajny mały grzeczny piesek... ja tej pani X nie skreśliłam, co Wy? :P Abra, może zagadaj do Rafała :) on Cię lubi ;) po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :( Quote
Noemi1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Abra Ty Tajemniczy Don Pedro, zdradź tajemnice. Napisz coś więcej o tych biedach. Sorry mru, zrozumiałam, że skreśliłaś panią X. To może jednak warto sprawdzić ten dom, ale z dużą uwagą. Bo tak jak pisała Dorota, pod szkołą błąkał się pies i nikt go nie nakarmił i nie napoił, a pano pracuje w szkole jako kucharka :( Choć mogło też tak być, że akurat Dorota tego nie widziała. U mnie w okolicy jak dokarmialiśmy biedną sunię to okazało się, że dostawał 5 razy dziennie jedzenie i zawsze wszystko pałaszowała z apetytem, a dostawała naprawdę dużo i wcale nie była gruba :) Oczywiście również zostaje sprawa żywienia, leczenia, ogrodzenia, dużych mrozów itp. Tylko teraz Dorota jest w szpitalu. NIe wiem do kiedy, nie mam od niej żadnych wiadomości i bardzo się tym martwię. Wysłałam jej wczoraj sms i cisza. Może nie na ten telefon, który akurat ma przy sobie. Dziś już zdecydowanie będę ją ścigała. Quote
nukujek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mru']jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :( Brenda NADZWYCZAJ dobrze się ma - wie coś o tym Abra ;) Brandon chyba jeszcze przed kastracją, bo miał biegunkę :( a Morgan fajnie, wszystko u niego ok... poproszę koleżankę o nowe foty :) to taki fajny mały grzeczny piesek... ja tej pani X nie skreśliłam, co Wy? :P Abra, może zagadaj do Rafała :) on Cię lubi ;) po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :([/QUOTE] Madzia dzięki za informacje:-) Niewiele mogę pomóc, chociaż podniosę czasem...Mam nadzieję, że ta biegunka u Brandona, to coś przejściowego i niegroźnego...Ucałujcie ode mnie wszystkie trzy czrne noski;-) Quote
Abrakadabra Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mru']jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :( Brenda NADZWYCZAJ dobrze się ma - wie coś o tym Abra ;) Brandon chyba jeszcze przed kastracją, bo miał biegunkę :( a Morgan fajnie, wszystko u niego ok... poproszę koleżankę o nowe foty :) to taki fajny mały grzeczny piesek... ja tej pani X nie skreśliłam, co Wy? :P Abra, może zagadaj do Rafała :) on Cię lubi ;) po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :( Potwierdzam wszystko co napisała Mru :loveu: Patrol interwencyjny Vivy oddaje całe serce i czas na pomoc zwierzakom. Warunki, które psiaki będą miały są naprawdę fajne. Zastanawiam się tylko skąd domniemanie, że Rafał mnie lubi :evil_lol:? Zatem Pani nie skreślamy? Mru, wyślij mi na Pw, albo SMS-em telefon do Doroty (nie mam namiarów na Panią, żeby podać Rafałowi). Tylko, czy można zawracać jej głowę, jeśli jest w szpitalu? A może Noemi Ty masz? Quote
Noemi1 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dorota właśnie wraca ze szpitala :) Wyniki będą dopiero 20 grudnia, ale musi się bardzo oszczędzać i teraz będę jej pilnować, bo białe krwinki znowu spadły, a jak mówi lekarz to wynik przeciążenia organizmu :( Abra zaraz Ci podeślę jej telefon. Quote
Noemi1 Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 I ja zaglądam do trojaczków :) Abra coś już wiadomo w sprawie Brandona? Quote
Noemi1 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Witam niedzielnie psiaki i Cioteczki :) Quote
Abrakadabra Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Noemi1 napisał(a):Witam niedzielnie psiaki i Cioteczki :) Brandon już chyba po kastracji i najprawdopodobnirej trafi do kojca... Mru? Z tego, co wyczytałam na wątku Rudego, do potencjalnego domku trafi kudłatek, odłowiony przez Dorotę spod szkoły w Tłuszczu. Nukujek, Noemi :) - dzięki, ze jesteście! Quote
nukujek Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Abrakadabra napisał(a):Nukujek, Noemi :) - dzięki, ze jesteście! Nie ma za co;-) niewiele mogę zrobić...:-( więc chociaż podnosić będę i jeśli mogłabym coś jeszcze...piszcie. Quote
Abrakadabra Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 nukujek napisał(a):Nie ma za co;-) niewiele mogę zrobić...:-( więc chociaż podnosić będę i jeśli mogłabym coś jeszcze...piszcie. Jak to "nie ma za co"? oczywiście, że jest! Nukujek, czy możesz pomóc np. w ogłoszeniach? Quote
Noemi1 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Auć, biedny Brandon. Mru czekamy na wieści. Co prawda miejsce w domu u Pani zajmie inny psiak, ale też biedulek bezdomny :( Quote
nukujek Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Abrakadabra napisał(a):Jak to "nie ma za co"? oczywiście, że jest! Nukujek, czy możesz pomóc np. w ogłoszeniach? Kurczę nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się za to zabrać...:oops: Quote
Noemi1 Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 nukujek jesteś niezawodna :) Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Trojaczków za pilnowanie wątku. Ja dziś miałam baaardzo długi i szalony dzień. ALe naszej trójeczce nie zapomniałam. Quote
nukujek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 polecam się:-) buziaki dla pieseczków;-) i na pierwszą marsz!;-) Quote
Noemi1 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 I jeszcze raz na pierwszą. Postaram się w przyszłym miesiącu wykupić biedakom jakiś pakiecik ogłoszeniowy. Quote
nukujek Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Noemi1 napisał(a):I jeszcze raz na pierwszą. Postaram się w przyszłym miesiącu wykupić biedakom jakiś pakiecik ogłoszeniowy. Już w tym miesiącu nie dam rady z kasą, ale w przyszłym będę mogła troszkę wspomóc;-) Czemu nikt tu nie zagląda...:-( Szybciutko na samą górę biegnijcie!!! NIech ktos Was dojrzy!!!!! Quote
Noemi1 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 No właśnie ja też nie rozumiem czemu tu nikogo nie ma :( Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójeczki. Może coś trzeba im pozmieniać w opisach. NIe bardzo umiem, alep spróbuję pozapraszać cioteczki. Quote
nukujek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Noemi1 napisał(a):No właśnie ja też nie rozumiem czemu tu nikogo nie ma :( NIe bardzo umiem, alep spróbuję pozapraszać cioteczki. No ja właśnie też jestem nie do końca zorientowana w tym wszystkim:oops: ale spróbuję tu ściągnąć cioteczki;) Quote
danusiadanusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 no mnie ściągnęłaś Asiu:) dziewczyny proszę nr konta coś wpłacę, trzymajcie się, będę zaglądała:) Quote
Recommended Posts