Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mru, Abra napiszcie coś, co u naszej trójcy słychać, bo ja nie mam żadnych wieści :(
Jak się czuje Brandon. Na kiedy ta jego sterylka zaplanowana, czy coś już wiadomo?
I co słychać u Morgana.
Gdzie jest teraz Brenda, jak się zachowuje?

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :(

Brenda NADZWYCZAJ dobrze się ma - wie coś o tym Abra ;)
Brandon chyba jeszcze przed kastracją, bo miał biegunkę :(
a Morgan fajnie, wszystko u niego ok... poproszę koleżankę o nowe foty :) to taki fajny mały grzeczny piesek...

ja tej pani X nie skreśliłam, co Wy? :P Abra, może zagadaj do Rafała :) on Cię lubi ;)

po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :(

Posted

Abra Ty Tajemniczy Don Pedro, zdradź tajemnice. Napisz coś więcej o tych biedach.
Sorry mru, zrozumiałam, że skreśliłaś panią X. To może jednak warto sprawdzić ten dom, ale z dużą uwagą. Bo tak jak pisała Dorota, pod szkołą błąkał się pies i nikt go nie nakarmił i nie napoił, a pano pracuje w szkole jako kucharka :( Choć mogło też tak być, że akurat Dorota tego nie widziała. U mnie w okolicy jak dokarmialiśmy biedną sunię to okazało się, że dostawał 5 razy dziennie jedzenie i zawsze wszystko pałaszowała z apetytem, a dostawała naprawdę dużo i wcale nie była gruba :)
Oczywiście również zostaje sprawa żywienia, leczenia, ogrodzenia, dużych mrozów itp. Tylko teraz Dorota jest w szpitalu. NIe wiem do kiedy, nie mam od niej żadnych wiadomości i bardzo się tym martwię. Wysłałam jej wczoraj sms i cisza. Może nie na ten telefon, który akurat ma przy sobie. Dziś już zdecydowanie będę ją ścigała.

Posted

[quote name='mru']jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :(

a Morgan fajnie, wszystko u niego ok... poproszę koleżankę o nowe foty :) to taki fajny mały grzeczny piesek...

ja tej pani X nie skreśliłam, co Wy? :P Abra, może zagadaj do Rafała :) on Cię lubi ;)

po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :([/QUOTE]

Madzia dzięki za informacje:-) Niewiele mogę pomóc, chociaż podniosę czasem...Mam nadzieję, że ta biegunka u Brandona, to coś przejściowego i niegroźnego...Ucałujcie ode mnie wszystkie trzy czrne noski;-)

Posted

[quote name='mru']jej ja przepraszam, rzadko wchodzę na dogo :(

po prostu boję się. co jak pies zacznie chorować. no i tak dalej. o czym pisałam. w stajni warunki nie są aż tak złe ;) Abra wie ;) robimy wszystko, żeby były jak najlepsze... wiadomo - to tylko kojec, ale pod kontorlą i opieką. nasza wetka też tam trzyma swoje bezdomne i jest częściej niż my :) ogólnie stajnia jest fajna, są śmieszne konie, kozy i inne chrumkające zwierzaki, których już nikt nie skrzywdzi i nie zje... :(

Potwierdzam wszystko co napisała Mru :loveu:
Patrol interwencyjny Vivy oddaje całe serce i czas na pomoc zwierzakom.
Warunki, które psiaki będą miały są naprawdę fajne.

Zastanawiam się tylko skąd domniemanie, że Rafał mnie lubi :evil_lol:?
Zatem Pani nie skreślamy?
Mru, wyślij mi na Pw, albo SMS-em telefon do Doroty (nie mam namiarów na Panią, żeby podać Rafałowi).
Tylko, czy można zawracać jej głowę, jeśli jest w szpitalu?

A może Noemi Ty masz?

Posted

Dorota właśnie wraca ze szpitala :) Wyniki będą dopiero 20 grudnia, ale musi się bardzo oszczędzać i teraz będę jej pilnować, bo białe krwinki znowu spadły, a jak mówi lekarz to wynik przeciążenia organizmu :(
Abra zaraz Ci podeślę jej telefon.

Posted

Noemi1 napisał(a):
Witam niedzielnie psiaki i Cioteczki :)

Brandon już chyba po kastracji i najprawdopodobnirej trafi do kojca... Mru?
Z tego, co wyczytałam na wątku Rudego, do potencjalnego domku trafi kudłatek, odłowiony przez Dorotę spod szkoły w Tłuszczu.
Nukujek, Noemi :) - dzięki, ze jesteście!

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Nukujek, Noemi :) - dzięki, ze jesteście!

Nie ma za co;-) niewiele mogę zrobić...:-( więc chociaż podnosić będę i jeśli mogłabym coś jeszcze...piszcie.

Posted

nukujek napisał(a):
Nie ma za co;-) niewiele mogę zrobić...:-( więc chociaż podnosić będę i jeśli mogłabym coś jeszcze...piszcie.

Jak to "nie ma za co"? oczywiście, że jest!
Nukujek, czy możesz pomóc np. w ogłoszeniach?

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Jak to "nie ma za co"? oczywiście, że jest!
Nukujek, czy możesz pomóc np. w ogłoszeniach?

Kurczę nigdy tego nie robiłam, nie wiem jak się za to zabrać...:oops:

Posted

nukujek jesteś niezawodna :) Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Trojaczków za pilnowanie wątku.
Ja dziś miałam baaardzo długi i szalony dzień.
ALe naszej trójeczce nie zapomniałam.

Posted

Noemi1 napisał(a):
I jeszcze raz na pierwszą.
Postaram się w przyszłym miesiącu wykupić biedakom jakiś pakiecik ogłoszeniowy.

Już w tym miesiącu nie dam rady z kasą, ale w przyszłym będę mogła troszkę wspomóc;-)

Czemu nikt tu nie zagląda...:-( Szybciutko na samą górę biegnijcie!!! NIech ktos Was dojrzy!!!!!

Posted

No właśnie ja też nie rozumiem czemu tu nikogo nie ma :(

Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójeczki.
Może coś trzeba im pozmieniać w opisach.
NIe bardzo umiem, alep spróbuję pozapraszać cioteczki.

Posted

Noemi1 napisał(a):
No właśnie ja też nie rozumiem czemu tu nikogo nie ma :(

NIe bardzo umiem, alep spróbuję pozapraszać cioteczki.

No ja właśnie też jestem nie do końca zorientowana w tym wszystkim:oops: ale spróbuję tu ściągnąć cioteczki;)