Noemi1 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Tinula zmobilizowałaś mnie i wreszcie zrobiłam nowy banerek dla naszej parki :) Można się częstować, podlinkowany Quote
tinula Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Noemi1']Tinula zmobilizowałaś mnie i wreszcie zrobiłam nowy banerek dla naszej parki :) Można się częstować, podlinkowany ja w roli mobilizatora..? hmm :niedowia: ;) Quote
Noemi1 Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 tinula napisał(a):ja w roli mobilizatora..? hmm :niedowia: ;) :) Tak wyszło :) Quote
nukujek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jestem i ja:-) Wróciłam już do domu i stawiam się na posterunku;-) Noemi super banerek:loveu: Już się poczęstowałam;-) Quote
Noemi1 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 nukujek napisał(a):Jestem i ja:-) Wróciłam już do domu i stawiam się na posterunku;-) Noemi super banerek:loveu: Już się poczęstowałam;-) Na zdrowie :) i na domek dla naszej parki :) A mnie kilka dni nie działało dogo :( Quote
Noemi1 Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Witaj Nukujek :) Cioteczki, które coś wiedzą o Brendzie i Brandonie bardzo by się przydały tutaj, aby nam jakieś wieści przekazać. Dziś w pracy odsiaduje tzw. d...godziny, więc postaram się napisać do mru i Abry pw. Quote
Noemi1 Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 O psiakach wiadomo na razie tyle, że nadal są do adopcji i mają się dobrze. To wieści od Abry, ale muszę jeszcze o szczegóły dopytać mru. Quote
nukujek Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 wróciłam, narazie nigdzie nie jadę już;-) cieszę się, że u psiaków ok, żeby jeszcze ten domek im znaleźć... Quote
Noemi1 Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Witamy po wielkich wojażach :) A domki coś stanęły :( Quote
nukujek Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Noemi1 napisał(a):Witamy po wielkich wojażach :) A domki coś stanęły :( oj tak...:-( Pokazujcie się pieseczki:-) migusiem na pierwszą!!! Quote
Noemi1 Posted April 28, 2012 Author Posted April 28, 2012 Napisałam do mru prośbę o nowe informacje i może zdjęcia naszej Parki BB. Odnowiłabym im ogłoszenia :) Quote
nukujek Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Noemi1 napisał(a):Napisałam do mru prośbę o nowe informacje i może zdjęcia naszej Parki BB. Odnowiłabym im ogłoszenia :) super:-):-):-) Quote
Noemi1 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 mru zalatana nie ma czasu wejść na dogo, ale mi odpisała: siedzą teraz razem w stajni :) foty mam ostatnie z zimy niestety, mamy teraz 50 psów i całe dnie spędzamy w Korabiewicach... cieżko mi na biezaco robic kazdemu :( psiaki mają ogłoszenia, teraz nawet je będziemy wyróżniać... jakby się komuś chciało napisać im może nowe fajne teksty, to byłoby super... tylko czy ktoś znajdzie czas...? obiecuję zrobić nowe zdjecia wkrótce, ale nie obiecam, że będzie to w ciągu paru dni :( Quote
nukujek Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 W górę piseczki kochane:loveu: pamiętamy o Was!!!!!!!!!!!! Quote
Noemi1 Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 Pamiętamy, pamiętamy. Tylko brak konkretnych informacji o Was kochaniutkie :( Quote
nukujek Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Podnoszę pieseczki!!! Kochani bardzo pilnie jest potrzebny wózek inwalidzki dla suczki z naszego schroniska. Będę wdzięczna za każdą informację gdzie można taki wózek szybko zamówić, nie mam żadnego sprawdzonego miejsca, nigdy takiego wózka nie kupowałam i nie mam o tym pojęcia. Jeśli ktoś z Was może pomóc w jakikolwiek sposób, poradzić na co zwrócić uwagę itd. to proszę piszcie. Potem będę szukać jej domu...Ale narazie ten wózek... Quote
nukujek Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 podnoszę nasze pieseczki:-) coś tu u nich cichutko...:-( Quote
Noemi1 Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 No tak :( I najgorsze, że nie mam od nich żadnych konkretnych wieści :( Quote
Recommended Posts