nukujek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 hej Noemi:-)wiem jak to jest z tym czasem...ale dobrze, że już jesteś:-) no właśnie, co tam u naszych bliźniaków???:-) Quote
Noemi1 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 nukujek napisał(a):hej Noemi:-)wiem jak to jest z tym czasem...ale dobrze, że już jesteś:-) no właśnie, co tam u naszych bliźniaków???:-) I z czasem było kiepsko i do tego psychika siadła :( Ale już zaczynam wracać do żywych :) Quote
nukujek Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Noemi1 napisał(a):I z czasem było kiepsko i do tego psychika siadła :( Ale już zaczynam wracać do żywych :) ehhh...tak to jest...chcemy coś zrobić, pomóc, zmienić, a czasem jesteśmy bezradni,mamy związane ręce...i jak obok tego przejść obojętnie?jak normalnie żyć?...:-( ale trzeba zaciskać zęby i robić choć to, co się da i walczyć ładuj akumolatorki cioteczko i działaj dalej:-) Quote
Noemi1 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 akumulatorki coraz lepiej naładowane :) Postaram się zrobić nowy banerek dla naszej dwójki :) Quote
nukujek Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Noemi1 napisał(a):akumulatorki coraz lepiej naładowane :) Postaram się zrobić nowy banerek dla naszej dwójki :) no to super:-) a nowy banerek, to świetny pomysł;) Quote
Noemi1 Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 To ja dziś też tylko hopsnę naszych Państwa BB, ale nad banerkiem w wolnej chwili popracuję :) Quote
nukujek Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Noemi1']To ja dziś też tylko hopsnę naszych Państwa BB, ale nad banerkiem w wolnej chwili popracuję :)[/QUOTE] super:loveu: Quote
Noemi1 Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Chciałam wczoraj coś napisać u naszej parki, ale mnie wywalało z dogo :( Quote
Noemi1 Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Przyszłąm wreszcie i ja. Jestem załamana :( Przepraszam, że nie w temacie, ale sprawa Morisowej i Campari mnie dobiła, nic mi się już nie chce :( Albo chce mi się komuś dowalić na maxa, tylko co z tego będą miały psy? Nie chcę nawet myśleć co nas czeka :( Quote
nukujek Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 [quote name='Noemi1']Przyszłąm wreszcie i ja. Jestem załamana :( Przepraszam, że nie w temacie, ale sprawa Morisowej i Campari mnie dobiła, nic mi się już nie chce :( Albo chce mi się komuś dowalić na maxa, tylko co z tego będą miały psy? Nie chcę nawet myśleć co nas czeka :([/QUOTE] ...niebardzo wiem o co chodzi, ale może to i lepiej...:shake: Noemi ja tu będę zaglądać, odbuduj siły i wracaj! Quote
Noemi1 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='nukujek']...niebardzo wiem o co chodzi, ale może to i lepiej...:shake: Noemi ja tu będę zaglądać, odbuduj siły i wracaj![/QUOTE] I dobrze, że nie wiesz, bo to nic wesołego :( Bardzo Ci dziekuję za pilnowanie wątku naszej parki, choć wiele o nich nie wiemy :( Przyjdę tu jak już wszystko ogarnę. Na pewno nie zapomnę o nich :) Quote
nukujek Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Dziś popołudniu jadę do W-wy na szkolenie. Wracam dopiero w niedzielę, także w poniedziałek zajrzę do pieseczków. Trzymajcie się kochane. Quote
nukujek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 hej pieseczki:-) cichutko tu u Was...tylko dwie cioteczki o Was pamiętają...A może zajrzy tu ktoś jeszcze???Może jakiś banerek ktoś by mógł zrobić?:-) Quote
Noemi1 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Nukujek dzięki za opiekę na maluchami :) Ja wreszcie znowu powracam do żywych :) Postaram się jutro zrobić naszej parce banerek, mam to już od soboty wpisane w plan tygodniowy. Mru czy możesz nam coś napisać co słychać u Brendy i Brandona? Quote
nukujek Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jestem na chwilkę:-) podnoszę nasze pieseczki:-) Quote
Noemi1 Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 A ja zaglądam czy może są jakieś nowe wieści od naszej parki? Quote
tinula Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 dawno nie zaglądałam i ja, może będą jakieś nowe zdjęcia psiaków?ja bannerkowo niestety nie pomogę... Quote
Recommended Posts