Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Noemi1 napisał(a):
Bunia dziś rano się odnalazła :)

ale super wiadomość:-)

Napiszę do Mru maila...może skrobnie parę słów o psiakach...nikt tu nie będzie zaglądał, jak nie będzie wiadomo co się dzieje z B i B i M...:-(

Oczywiście nikt oprócz nas;-) A przydałoby się ściągnąć trochę więcej ludzi...może ktoś by te ogłoszenia w końcu zrobił pieseczkom...

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki nukujek. Ja w święta postaram się popracować nad naszą trójką, czyli ogłoszenia, zapraszanie innych cioteczek i może nowy atrakcyjniejszy banerek.

Posted

Noemi1 napisał(a):
Dzięki nukujek. Ja w święta postaram się popracować nad naszą trójką, czyli ogłoszenia, zapraszanie innych cioteczek i może nowy atrakcyjniejszy banerek.

Super:-D:-):-D:-)

Posted

i dziś zaglądam do pieseczków:-) mam nadzieję, że będzie im ciepło w te święta i będą miały pełne brzuszki...a życzę im tego, aby znalazły swój własny, pełen miłości domek, taki na zawsze:iloveyou:

Posted

Nukjuek, Ty jak zwykle jesteś niezawodna :) Bardzo Ci dziękuję, bo ja od dwóch dni nie mogłam z niczym nadążyć :(

Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójki, jeżeli w Święta mam usiąść do ogłoszeń.

Posted

Noemi1 napisał(a):
Nukjuek, Ty jak zwykle jesteś niezawodna :) Bardzo Ci dziękuję, bo ja od dwóch dni nie mogłam z niczym nadążyć :(

Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójki, jeżeli w Święta mam usiąść do ogłoszeń.

;) i jeszcze raz w górę:loveu:

Pisałam maila do Mru...narazie nie miałam odpowiedzi, ale domyślam się, że jest bardzo zabiegana...może w święta znajdziecie cioteczki chwilkę, żeby nam tu parę słów o pieseczkach napisać:p

Posted

i dziś tez jestem z Wami:-) Brendo, Brendonie i Morganku będzieci dziś w moim sercu, tak jak wszystkie potrzebujące i skrzywdzone zwierzątka...zawsze jesteście:iloveyou:

A Wam cioteczki życzę magicznych Świąt i jeszcze więcej zapału, sił i wytrwałości w Nowym Roku:-):x-mas:

Posted

dziękuję pięknie:-) my jeszze raz życzymy Wam wszystkiego co najpiękniejsze, a dożyczeń dołączają się również moje dziewczynki Gaja, Burka i Foczka:x-mas::x-mas::x-mas:

Posted

w górę pieseczki:-)jestem i ja;-) nie przejedzona, ale wczoraj woziłam pieska do adopcji do W-wy, a dalej pojechał do Łodzi:-) 9 lat w schronisku...i w końcu dostała malutka swój cieplutki domek:-):-):-) Sciskam kciuki z naszą trójeczkę, żeby tez im się taki domek znalazł...

Posted

nukujek napisał(a):
w górę pieseczki:-)jestem i ja;-) nie przejedzona, ale wczoraj woziłam pieska do adopcji do W-wy, a dalej pojechał do Łodzi:-) 9 lat w schronisku...i w końcu dostała malutka swój cieplutki domek:-):-):-) Sciskam kciuki z naszą trójeczkę, żeby tez im się taki domek znalazł...

Świetna wiadomośc na Święta. Oby tylko po takim czasie w schronisku dobrze jej Państwo pilnowali, bo te biedulki nie pamiętają już luksów i gapcie małe mają tendencję do ucieczek.
Wszystkiego dobrego dla psiaka w nowym domku :)
I nasza trójka w końcu znajdzie wspaniałe domki :)