nukujek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Noemi1 napisał(a):Bunia dziś rano się odnalazła :) ale super wiadomość:-) Napiszę do Mru maila...może skrobnie parę słów o psiakach...nikt tu nie będzie zaglądał, jak nie będzie wiadomo co się dzieje z B i B i M...:-( Oczywiście nikt oprócz nas;-) A przydałoby się ściągnąć trochę więcej ludzi...może ktoś by te ogłoszenia w końcu zrobił pieseczkom... Quote
Noemi1 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Dzięki nukujek. Ja w święta postaram się popracować nad naszą trójką, czyli ogłoszenia, zapraszanie innych cioteczek i może nowy atrakcyjniejszy banerek. Quote
nukujek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Noemi1 napisał(a):Dzięki nukujek. Ja w święta postaram się popracować nad naszą trójką, czyli ogłoszenia, zapraszanie innych cioteczek i może nowy atrakcyjniejszy banerek. Super:-D:-):-D:-) Quote
danusiadanusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 i przed pracą TRÓJCA na górę!!!!!! może ktoś wypatrzy:):):) Quote
tinula Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 witam i melduję, że czytamy i też trzymamy kciuki za psiaki razem z Krysią-poniekąd w "spadku"po Rudzielcu;) Quote
danusiadanusia Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 i wieczornie w przerwie odśnieżania też podrzucam:) Quote
Noemi1 Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 To ja jeszcze przed snem zaglądam do śpiących psiaczków :) Quote
danusiadanusia Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 nukujek napisał(a):i po pracy w górę;-) wieczornie też hooop, dziewczyny, czy moja wpłata dotarła do Was? Quote
nukujek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 na pierwszą maluszki, może więcej cioteczek Was dojrzy i będzie zaglądać:-) szukamy domku pieseczkom!!! czy ktoś może zrobić ogłoszenia? Quote
nukujek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 i dziś zaglądam do pieseczków:-) mam nadzieję, że będzie im ciepło w te święta i będą miały pełne brzuszki...a życzę im tego, aby znalazły swój własny, pełen miłości domek, taki na zawsze:iloveyou: Quote
Noemi1 Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Nukjuek, Ty jak zwykle jesteś niezawodna :) Bardzo Ci dziękuję, bo ja od dwóch dni nie mogłam z niczym nadążyć :( Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójki, jeżeli w Święta mam usiąść do ogłoszeń. Quote
nukujek Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Noemi1 napisał(a):Nukjuek, Ty jak zwykle jesteś niezawodna :) Bardzo Ci dziękuję, bo ja od dwóch dni nie mogłam z niczym nadążyć :( Mru, Abra napiszcie proszę co słychać u naszej trójki, jeżeli w Święta mam usiąść do ogłoszeń. ;) i jeszcze raz w górę:loveu: Pisałam maila do Mru...narazie nie miałam odpowiedzi, ale domyślam się, że jest bardzo zabiegana...może w święta znajdziecie cioteczki chwilkę, żeby nam tu parę słów o pieseczkach napisać:p Quote
nukujek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 i dziś tez jestem z Wami:-) Brendo, Brendonie i Morganku będzieci dziś w moim sercu, tak jak wszystkie potrzebujące i skrzywdzone zwierzątka...zawsze jesteście:iloveyou: A Wam cioteczki życzę magicznych Świąt i jeszcze więcej zapału, sił i wytrwałości w Nowym Roku:-):x-mas: Quote
Noemi1 Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 Ze specjalnymi życzeniami dla Nukujek :) Quote
nukujek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 dziękuję pięknie:-) my jeszze raz życzymy Wam wszystkiego co najpiękniejsze, a dożyczeń dołączają się również moje dziewczynki Gaja, Burka i Foczka:x-mas::x-mas::x-mas: Quote
nukujek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 podnoszę świątecznie:tree1::tree1::tree1: Quote
Noemi1 Posted December 25, 2011 Author Posted December 25, 2011 To ja dzisiaj podniosę świątecznie, skoro nikt po tym przejedzeniu tu nie przyszedł :x-mas: :sabber: :santagri: :tree1: Quote
nukujek Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 w górę pieseczki:-)jestem i ja;-) nie przejedzona, ale wczoraj woziłam pieska do adopcji do W-wy, a dalej pojechał do Łodzi:-) 9 lat w schronisku...i w końcu dostała malutka swój cieplutki domek:-):-):-) Sciskam kciuki z naszą trójeczkę, żeby tez im się taki domek znalazł... Quote
Noemi1 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 nukujek napisał(a):w górę pieseczki:-)jestem i ja;-) nie przejedzona, ale wczoraj woziłam pieska do adopcji do W-wy, a dalej pojechał do Łodzi:-) 9 lat w schronisku...i w końcu dostała malutka swój cieplutki domek:-):-):-) Sciskam kciuki z naszą trójeczkę, żeby tez im się taki domek znalazł... Świetna wiadomośc na Święta. Oby tylko po takim czasie w schronisku dobrze jej Państwo pilnowali, bo te biedulki nie pamiętają już luksów i gapcie małe mają tendencję do ucieczek. Wszystkiego dobrego dla psiaka w nowym domku :) I nasza trójka w końcu znajdzie wspaniałe domki :) Quote
Recommended Posts