nukujek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 danusiadanusia napisał(a):no mnie ściągnęłaś Asiu:) dziewczyny proszę nr konta coś wpłacę, trzymajcie się, będę zaglądała:) Danusiu Kochana, jesteś niezawodna:loveu::loveu::loveu: Quote
Noemi1 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 danusiadanusia napisał(a):no mnie ściągnęłaś Asiu:) dziewczyny proszę nr konta coś wpłacę, trzymajcie się, będę zaglądała:) HURA :multi::multi::multi: Nr konta jest w pierwszym poście :) ALe poślę jeszcze na pw :) nukujek napisał(a):No ja właśnie też jestem nie do końca zorientowana w tym wszystkim:oops: ale spróbuję tu ściągnąć cioteczki;) Nukujek to masz sukces :) Bardzo dziekuję :) Quote
danusiadanusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Noemi1 napisał(a):HURA :multi::multi::multi: Nr konta jest w pierwszym poście :) ALe poślę jeszcze na pw :) Nukujek to masz sukces :) Bardzo dziekuję :) Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł. Quote
nukujek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 danusiadanusia napisał(a):Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł. Oj Danusiu, nie zawstydzaj:oops::p dla nas wszystkich tutaj to naturalna sprawa, żeby pomagać;) tym bardziej, że to najczęściej ludzie są sprawcami tych wszystkich nieszczęść:-( No to do roboty:evil_lol:działamy dalej:-) Danusiu dzięki za wsparcie psiaczków:loveu::loveu::loveu: Quote
danusiadanusia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 i jeszcze ostatni raz dzisiaj trojaczki w górę, bo ja lecę spać, nawet nie przeczytałam całego wątku, jutro nadrobię, w sobotę mam gości i ufff... kuchnia moja, impreza też będzie, może kac...:):) - mam przełożone imieniny męża, ściskam wszystkich obecnych na tym wątku pa,pa Quote
nukujek Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 to jeszcze ja podrzucę zanim pójdę pod kołderkę;-) Danusiu musisz koniecznie przeczytac wątek Rudego, bo to podczas całej akcji związanej z poszukiwaniami Rudego udało się uratować Brendę, Brendona i Morgana:-) A oprócz tego, jak dobrze pamiętam, to jeszcze kotka i konika:-) Naprawdę warto przeczytać, zobaczysz jacy wspaniali i zdeterminowani ludzie są wśród nas:-):-):-) kolejni z ogromnymi sercami. Cioteczki podeślijcie link do wątku Rudego:-) Do jutra;-) Quote
danusiadanusia Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 witam i przed pracą trojaczki w górę:):) miłego dnia, ja zmykam do pracy... do wieczorka:):) Quote
Noemi1 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 [quote name='danusiadanusia']Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł. Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: To się psiaki ucieszą, bo my już się cieszymy :loveu::multi::loveu: [quote name='nukujek']to jeszcze ja podrzucę zanim pójdę pod kołderkę;-) Danusiu musisz koniecznie przeczytac wątek Rudego, bo to podczas całej akcji związanej z poszukiwaniami Rudego udało się uratować Brendę, Brendona i Morgana:-) A oprócz tego, jak dobrze pamiętam, to jeszcze kotka i konika:-) Naprawdę warto przeczytać, zobaczysz jacy wspaniali i zdeterminowani ludzie są wśród nas:-):-):-) kolejni z ogromnymi sercami. Cioteczki podeślijcie link do wątku Rudego:-) Do jutra;-) Przy okazji szukania Rudego zostałao uratowanych więcej psiaków, bo jeszcze Zuzia i chyba jeszcze dwa, ja już straciłam rachubę. A wątek Rudego warto poczytać. Link: http://www.dogomania.pl/threads/214856-RUDY-odnaleziony-ma-już-oficjalnie-DS-)-) Zapraszamy :) Quote
nukujek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Melduję się dziś u psiaczków:-) Co u nich słychać? Jak się mają? Quote
Abrakadabra Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 [quote name='nukujek']Melduję się dziś u psiaczków:-) Co u nich słychać? Jak się mają? Nukujek,danusiadanusia - jestescie KOCHANE :) Noemi - oprocz wszystkich czworonogow, ktore wymienilas jest jeszcze Kleksik... Czarny i bardzo niepozorny. Poprosze Mru o wstawienie fotek. Bylam w delegacji, dlatego sie nie odzywalam. Wszystkie biedy potrzebuja ogloszen. Jutro zamiescimy najnowsze wiesci. Quote
nukujek Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Abrakadabra napisał(a): Bylam w delegacji, dlatego sie nie odzywalam. Wszystkie biedy potrzebuja ogloszen. Jutro zamiescimy najnowsze wiesci. Super:-) Kurczę jak niestety w ogłoszeniach nie pomogę, bo nigdy nie robiłam i nie ogarniam tego:shake: Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 A ja w święta może jednak nad nimi posiedzę. Nie wiem czy mi się uda we wszystkich portalach zamieścić, ale przynajmniej w tych najważniejszych. I czekam na nowe wieści :) Tekst do ogłoszeń pewnie w dużej części ściągnę od mru, chyba wiadomo dlaczego :eviltong: Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Cioteczki potrzebna pomoc w poszukiwaniu kolejnej uciekinierki, która całe życie spędziła w schronisku i trafiła w ręce bardzo nieodpowiedzialnej osoby :( http://www.dogomania.pl/threads/219439-płochliwa-beżowa-średniej-wielkości-BUNIA-zginęła-!-Wa-wa-ul.-Klemensiewicza!!!!!! Quote
nukujek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 [quote name='Noemi1']Cioteczki potrzebna pomoc w poszukiwaniu kolejnej uciekinierki, która całe życie spędziła w schronisku i trafiła w ręce bardzo nieodpowiedzialnej osoby :( http://www.dogomania.pl/threads/219439-płochliwa-beżowa-średniej-wielkości-BUNIA-zginęła-!-Wa-wa-ul.-Klemensiewicza!!!!!! ja niestety miszkam prawie 200 km od W-wy, ale wrzucę link na inne wątki. Wierzę, że sunia się znajdzie. Quote
Noemi1 Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 nukujek napisał(a):ja niestety miszkam prawie 200 km od W-wy, ale wrzucę link na inne wątki. Wierzę, że sunia się znajdzie. nukujek dzięki :) On mogła dobiec już bardzo daleko, albo kręci się gdzieś w okolicy, w której zaginęła :( Quote
nukujek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 melduję się raz jeszcze:evil_lol: co u pieseczków? napiszcie cioteczki w wolnej chwili. Halo, halo, zapraszamy, bo smutno tu i pusto...:-( Quote
nukujek Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 i na dobranoc w górę;-) Co u psiaczków? Morgana? Brendy? Brendona?...taka cisza, nic nie piszecie:-( Quote
Noemi1 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Bunia dziś rano się odnalazła :) Quote
danusiadanusia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ja również witam!!! już jestem i muszę doczytać , bo coś mnie ominęło..., dziewczyny dopiero dzisiaj przelałam pieniążki, przepraszam:):):) Quote
Noemi1 Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 nukujek napisał(a):i na dobranoc w górę;-) Co u psiaczków? Morgana? Brendy? Brendona?...taka cisza, nic nie piszecie:-( Ja też nie mam żadnych wieści :( danusiadanusia napisał(a):ja również witam!!! już jestem i muszę doczytać , bo coś mnie ominęło..., dziewczyny dopiero dzisiaj przelałam pieniążki, przepraszam:):):) No coś Ty, nie przepraszaj. Bardzo dziękujemy za wsparcie :) Quote
Recommended Posts