Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

danusiadanusia napisał(a):
no mnie ściągnęłaś Asiu:) dziewczyny proszę nr konta coś wpłacę, trzymajcie się, będę zaglądała:)

Danusiu Kochana, jesteś niezawodna:loveu::loveu::loveu:

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no mnie ściągnęłaś Asiu:) dziewczyny proszę nr konta coś wpłacę, trzymajcie się, będę zaglądała:)

HURA :multi::multi::multi:
Nr konta jest w pierwszym poście :) ALe poślę jeszcze na pw :)

nukujek napisał(a):
No ja właśnie też jestem nie do końca zorientowana w tym wszystkim:oops: ale spróbuję tu ściągnąć cioteczki;)

Nukujek to masz sukces :) Bardzo dziekuję :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
HURA :multi::multi::multi:
Nr konta jest w pierwszym poście :) ALe poślę jeszcze na pw :)

Nukujek to masz sukces :) Bardzo dziekuję :)

Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł.

Posted

Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł.

Oj Danusiu, nie zawstydzaj:oops::p dla nas wszystkich tutaj to naturalna sprawa, żeby pomagać;) tym bardziej, że to najczęściej ludzie są sprawcami tych wszystkich nieszczęść:-(
No to do roboty:evil_lol:działamy dalej:-) Danusiu dzięki za wsparcie psiaczków:loveu::loveu::loveu:

Posted

i jeszcze ostatni raz dzisiaj trojaczki w górę, bo ja lecę spać, nawet nie przeczytałam całego wątku, jutro nadrobię, w sobotę mam gości i ufff... kuchnia moja, impreza też będzie, może kac...:):) - mam przełożone imieniny męża, ściskam wszystkich obecnych na tym wątku pa,pa

Posted

to jeszcze ja podrzucę zanim pójdę pod kołderkę;-) Danusiu musisz koniecznie przeczytac wątek Rudego, bo to podczas całej akcji związanej z poszukiwaniami Rudego udało się uratować Brendę, Brendona i Morgana:-) A oprócz tego, jak dobrze pamiętam, to jeszcze kotka i konika:-) Naprawdę warto przeczytać, zobaczysz jacy wspaniali i zdeterminowani ludzie są wśród nas:-):-):-) kolejni z ogromnymi sercami. Cioteczki podeślijcie link do wątku Rudego:-)
Do jutra;-)

Posted

[quote name='danusiadanusia']Asia tych sukcesów ma dużooo więcej, jest wspaniała..., koniec komplementów Nukujek i bierzemy się do roboty, jutro wysyłam 100,- zł.

Bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: To się psiaki ucieszą, bo my już się cieszymy :loveu::multi::loveu:

[quote name='nukujek']to jeszcze ja podrzucę zanim pójdę pod kołderkę;-) Danusiu musisz koniecznie przeczytac wątek Rudego, bo to podczas całej akcji związanej z poszukiwaniami Rudego udało się uratować Brendę, Brendona i Morgana:-) A oprócz tego, jak dobrze pamiętam, to jeszcze kotka i konika:-) Naprawdę warto przeczytać, zobaczysz jacy wspaniali i zdeterminowani ludzie są wśród nas:-):-):-) kolejni z ogromnymi sercami. Cioteczki podeślijcie link do wątku Rudego:-)
Do jutra;-)

Przy okazji szukania Rudego zostałao uratowanych więcej psiaków, bo jeszcze Zuzia i chyba jeszcze dwa, ja już straciłam rachubę.
A wątek Rudego warto poczytać. Link: http://www.dogomania.pl/threads/214856-RUDY-odnaleziony-ma-już-oficjalnie-DS-)-)
Zapraszamy :)

Posted

[quote name='nukujek']Melduję się dziś u psiaczków:-) Co u nich słychać? Jak się mają?

Nukujek,danusiadanusia - jestescie KOCHANE :)

Noemi - oprocz wszystkich czworonogow, ktore wymienilas jest jeszcze Kleksik... Czarny i bardzo niepozorny.
Poprosze Mru o wstawienie fotek.

Bylam w delegacji, dlatego sie nie odzywalam. Wszystkie biedy potrzebuja ogloszen.
Jutro zamiescimy najnowsze wiesci.

Posted

Abrakadabra napisał(a):

Bylam w delegacji, dlatego sie nie odzywalam. Wszystkie biedy potrzebuja ogloszen.
Jutro zamiescimy najnowsze wiesci.

Super:-) Kurczę jak niestety w ogłoszeniach nie pomogę, bo nigdy nie robiłam i nie ogarniam tego:shake:

Posted

A ja w święta może jednak nad nimi posiedzę. Nie wiem czy mi się uda we wszystkich portalach zamieścić, ale przynajmniej w tych najważniejszych.
I czekam na nowe wieści :)
Tekst do ogłoszeń pewnie w dużej części ściągnę od mru, chyba wiadomo dlaczego :eviltong:

Posted

[quote name='Noemi1']Cioteczki potrzebna pomoc w poszukiwaniu kolejnej uciekinierki, która całe życie spędziła w schronisku i trafiła w ręce bardzo nieodpowiedzialnej osoby :(
http://www.dogomania.pl/threads/219439-płochliwa-beżowa-średniej-wielkości-BUNIA-zginęła-!-Wa-wa-ul.-Klemensiewicza!!!!!!

ja niestety miszkam prawie 200 km od W-wy, ale wrzucę link na inne wątki. Wierzę, że sunia się znajdzie.

Posted

nukujek napisał(a):
ja niestety miszkam prawie 200 km od W-wy, ale wrzucę link na inne wątki. Wierzę, że sunia się znajdzie.

nukujek dzięki :) On mogła dobiec już bardzo daleko, albo kręci się gdzieś w okolicy, w której zaginęła :(

Posted

nukujek napisał(a):
i na dobranoc w górę;-)

Co u psiaczków? Morgana? Brendy? Brendona?...taka cisza, nic nie piszecie:-(

Ja też nie mam żadnych wieści :(

ja również witam!!! już jestem i muszę doczytać , bo coś mnie ominęło..., dziewczyny dopiero dzisiaj przelałam pieniążki, przepraszam:):):)

No coś Ty, nie przepraszaj. Bardzo dziękujemy za wsparcie :)