Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domu niestety nie znam.Panią tylko ze szkoły i ręczyc za nia nie mogę. .To prosta kobieta i nie wiem jakie ma poglady ale mysle że wszyscy nie mogą być źli.Trzeba sprawdzić!!!!!Leczenie u lokalnego weta- podstawowe sprawy Widze że biega pod szkołą czarny trochę niższy od Brendona psiak i nawet deka jedzenia nikt mu nie dał a napewno Pani z kuchni też go widzi.Rano zawsze mu daje jeść i pić.Szkoda mi go ale pomysłu nie mam co z nim zrobić.Boje się żeby go nie wywieźli do ....... Ja nie jestem z tych stron więc jestem inna w psich sprawach i tu nie pasuje.MRU DZIĘKI ZA TĄ PODEJRZANĄ-). Jakie plany co do Brendona? Kilka dni dzieli mnie od szpitala(-

• Replies 272
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nukujek napisał(a):
kurczę nie oglądałam pytania na śniadanie...jak było?można to gdzieś dorwać?:-)

W poście #32 jest link właśnie do reportażu o Rudym :) Trzeba tylko przeczekać reklamy i tytuł jest mylący, bo o psie, który wykrywa cukrzycę, ale na początku jest o Rudym :)

Posted

Noemi1 napisał(a):
W poście #32 jest link właśnie do reportażu o Rudym :) Trzeba tylko przeczekać reklamy i tytuł jest mylący, bo o psie, który wykrywa cukrzycę, ale na początku jest o Rudym :)

o dzięki:-) jak wrócę do domu, to obejrzę:-D

Posted

[quote name='Dorota-Rudy']Dzis pisałam z Mru i powiedziała że Brendon pojedzie do Grójca więc jak dobrze rozumien nie biorą pod uwagę Pani X.[/QUOTE]

Ok, na razie nie rozmawiałam z Rafałem. A Brenda cały czas jest w lecznicy?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ok, na razie nie rozmawiałam z Rafałem. A Brenda cały czas jest w lecznicy?[/QUOTE]

To wie chyba tylko mru, ale zdaje się, że tak.

Posted

Brandon ma się dobrze :) Ale dziś musi być zabrany od Doroty, bo Ona jutro rano jedzie do szpitala i nie będzie miał się kto nim zająć :(
Brenda nie mam pojęcia :(
I co słychać u Morgana też nie wiem :(

Posted

[quote name='Noemi1']Mru pewnie tu też wpadnie, to napisze więcej, ale Brandon już wczoraj pojechał od Doroty do lecznicy na kastrację, a potem trafi do kojca w stajni :([/QUOTE]

lepiej tak, niż sam, na pastwę losu:-(

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja napiszę tylko tyle, że Brenda po sterylce czuje się świetnie, a co najważniejsze (ledwo ją poznałam) zarosły rany (?), na uszach i po prawe stronie pyszczka !!![/QUOTE]

To super wiadomość :)
Abra Ty lepiej napisz co słychać u Morgana, bo to w końcu także jego wątek :)
Może jakieś nowe fotki?

Posted

[quote name='Abrakadabra']Ja napiszę tylko tyle, że Brenda po sterylce czuje się świetnie, a co najważniejsze (ledwo ją poznałam) zarosły rany (?), na uszach i po prawe stronie pyszczka !!![/QUOTE]

strasznie się cieszę:-):-):-)

Posted

[quote name='Noemi1']To super wiadomość :)
Abra Ty lepiej napisz co słychać u Morgana, bo to w końcu także jego wątek :)
Może jakieś nowe fotki?[/QUOTE]

ja też jestem ciekawa co u maluszka słychać?:-)