Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jest mloda ma 4 miesiace ale do tego jest troche duza(jest na wysokosci kolana) , z klatka jest maly problem napewno by w niej piszczala, bo jak zrobilam jej barykade w pokoju to piszczala przerazliwie i jak wychodze do szkoly to by piszczala, a mamuska pracuje na nocki i by nie mogla spac rano.

Posted

z klatka jest maly problem napewno by w niej piszczala, bo jak zrobilam jej barykade w pokoju to piszczala przerazliwie i jak wychodze do szkoly to by piszczala,

To ja zostawiasz w klatce z kością i zabawkami. A tak jak sobie utrwali ze piszczeniem moze sobie wszystko załatwic to bedzie to wykorzystywać.
A jak wogóle ja nie zostawiasz sama tylko zawsze ktoś z nią jest to jak dorosnie to wogóle bedzie problem z zostawianiem.
A powinnas ją nauczyć zostawac w łazience czy kuchni, tylko wtedy uprzatnij wszystko aby pies się do tego nie dobrał.

Dzisiaj jak przyszla do domu to zastalam trzy kupki i pare plamek po siskach, a do tego wszystkie ubranie sciagniete z szafki i pralki.

A ile pies był sam w tym czasie w domu? Ile czasu przed wyjsciem do szkoły byłas z psem na dworzu ile czasu i co robiliscie na dworzu. Gdzie psa zamknęłaś? Czy miał jakas kość do zabawy?

Posted

A ile pies był sam w tym czasie w domu? Ile czasu przed wyjsciem do szkoły byłas z psem na dworzu ile czasu i co robiliscie na dworzu. Gdzie psa zamknęłaś? Czy miał jakas kość do zabawy?[/quote]
Crazy byla jakies cztery godziny w domu ale nie sama maja mama spala w innym pokoju. Nie mam waunkow rzeby ja zamknac w jednym pokoju bo mam kota ktory otwiera wszystkie drzwi, ale cuz dzieki za rady moze ktoas sie uda i moja szalona bedzie troszenke mniej klopotkliwa

Posted

A przed szkołą idziesz ją wybiegać?
Ja np. nie muszę, bo Gruby nie niszczy, odbijamy sobie popołudniu, ale gdybym miała psa demolke, to wstałabym i o 5 żeby mieć sprzęty całe i psa całego. :razz:

Każdego szczeniaka da się wychować, bo zaczynasz całkiem od podstaw, z dorosłym psem może być trudniej....

Posted

no tak przed szkola chodze z nia 30min:roll:moze to jednak za krotko mialam juz psa od 6roku zycia umarla niedawno trzy miesiace temu w wieku 12 lat, ale z nia to bylo calkiem inaczej Diana to byla oaza spokoju, jak byla szczeniorkiem to nigdy nic w domu nie zrobila po tygodniu nie sikala a miala dopiero 3 miesiace. JAk na szczeniaka byla madra, byla przeciwienstwem Crazy. No ale cuz kazdy pies jest inny, jedyny w swoim rodzaju:loveu: