Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to widzę ,że nie musisz włączać telewizora :D masz rozrywkę za darmo . Cieszę się że szczeniaczki znalazły wspaniały dom . Jestem ciekawa jak będą wyglądać jak podrosną :D

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taka rozrywka jest w 200 % lepsza niż telewizor ;) Ja też jestem ciekawa jak będą wyglądać ale myślę że będą to duże psy ;) jedzą za trzech i wariują za pięciu ;) Jak się dorobię aparatu to będę dodawać zdjęcia na bieżąco ;)

Posted

Wczoraj Major zaczoł wymiotowac i został na noc w klinice weterynaryjnej we Wrocławiu, dzisiaj rano okazało sie za ma parwowiroze :( Leczenie wyniesie ok 700zł:( Nie wiem czy siostra wytrzasnie nagle tyle pieniedzy jest kiepsko :(

Posted

karolina175 napisał(a):
Wczoraj Major zaczoł wymiotowac i został na noc w klinice weterynaryjnej we Wrocławiu, dzisiaj rano okazało sie za ma parwowiroze :( Leczenie wyniesie ok 700zł:( Nie wiem czy siostra wytrzasnie nagle tyle pieniedzy jest kiepsko :(

Dzisiaj mamy się dowiedzieć ile bedzie kosztować leczenie i ile będzie trwać... Zobaczymy czy nas na to stać :( Chociaż wątpię, jak będę wiedzieć coś więcej wieczorem to dam znać.., Trzymajcie kciuki :(

Posted

Juz wiadomo koszt leczenia to 100zł dziennie, przewidziany czas ok 10 moze wiecej wiec ok 1000zł wyniesie leczenie szczylka.... Szukamy cos taniej i wszelkiej pomocy. :( Tyle przeszly te biedaki i jeszcze to rece opadaja :(

Posted

Dziewczyny, strasznie mi przykro, bo to ja przywiozłam szczeniaki...Załóżcie proszę szybko nowy wątek dla Majora z opisaną jego historią i linkiem do tego wątku. W tytule koniecznie info,że zbieramy kasę na Majora!!!A ja będę dziś ostro spamować i będziemy zbierać tą kwotę.Karolina może ty załozysz wątek, bo to trzeba na bieżąco wątek prowadzić.Tylko nie wiem czy założyć go tutaj czy w znalazły dom ale potrzebują pomocy. Trzeba jeszcze poprosic kogoś o wydarzenie na FB.

Czekam pilnie na link do nowego wątku.

Posted

Satrina napisał(a):
Dziewczyny, strasznie mi przykro, bo to ja przywiozłam szczeniaki...Załóżcie proszę szybko nowy wątek dla Majora z opisaną jego historią i linkiem do tego wątku. W tytule koniecznie info,że zbieramy kasę na Majora!!!A ja będę dziś ostro spamować i będziemy zbierać tą kwotę.Karolina może ty załozysz wątek, bo to trzeba na bieżąco wątek prowadzić.Tylko nie wiem czy założyć go tutaj czy w znalazły dom ale potrzebują pomocy. Trzeba jeszcze poprosic kogoś o wydarzenie na FB.

Czekam pilnie na link do nowego wątku.

Sytuacja opanowana. Piesek jest w domu dostanie antybiotyk i kroplówkę. A moja siostra załatwiła już weterynarza na poniedziałek. Jeśli mały wytrwa do poniedziałku to będzie tylko z górki. Jak na razie leczenie wyniosła nas bagatela 500 zł ... a co by było za 10 dni? :) Nie martw się zrobimy wszystko aby Major przeżył. ;)

Posted

Mam nadzieję,że mały wyzdrowieje.To bardzo duży koszt dal Was, jeżeli nie będziecie mieli kasy na leczenie, będziemy szukać pomocy na dogo. Mam nadzieję,że mała jest zdrowa.Myślę, że ich mama może być nosicielem,tylko nie wiem co w takim wypadku zrobić, kogo poinformować. Trzymam kciuki, informujcie na bieżąco!!!

Posted

Poprostu Pan weterynarz to zdzieruch pieniedzy z ludzi i tyle.... W poniedzialek przedstawimy wiecej informacji co do leczenia psiaka narazie dostał :Dexaven, No-Spe, Cerenie, Linkospectin, Płyn Ringera, Catosal, Combivit wiec troszke tego bylo:) JoStin napewno nie pozwolimy mu umrzec :)

Posted

Kurcze wszystko pod górkę ;( Kto by się spodziewał ,że tak to będzie ;( Czy ze szczeniakiem już lepiej ? Może by jakąś zrzute zrobić ? Jostin założysz wątek ? Na pewno ktoś pomoże z wydatkami. Kurcze mam nadzieje ,że szczeniaczek przeżyje ;( słyszałam ,że dobry jest Gastrolit na to paskudztwo , może podesłać saszetki ? Mam chyba kilka w domu .

Posted

Piesek ma sie narazie dobrze :) Dzisiaj kolejna dawka kroplowki i lekow.... Marta on dostaje Gastrolit :) Z ta surowica zobaczymy co powie Pani weterynarz jutro, bo na wlasna reke nie bedziemy mu nic podawały:)

Posted

[quote name='Satrina']Póki co ja bede szukac pomocy fiannasowej na maluszka

Bardzo dziękujemy za wsparcie ;) Ale koszty nie są jeszcze strasznie duże, dzięki pomocy Agnieszki i mojej siostry udało się znaleźć tańsze leczenie. Z racji choroby, pieski zostały rozdzielone suczka pojechała na wakacje do mojego teścia... Jak na razie suni nic nie jest aż dziwne... Major czuje się lepiej, biega zjadł trochę jedzonka i pije troszkę wody... Chce się bawić ale jest słaby... On chce żyć i będzie wszystko dobrze ... Musi być ;)

A oto zdjęcia z wczoraj ;) W łapce ma wenflon dlatego bandaż ;)

Posted

Powiem Justynie zeby zrobila mu takie zdjecia.... Narazie z psiakiem jest ok ale ta choroba jest podstepna jutro moze juz lezec i sie nie ruszac.... Zobaczymy co pani doktor powie i jakie beda koszty, jutro sie wyjasni wszystko poki co sotał antybiotyk i wieczorem znowu kroplowka.