Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słodziaki!!!Już wiem,że brązowy piesek trafi do DS na Śląsku-mój TZ chyba go zabierze we wtorek rano, będę się z Wami kontaktować jeszcze w tej sprawie. Wiem, że chciałyście zatrzymać jednego z nich, więc zostaje sunia.Dajcie znać znać co i jak, czy chcecie być DS dla niej czy DT, bo małe wciąż mają ogłoszenia.I jeszcze raz dziękuję za pomoc!!!!!

Posted

karolina175 napisał(a):
Moja siostra nie chce oddac brazowego psiaka chce go na stale i co teraz? Nie lepiej zeby zostal we Wrocławiu? Prawie placze mi do sluchawki :( i co teraz?

Niestety nie mogę na to się zgodzić, bardzo mi przykro. Informowałam Was o tym przed przekazaniem piesków.Mówiłam ,że jeden psiak trafi na Śląsk-tylko nie było wiadomo który.Nie mogę nic zrobić, bo już zostało to ustalone z rodziną, która pieska bierze. Jestem osobą odpowiedzialną i nie mogę komuś odmówić pieska, którego wybierał przez 3 dni i to jeszcze za moja namową.Niestety...

Posted

karolina175 napisał(a):
Obydwa psiaki zostaja we Wrocławiu :) Natalia sie zgodzila i Ci Panstwo rownierz :) ;) Do Panstwa na Ślask pojdzie moze moj Tymczasowicz jesli spodoba sie rodzinie:)

Fajnie,że się tak ułożyło:-)My proponujemy transport Snakiego, ale z dowózką z Waszej strony gdzieś w okolice A4.Mam nadzieję,że się dogadamy i,że rodzinka weźmie Twojego szczeniaczka-to już by była rewelacja.Jeszcze będę prosiła o adres Twojej siostry, bo chciałabym podesłać umowę adopcyjną, a i niewykluczone,że jak będziemy kiedyś w okolicy to odwiedzimy psiaki.

Posted

U szczeniorkow wszystko w jaki najlepszym porzadku :) Mala jest grzeczna, chlopaczek troche maruda ale jest sodki:) Dwie male zadziory super bawia sie z doroslymi psami jak moja siostra przyjezdza to moja suka im matkuje :) Piesek ma na imie Major a suczka Zoja :) Justyna wieczorem wstawi wiecej zdjec :)

Posted

Nie chca Snakiego bo twierdza ze bedzie malym psem chodz jest po matce Once no ale trudno bede mu szukala dalej domku:) Wsumie to nawet nie wiem czy chce go oddac tak daleko :) Wolalabym zeby byl blizej zebym mogla sprawdzic dom w kazdej chwili :)

Posted

Tak wiem pisalam do Natali pytala czy moge dowiesc szczeniaka... Moge ale tylko do Bielan Wrocławskich i to autobusem. Tylko potrzebuje szczegoly, kiedy go zabrac? gdzie ta Pani mieszka od szczeniaka? itp :) No i teraz jestem chora wiec pod koniec tygodnia bym mogla:)

Posted

karolina175 napisał(a):
Tak wiem pisalam do Natali pytala czy moge dowiesc szczeniaka... Moge ale tylko do Bielan Wrocławskich i to autobusem. Tylko potrzebuje szczegoly, kiedy go zabrac? gdzie ta Pani mieszka od szczeniaka? itp :) No i teraz jestem chora wiec pod koniec tygodnia bym mogla:)

Zobaczymy, czy właściciele psiaka nie dowiozą go na Bielany, bo w ogłoszeniu piszą, że dowożą, więc bedziemy pytać. W razie czego będę się z Toba kontaktować.

Posted

Pieski są kochane :) Nie wyobrażam sobie jak mogła bym ich nie mieć ;) myślałam że będzie gorzej ale Major po dwóch dniach już siedzi przy drzwiach i prosi o siku ;) czasem im się zdarzy wpadka ale pracujemy nad tym ;) strasznie nie lubią zostawać same nawet na 5 minut, jak się wychodzi z pokoju to płaczą i szukają człowieka ;) są mega słodkie :D Niestety nie moge dać zdjęć bo nie mam aparatu ale spróbuje coś zrobić telefonem i wrzucić ;) Jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim za pomoc ;)

Posted

Pewnie ;) wariują już od 7 rano ;) Ale bardziej widzi kumpla w piesku niż w suni ;) Mam jeszcze kota którego major sterroryzował :D jest przynajmniej wesoło w domu ;) bardzo się ciesze że tak się sprawy ułożyły ;) a przy okazji chciałam Ci podziękować za ta karmę którą mi dałaś ;) bo taka świnia ze mnie że nawet nie podziękowałam więc teraz dziękuje ;**