karolina175 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Psiaki szczesliwie dotarly do domku :) Juz uciely sobie mala drzemke i napchaly brzucholki:) Poznaly otoczenie w ktorym powitala je swora psow :) Dzis wieczorkiem jeszcze klocie tylka:cool3: Quote
Satrina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Słodziaki!!!Już wiem,że brązowy piesek trafi do DS na Śląsku-mój TZ chyba go zabierze we wtorek rano, będę się z Wami kontaktować jeszcze w tej sprawie. Wiem, że chciałyście zatrzymać jednego z nich, więc zostaje sunia.Dajcie znać znać co i jak, czy chcecie być DS dla niej czy DT, bo małe wciąż mają ogłoszenia.I jeszcze raz dziękuję za pomoc!!!!! Quote
Marta1990 Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Superr :D Szczeniaki są naprawde rozkoszne :) Quote
karolina175 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Moja siostra nie chce oddac brazowego psiaka chce go na stale i co teraz? Nie lepiej zeby zostal we Wrocławiu? Prawie placze mi do sluchawki :( i co teraz? Quote
Satrina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 karolina175 napisał(a):Moja siostra nie chce oddac brazowego psiaka chce go na stale i co teraz? Nie lepiej zeby zostal we Wrocławiu? Prawie placze mi do sluchawki :( i co teraz? Niestety nie mogę na to się zgodzić, bardzo mi przykro. Informowałam Was o tym przed przekazaniem piesków.Mówiłam ,że jeden psiak trafi na Śląsk-tylko nie było wiadomo który.Nie mogę nic zrobić, bo już zostało to ustalone z rodziną, która pieska bierze. Jestem osobą odpowiedzialną i nie mogę komuś odmówić pieska, którego wybierał przez 3 dni i to jeszcze za moja namową.Niestety... Quote
Satrina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Wątek dla Was, rozmawiajcie w sprawie psiaków, może się uda, jeżeli nie to tak jak mówiłam chłopczyka będziemy wieźli na DS http://www.dogomania.pl/threads/220057-Dobry-dom-dla-szczeniaka-dużego-psa-ON-MIX Quote
karolina175 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Obydwa psiaki zostaja we Wrocławiu :) Natalia sie zgodzila i Ci Panstwo rownierz :) ;) Do Panstwa na Ślask pojdzie moze moj Tymczasowicz jesli spodoba sie rodzinie:) Quote
Satrina Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 karolina175 napisał(a):Obydwa psiaki zostaja we Wrocławiu :) Natalia sie zgodzila i Ci Panstwo rownierz :) ;) Do Panstwa na Ślask pojdzie moze moj Tymczasowicz jesli spodoba sie rodzinie:) Fajnie,że się tak ułożyło:-)My proponujemy transport Snakiego, ale z dowózką z Waszej strony gdzieś w okolice A4.Mam nadzieję,że się dogadamy i,że rodzinka weźmie Twojego szczeniaczka-to już by była rewelacja.Jeszcze będę prosiła o adres Twojej siostry, bo chciałabym podesłać umowę adopcyjną, a i niewykluczone,że jak będziemy kiedyś w okolicy to odwiedzimy psiaki. Quote
karolina175 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Juz Ci wysylam adres siostry na PW:) No musze zrobic wiecej zdjec Snakiego i jak cos to dowioze go gdzies do A4 ale to bedziemy w kontakcie:) Quote
Marta1990 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Co tam u szczeniorków słychać? Mają juz imiona wymyślone? Quote
karolina175 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 U szczeniorkow wszystko w jaki najlepszym porzadku :) Mala jest grzeczna, chlopaczek troche maruda ale jest sodki:) Dwie male zadziory super bawia sie z doroslymi psami jak moja siostra przyjezdza to moja suka im matkuje :) Piesek ma na imie Major a suczka Zoja :) Justyna wieczorem wstawi wiecej zdjec :) Quote
Marta1990 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 A co ze Snakim? Spodobał się Państwu? Quote
karolina175 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Nie chca Snakiego bo twierdza ze bedzie malym psem chodz jest po matce Once no ale trudno bede mu szukala dalej domku:) Wsumie to nawet nie wiem czy chce go oddac tak daleko :) Wolalabym zeby byl blizej zebym mogla sprawdzic dom w kazdej chwili :) Quote
Marta1990 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 A ktoś do wątku którego założyłaś dodał suczkę podobną do kaukaza, może im się spodoba, choć to suczka Quote
karolina175 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Zaraz zobacze i wysle Natali :) mam nadzieje ze jakiegos psiaka uratuja :) Quote
Satrina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Z tego co wiem to rodzina wybrała juz psiaka z Wrocka (Karolina wysyłała link)-kombinujemy teraz transport. Quote
karolina175 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Tak wiem pisalam do Natali pytala czy moge dowiesc szczeniaka... Moge ale tylko do Bielan Wrocławskich i to autobusem. Tylko potrzebuje szczegoly, kiedy go zabrac? gdzie ta Pani mieszka od szczeniaka? itp :) No i teraz jestem chora wiec pod koniec tygodnia bym mogla:) Quote
Satrina Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 karolina175 napisał(a):Tak wiem pisalam do Natali pytala czy moge dowiesc szczeniaka... Moge ale tylko do Bielan Wrocławskich i to autobusem. Tylko potrzebuje szczegoly, kiedy go zabrac? gdzie ta Pani mieszka od szczeniaka? itp :) No i teraz jestem chora wiec pod koniec tygodnia bym mogla:) Zobaczymy, czy właściciele psiaka nie dowiozą go na Bielany, bo w ogłoszeniu piszą, że dowożą, więc bedziemy pytać. W razie czego będę się z Toba kontaktować. Quote
Marta1990 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ale tak poważnie to wielki szacun dla twojej siostry ;p chyba lubi ruch i duże psiaki :D Ja w domu mam 4 małe psiury i to chyba jak 2 duże by było hihihi :D Quote
karolina175 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Lubi duze psiaki tak jak ja :) Ja mam 3 duze psy jednego malego i jakos to jest :) Ale justyna tez ma malego psiaczka :) Quote
JoStin Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pieski są kochane :) Nie wyobrażam sobie jak mogła bym ich nie mieć ;) myślałam że będzie gorzej ale Major po dwóch dniach już siedzi przy drzwiach i prosi o siku ;) czasem im się zdarzy wpadka ale pracujemy nad tym ;) strasznie nie lubią zostawać same nawet na 5 minut, jak się wychodzi z pokoju to płaczą i szukają człowieka ;) są mega słodkie :D Niestety nie moge dać zdjęć bo nie mam aparatu ale spróbuje coś zrobić telefonem i wrzucić ;) Jeszcze raz bardzo dziękuje wszystkim za pomoc ;) Quote
Satrina Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Dzięki za informacje, fajnie,że małe znalazły dobry dom!!!A jak Wasz shitsu?Bawi się z nimi? Quote
JoStin Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Pewnie ;) wariują już od 7 rano ;) Ale bardziej widzi kumpla w piesku niż w suni ;) Mam jeszcze kota którego major sterroryzował :D jest przynajmniej wesoło w domu ;) bardzo się ciesze że tak się sprawy ułożyły ;) a przy okazji chciałam Ci podziękować za ta karmę którą mi dałaś ;) bo taka świnia ze mnie że nawet nie podziękowałam więc teraz dziękuje ;** Quote
Recommended Posts