karolina175 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Zrobic wydarzenie na fb dla szczeniaka? Tylko wiecej info o nim potrzebuje Quote
Marta1990 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 można zrobić , jakich informacji potrzebujesz ? napisz na pw , Z tym że jutro go oddaje do wrocławskiego schronu jak się nic nie znajdzie ;( Quote
paniMysza Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 marta, a co z suka z łańcucha i szczeniakami? ta od znajomych twoich rodziców? Quote
Marta1990 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 (edited) ....................... Edited January 9, 2012 by Marta1990 Quote
Marta1990 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Jedna osoba proponowała DT gdy tylko dowioze do Wrocławia ..napiszę do niej jeśli nadal aktualne to tak, a jak nie to może do schroniska zawioze ? Dzisiaj będę pisać kiedy mogę odebrać szczeniaki ... Quote
karolina175 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Aha ok .... Zapytam siostry moze wzielaby jednego szczylka na DT ale to nic pewnego... Ja bym jednego wziela tylko kurcze juz nie mam gdzie, cholerka no.... Quote
Marta1990 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 oki zapytaj ,ja niestety też nie mogę wziąć ;/ jeden jest biały drugi czarny tyle wiem . Quote
karolina175 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ok zapytam jej :) Pogadam jeszcze z domownikami i zobacze co by powiedzieli na jeszcze jednego psiaka :) Jak sie zgodza wezme jednego na DT:) Quote
Marta1990 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Szczeniaki są już do wydania . Jeśli nie znajdą DT nie wiem co z nimi będzie ;( trzeba je socjalizować z ludźmi , bo tam nikt się nimi nie zajmuje Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Marta trzeba im porobić fajne zdjęcia i ogłaszać szybciorem!Ja mogę porozsyłać zaproszenia na wątek. Quote
Satrina Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Marta1990 napisał(a):Jedna osoba proponowała DT gdy tylko dowioze do Wrocławia ..napiszę do niej jeśli nadal aktualne to tak, a jak nie to może do schroniska zawioze ? Dzisiaj będę pisać kiedy mogę odebrać szczeniaki ... A co z tym DT we Wrocku??? Quote
karolina175 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ja proponowalam ale juz nie aktualne mam tymczasowicza chyba ze wydam go do domku na dniach to wtedy dam znac :) Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Szczeniaczki są Marty w domu -chwilowo i od jutra będą w altance u niej, ale tylko do poniedziałku.Jak nie znajdziemy domu, to trafia z powrotem do tych palantów, co chcą się ich pozbyć. Psiaczki sa naprawdę kochane. Czarna ONkowata to sunia, a brązowy w typie kaukaza to chłopczyk.Przesyłajcie info o szczeniaczkach gdziekolwiek możecie, musimy znaleźć im dom!!! Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A schronisko nie bedzie lepszym rozwiazaniem niz powrot do nich? Kurde watpie zeby moj tymczasowicz wyszedl odemnie do poniedzialku :( Popytam czy ktos nie wezmie szczeniorka chociaz na DT :) Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='karolina175']A schronisko nie bedzie lepszym rozwiazaniem niz powrot do nich? Kurde watpie zeby moj tymczasowicz wyszedl odemnie do poniedzialku :( Popytam czy ktos nie wezmie szczeniorka chociaz na DT :) Schron, chyba lepszy, ale u nas w Wałbrzychu dzisiaj już 9 szczeniaków jest!!Póki co zrobiłam allegro na szybko, gumtree ale będzie dopiero jutro i tablicę wyróżnioną http://tablica.pl/oferta/maluszki-w-typie-owczarka-niemieckiego-kaukaza-szukaja-pilnie-domu-IDBbj7.html http://allegro.pl/new_item_preview.php Aha no i jutro będziemy wiedziały czy jeden trafi do DS na Śląsk, oby się udało.... Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Moja siostra moze jednego wziasc ale trzeba by go przywiesc do wrocka:) wlasnie z nia bede gadala i dowiem sie czy o wezmie do siebie :) Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 karolina175 napisał(a):Moja siostra moze jednego wziasc ale trzeba by go przywiesc do wrocka:) wlasnie z nia bede gadala i dowiem sie czy o wezmie do siebie :) Ja jutro będę rano we Wrocławiu, więc mogę jednego zabrać, tylko kurcze nie wiem którego, bo jeszcze nie wiadomo, którego wybierze ta rodzina ze Śląska. To albo jutro albo w przyszłym tygodniu. Super by było jakbyście mogły zabrac jednego na DT:-))))))) Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jescze rozmawiam z siostra bo jej facet do konca nie jest przekonany no i pytaja czy da sie za weterynarza zwrocic im pieniadze jak cos? :) Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 karolina175 napisał(a):Jescze rozmawiam z siostra bo jej facet do konca nie jest przekonany no i pytaja czy da sie za weterynarza zwrocic im pieniadze jak cos? :) Jakiś bazarek się zorganizuje:-) Jutro Marta ma zabrać obydwa do weta.Niech Twoja siostra pomyśli spokojnie, do Wrocka mamy niedaleko. Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Aha ok jak tylko bedzie zdecydowana dam znac :) Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Moja siostra chce zabrac obydwa jutro do siebie bo mowi ze nie chce zeby siedzialy w altanie wiec czekam na decyzje :) Quote
Satrina Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 karolina175 napisał(a):Moja siostra chce zabrac obydwa jutro do siebie bo mowi ze nie chce zeby siedzialy w altanie wiec czekam na decyzje :) Hurrrrrraaaa, jutro zabieram je do Wrocka!!!Rano będziemy w kontakcie;-)))))))))))))))))))))))))) Quote
karolina175 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Kamien spadl mi z serca ze nie wroca do tego nie bede sie wyrazala i ze nie pojda do schronu :) Quote
Recommended Posts