Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedna osoba proponowała DT gdy tylko dowioze do Wrocławia ..napiszę do niej jeśli nadal aktualne to tak, a jak nie to może do schroniska zawioze ? Dzisiaj będę pisać kiedy mogę odebrać szczeniaki ...

• 3 weeks later...
Posted

Marta1990 napisał(a):
Jedna osoba proponowała DT gdy tylko dowioze do Wrocławia ..napiszę do niej jeśli nadal aktualne to tak, a jak nie to może do schroniska zawioze ? Dzisiaj będę pisać kiedy mogę odebrać szczeniaki ...

A co z tym DT we Wrocku???

Posted

Szczeniaczki są Marty w domu -chwilowo i od jutra będą w altance u niej, ale tylko do poniedziałku.Jak nie znajdziemy domu, to trafia z powrotem do tych palantów, co chcą się ich pozbyć. Psiaczki sa naprawdę kochane. Czarna ONkowata to sunia, a brązowy w typie kaukaza to chłopczyk.Przesyłajcie info o szczeniaczkach gdziekolwiek możecie, musimy znaleźć im dom!!!

Posted

[quote name='karolina175']A schronisko nie bedzie lepszym rozwiazaniem niz powrot do nich? Kurde watpie zeby moj tymczasowicz wyszedl odemnie do poniedzialku :( Popytam czy ktos nie wezmie szczeniorka chociaz na DT :)
Schron, chyba lepszy, ale u nas w Wałbrzychu dzisiaj już 9 szczeniaków jest!!Póki co zrobiłam allegro na szybko, gumtree ale będzie dopiero jutro i tablicę wyróżnioną
http://tablica.pl/oferta/maluszki-w-typie-owczarka-niemieckiego-kaukaza-szukaja-pilnie-domu-IDBbj7.html
http://allegro.pl/new_item_preview.php
Aha no i jutro będziemy wiedziały czy jeden trafi do DS na Śląsk, oby się udało....

Posted

karolina175 napisał(a):
Moja siostra moze jednego wziasc ale trzeba by go przywiesc do wrocka:) wlasnie z nia bede gadala i dowiem sie czy o wezmie do siebie :)

Ja jutro będę rano we Wrocławiu, więc mogę jednego zabrać, tylko kurcze nie wiem którego, bo jeszcze nie wiadomo, którego wybierze ta rodzina ze Śląska. To albo jutro albo w przyszłym tygodniu. Super by było jakbyście mogły zabrac jednego na DT:-)))))))

Posted

karolina175 napisał(a):
Jescze rozmawiam z siostra bo jej facet do konca nie jest przekonany no i pytaja czy da sie za weterynarza zwrocic im pieniadze jak cos? :)

Jakiś bazarek się zorganizuje:-) Jutro Marta ma zabrać obydwa do weta.Niech Twoja siostra pomyśli spokojnie, do Wrocka mamy niedaleko.

Posted

karolina175 napisał(a):
Moja siostra chce zabrac obydwa jutro do siebie bo mowi ze nie chce zeby siedzialy w altanie wiec czekam na decyzje :)

Hurrrrrraaaa, jutro zabieram je do Wrocka!!!Rano będziemy w kontakcie;-))))))))))))))))))))))))))