Victoria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 [quote name='DomixX']http://desmond.imageshack.us/Himg32/scaled.php?server=32&filename=dsc0467ux.jpg&res=landing Jaka dama :cool3: :razz: noo hihi to jeszcze z długim kłakiem na łbie [quote name='Aleksandra95']nieźle pogryzła ten dysk już. : p to chyba jest ten mniej pogryziony :p. A Oli dziękujemy za śliczne fotki :D Ale mam nadzieję, że to jeszcze nie koniec ;d :p Quote
Victoria Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 I tak z innej beczki Co myślicie o pomalowaniu pokoju na żółto do takich mebli i pomalowaniu ściany z oknem na jakiś ciemny kolorek + szary koń?? :cool3: wyglądałoby to mniej więcej tak pasuje?? a może macie jakieś inne propozycje?? help, bo musze sie zdecydować do jutra :lol: Quote
Leokadia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ja to lubie żarówiaste kolory, więc do tego granatowego wybrałabym konia coś właśnie z takiej kolorystyki, no ale każdy ma inny gust:p A mała skoczka jak zwykle przesłodka, więcej więcej proszę:loveu: Quote
Victoria Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 (edited) Mała skoczka złapała dzisiaj wszystkie rzuty. Co do jednego :loveu: huehuehue Tutaj marny kawałek Lusi uczącej się wchodzenia na coś zadkiem. Daj no mi to ciacho A jakby wyglądały jasno fioletowe ściany, jasno żółty sufit i ten granat z koniem?? Ale dzisiaj mieliśmy przeżycia.. W nocy złamała się stara grusza i nam na dom poleciała... Przestraszyłam się okropnie.. Walnęła centralnie nad moim pokojem (łóżkiem też :lol: ). Tak się sprzestraszyłam, że nie spałam prawie do ósmej .. (walnęło przed drugą) Rano się okazało, że drzewo zrobiło dwie dziury w ogrodzeniu i wygięło rynny i nawet kawałek dachu.. Potem pół dnia zbieranie gruszek (kilka wiaderek - babcia chodzi i wciska sąsiadom xd) i cięcie pnia... oraz ogromnej wiśni - nie chcemy kolejnych szkód:evil_lol: Edited July 30, 2012 by Victoria Quote
Leokadia Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Fajnie ćwiczycie:p Kurcze zastanawiałam się zawsze jak uczy się psa wskakiwania na coś tylnymi łapami, jak na razie takie sztuczki to dla mnie czarna magia:lol: Quote
Klaudia&Aza Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 http://img545.imageshack.us/img545/2162/imgp6224.jpg Jaka fryzurka:loveu: U mnie Aza nie koniecznie chce wchodzić tyłem na coś płaskiego :roll: ze schodami idzie jej bardzo dobrze i fajnie jej to wychodzi ale jak chcę żeby na ściane lub drzewo tyłem weszła to jakoś skręca w bok albo siada i nic nam z tego nie wychodzi:roll: Quote
Victoria Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 (edited) no nie gadaj ze Ci sie fryz lusiaka podoba..? xd woow jestem w szoku . na innym forum prawie wszyscy gadali ze jest biednym skrzywdzonym pieskiem i wyglada wrecz paskudnie xp no my sie dopiero uczymy wchodzenia doopka i na razie musze ja wsadzac czasami tylko starczy ze ja klepne w doopke i sama wlazi. moze by sie i szybciej nauczyla ale nie mam pomyslu na komende do tego. wszystki typu wejdz itp odpadaja bo mamy mase podobnych. Dla mnie czarną magią jest nauczenie psa 'głos' ;] Lusie jakoś nauczyłam, ale to był czysty przypadek, ale jak się wziąć za Nane nie mam zielonego pojęcia xd ej pomoze mi ktos z tym pokojem?? xP jutro mam malowaniee xd Edited July 30, 2012 by Victoria Quote
DomixX Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 O kurcze, noto widze, nie za ciekawie mieliście, co to się teraz dzieję :shake: Też bym pewnie nie spała.. haha taa, ale biedy pies na prawde, dlatego, że go pańcia obcięła, ehh mi tam się podoba i wiem, że jest najszczęśliwsza :) A o ile chłodniej jej w te upały ;) Co do pokoju, hmm.. a ten koń musi być na granacie, tak? Bo piszesz o źółci, źółty fajnie wygląda z niebieskim, a fiolet np z różowym, albo można w poprzek pomalować, albo np. jedna ściana taka a druga inna. Bardzo fajny ten koń :cool3: Co do kolorów to wybieraj to co Ci się podoba i w czym będziesz się fajnie i miło czuła siedząc w pokoju. Quote
Victoria Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Chyba przy jasnym fiolecie zostanie i granacie ;] Tzn tak: chciałam jedną ścianę czarną, albo na każdej czarne cętki, ale rodzice się nie zgadzają. A że mam te meble niebieskie to z ciemnych kolorów chyba tylko granat pasuje. Postaram się wybrać taki lekko wpadający w fiolet granat, jak najciemniejszy. A koń musi być szary, bo 'mój' ukochany koń to siwek xd niestety moge na ciemny kolor tylko tą jedną jedyną sciane, więc żadne skosy kratki itp nie wchodzą w gre.. Żółty niby ładnie do niebieskiego.. ale ja przekonana nie jestem. Żółto mamy na dole i niech to będzie koniec żółtego w domu ;] stwierdziłam, że za bardzo będzie mnie wkurzal mocny żółty, a jasnego mam już dość xd No i ten fiolet... jeśli 'granatowa' ściana będzie miała ciutke fioletu to powinno wg mnie pasować. No i na rozjaśnienie lekko żółty sufit. Tak blado żółty, żeby wchodząc do pokoju nie rzucał się w oczy. Kurde ale eseje o ścianach piszę :lol: Ale ciesze się strasznie z tego malowania, bo aktualnie mam na ścianach księżniczki jeszcze z dzieciństwa.. ;/ Jej, no to miło, jak się podoba xd serio nie spodziewałam się ;] Quote
DomixX Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 No i tak będzie dobrze, czekam na zdjęcie efektu końcowego ;) Pewnie, że się podoba :cool3: Wygłaskaj sunie :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Victoria napisał(a):no nie gadaj ze Ci sie fryz lusiaka podoba..? xd woow jestem w szoku . na innym forum prawie wszyscy gadali ze jest biednym skrzywdzonym pieskiem i wyglada wrecz paskudnie xp Oj tam ja to się nie znam ale wydaje mi się, że fryz nie najgorszy:D Nagraj kiedyś filmik ze wszystkimi sztuczkami:cool3: Quote
Victoria Posted July 31, 2012 Author Posted July 31, 2012 hahahahah xd no dzisiaj się już sufit maluje (i moje kilkuletnie dzieła na ścianiach ;] ktore niestety widać na niektórych zdjęciach :lol: ) i mała zmiana planów ;p zamiast szablonu bedzie fototapeta, bo wychodzi duzo taniej niz marny szablon.. :roll: hahah kiedyś może nakręce xd Quote
Klaudia&Aza Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Widzę, że na DGM to co druga osoba to remont w domu ma:D Quote
Victoria Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Jeszcze tylko jedna ściana do pomalowania została :D Jest żółty sufit, fioletowe ściany i dzisiaj ściana z oknem będzie granatowa. Jednak konia nie będzie, tzn nie w tej formie co pokazywałam, bo zamiast szablonowego będzie fototapeta. Nie wiem jeszcze tylko czy da sie zrobić tak jak ja chce, bo mam dość niewymiarowe ściany i mało możliwy do zrealizowania pomysł na kunia. Śpimy z Lusią u babci, gdzie nie ma dostępu do internetu. Także dopiero co dorwałam dogomanię od początku malowania... mam 3 strony subskrypcji do przeczytania ;] Quote
Klaudia&Aza Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Victoria napisał(a):Śpimy z Lusią u babci, gdzie nie ma dostępu do internetu. Także dopiero co dorwałam dogomanię od początku malowania... mam 3 strony subskrypcji do przeczytania ;] To powodzenia :eviltong: A masz jakieś świeże zdjęcia?:cool3: Quote
DomixX Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Noto już nie długo, czekamy i czekamy też na nowe zdjęcia :) Quote
Leokadia Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 I to najlepiej zdjęcia skaczącej suńki....:eviltong:Bo dawno nie bylo:p Quote
Iwonaaa Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Słodziak :) To to ten jork? Mi przypomina strasznie grzywacza chińskiego w tej nowej fryzurce :) Quote
Molowe Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 nie martw się ja po 12 dniach też mam masę nadrabiania :) Quote
Aleks89 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Obetnij yorkowi pazury ,bo przecież aż jej się palce wyginają od tych szpon. fajny fryz Quote
Leokadia Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='monisiaxp']Słodziak :) To to ten jork? Mi przypomina strasznie grzywacza chińskiego w tej nowej fryzurce :) No dokładnie, to samo zauważylam;) Quote
Victoria Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 monisiaxp napisał(a):Słodziak :) To to ten jork? Mi przypomina strasznie grzywacza chińskiego w tej nowej fryzurce :) huehue xd taki był cel :D ale teraz wygląda jeszcze inaczej, bo parę dni temu wpadłyśmy po drodze do fryca i nam pani obcięła grzywę xd teraz jest taka standardowa grzywka papisia ;] Aleks89 napisał(a):Obetnij yorkowi pazury ,bo przecież aż jej się palce wyginają od tych szpon. fajny fryz Dziękować :D Obcięłąm parę dni temu. u fryzjera pani mi pokazała ile mam jej obciąć, bo wcześniej ze strachu cielam tylko jakies 3-4 mm, dlatego takie szpony miała.. I przy okazji, witamy u nas :D Fotki chcecie?? :cool3: a nie dam ;p nawet nie wiem gdzie w tym bajzlu jest aparat :lol: co dopiero skaczące xd jak ktoś do nas przyjdzie i zrobi to będą, bo u mnie nie ma czym i nie ma kto ;] Jacyś chętni?? :cool3: Dzisiaj lusia zwiedzała wawę, przy okazji wstąpiłyśmy do rogza tylko coś przymierzyć, a wyszłyśmy z miękką czarną smyczką przepinaną, wytargowaną (nie wiem czy to dobre słowo, bo pani sama nam coraz to bardziej opuszczała cenę :lol: ) na 35 zeta ;] Hahaha ja też niedługo będę miała nadrabiania po 12 dniach xd Quote
DomixX Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ja chętna ja, tylko czemu tak daleko? :-( Noto ładnie wynegocjowałaś hehe Quote
Klaudia&Aza Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 A ja to nawet mam do ciebie nie tak daleko, chyba nie całe 40km;) tylko na chwile obecną u mnie też aparatu brak.. A ja chyba nie w temacie, ty też jedziesz na 12 dniowy obóz?:oops::cool3: Quote
Recommended Posts