Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak dla mnie to Nana ma takie umaszczenie,że praktycznie każdy kolor do niej pasuje ;) hmm ten niebieski jest ładny chociaż ja jestem zdecydowanie największą fanką chabrowego i limonkowego http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=138&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl powiedz może jakie macie już obroże i jakie smycze to łatwiej będzie coś wybrać ;)

Posted

a dla mnie właśnie trochę chabrowy za ciemny ;p no a nanie tak srednio w ciemnych kolorach ;)

Nany jest ta niebieska w kropki, zielona i niebieska w odblaskowe koty - czyli cały hilton + zielona flexi (i jeszcze rogz paint paw, ale on pasuje praktycznie do wszystkiego). Myślałam o obroży do tej niebieskiej smyczy w koty, bo nic nie ma.
Nie no teraz już na prawdę nie wiem.. mama mnie do żółtego namawia:evil_lol:

Posted

o żółty też jest fajny :loveu: do tej w koty ten niebieski el perro będzie słabo pasował bo widziałam tą taśme na żywo :) może faktycznie pomyśl nad żółtym ?

Posted

jak dla mnie tak, czerwony też w naszej galerii widziałaś fotki Moli w szelkach połączenie czerwony+ciemny niebieski jak dla mnie wygląda super :) jak znajde zestawienie żółty + niebieski to Ci pokaże jak dla mnie będzie ok ;)

Posted

Nana mnie dzisiaj bardzo miło zaskoczyła :)

Byłysmy na spacerku z moją koleżanką i jej pseudoyorkiem.
Na początku tak jak zawsze rzucanie się i warki, ale już przed pierwszym zakrętem Nana się uspokoiła i się powąchali :)
A za 5 minut chciała się bawić :shock: kochane moje, przywróciło mi nadzieję na normalne spacery:loveu:.

Molowe - to jeszcze wiele razy będziesz miała okazję się wykazać ;p bo ja sie zawsze nie mogę zdecydować :lol:

Posted

No i zamówiłam :D
Limonkę i czerwień ;]
teraz tylko czekam na przesyłkę:cool1:

Lusia dzisiaj była nad rzeczką - na własnych nóżkach przeszła ok 5-6 km :) Jestem z niej dumna ;P

• 2 weeks later...
Posted

I tutaj w lepszym świetle połączenie czerwieni ze smyczą którą mam zamiar do niej przypinać

Pasują do siebie??

Niestety obróżki jeszcze nie wypróbowane, bo prawie cały czas pada.. ;(

Posted

Szału nie ma, ale tragedii też nie ;) Fajnie wyglądają te obróżki, to 2,5cm??

A w ogóle witam, śliczne psiaczki, ale Lusie wole zarośniętą :loveu:

• Upvote 1
Posted

Witamy serdecznie :)

Nusia dziękuje za komplementy ;]

Jejuu nie mam w ogóle dzisiaj czasu, a śliczne słoneczko świeci na dworku.. caly dzien sie ucze, jutro piszę 1 kartkówkę, 2 sprawdziany, recytuję 7 zwrotek wiersz + również na jutro muszę napisać 2 wypracowania.. ;/