Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 jak dla mnie to Nana ma takie umaszczenie,że praktycznie każdy kolor do niej pasuje ;) hmm ten niebieski jest ładny chociaż ja jestem zdecydowanie największą fanką chabrowego i limonkowego http://www.elperro.com.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=138&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=1&lang=pl powiedz może jakie macie już obroże i jakie smycze to łatwiej będzie coś wybrać ;) Quote
Victoria Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 a dla mnie właśnie trochę chabrowy za ciemny ;p no a nanie tak srednio w ciemnych kolorach ;) Nany jest ta niebieska w kropki, zielona i niebieska w odblaskowe koty - czyli cały hilton + zielona flexi (i jeszcze rogz paint paw, ale on pasuje praktycznie do wszystkiego). Myślałam o obroży do tej niebieskiej smyczy w koty, bo nic nie ma. Nie no teraz już na prawdę nie wiem.. mama mnie do żółtego namawia:evil_lol: Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 o żółty też jest fajny :loveu: do tej w koty ten niebieski el perro będzie słabo pasował bo widziałam tą taśme na żywo :) może faktycznie pomyśl nad żółtym ? Quote
Victoria Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 a bedzie zolty do niebieskiego pasowal xD?? a czerwony?? :lol: Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 jak dla mnie tak, czerwony też w naszej galerii widziałaś fotki Moli w szelkach połączenie czerwony+ciemny niebieski jak dla mnie wygląda super :) jak znajde zestawienie żółty + niebieski to Ci pokaże jak dla mnie będzie ok ;) Quote
Victoria Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 okok, no ładnie ładnie to połączenie ;) to zostal czerwony albo zlolty do wyboru xD haha, rodzinka głosuje :lol: Quote
Victoria Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no tez sie tym kierowałam ;p ale stanęło na czerwonej ;] (chyba xD) aczkolwiek zanim zamowie pewnie mi sie odmieni xdd Quote
Molowe Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 o to fajnie że czerwony jakby co przy wyborze służę pomocą ;) Quote
Yuveza Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Przyleciałam;) Nanke już sobie podziwiałam u Nera:) urocza łaciatka :p Quote
Victoria Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Nana mnie dzisiaj bardzo miło zaskoczyła :) Byłysmy na spacerku z moją koleżanką i jej pseudoyorkiem. Na początku tak jak zawsze rzucanie się i warki, ale już przed pierwszym zakrętem Nana się uspokoiła i się powąchali :) A za 5 minut chciała się bawić :shock: kochane moje, przywróciło mi nadzieję na normalne spacery:loveu:. Molowe - to jeszcze wiele razy będziesz miała okazję się wykazać ;p bo ja sie zawsze nie mogę zdecydować :lol: Quote
Victoria Posted May 7, 2012 Author Posted May 7, 2012 No i zamówiłam :D Limonkę i czerwień ;] teraz tylko czekam na przesyłkę:cool1: Lusia dzisiaj była nad rzeczką - na własnych nóżkach przeszła ok 5-6 km :) Jestem z niej dumna ;P Quote
Victoria Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 I tutaj w lepszym świetle połączenie czerwieni ze smyczą którą mam zamiar do niej przypinać Pasują do siebie?? Niestety obróżki jeszcze nie wypróbowane, bo prawie cały czas pada.. ;( Quote
Bewarka Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Szału nie ma, ale tragedii też nie ;) Fajnie wyglądają te obróżki, to 2,5cm?? A w ogóle witam, śliczne psiaczki, ale Lusie wole zarośniętą :loveu: 1 Quote
Victoria Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Witamy i częściej zapraszamy :) Tak, to 2.5 Dziękujemy bardzo, jak będzie ładna pogoda, to się napatrzysz na puchacza, może nawet jurto :D Quote
pędzelopka Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Hej :bye: przyszłam z "obroży i smyczy" popatrzeć na te elperrowe kolorki. Na lato w sam raz, lekko i kolorowo. Super Nana wygląda w limonce. Quote
Victoria Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Witamy serdecznie :) Nusia dziękuje za komplementy ;] Jejuu nie mam w ogóle dzisiaj czasu, a śliczne słoneczko świeci na dworku.. caly dzien sie ucze, jutro piszę 1 kartkówkę, 2 sprawdziany, recytuję 7 zwrotek wiersz + również na jutro muszę napisać 2 wypracowania.. ;/ Quote
Victoria Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 Nie mogłam się powstrzymać prze wyjściem z domu. A co tam, najwyżej nie zdam :lol: puchacz hahaha chwali się obróżką :P Quote
Klaudia&Aza Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Hej:multi: Przyszłam się przywitać, oba pieski super;) Quote
Victoria Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 dziękujemy, witamy i oczywiście zapraszmy :D Quote
Klaudia&Aza Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Oczywiście, że będziemy systematycznie odwiedzać, do nas też zapraszamy;) Quote
Recommended Posts