Aleksandrossa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Spóźnione wszystkiego najlepszego dla mojej kochanej księżniczki :* Quote
Victoria Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 [quote name='Besti']Witam po długiej niewizycie:razz: Masakra jaka śmieszna sztuczka, skąd Ty je bierzesz i jak ją tego uczysz to nie mam ZIELONEGO pojęcia:evil_lol: Sto lat dla Lusi:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Prezenty i tort jest? [quote name='rashelek']Wszystkiego najlepsiejszego dla Lu :loveu: [quote name='Iria']Sto lat dla Lusi :multi: A ta sztuczka z bąbelkami jest boska :D Muszę wykorzystać twój sposób na swoją psiurę :D [quote name='Illusion']Wszystkiego najlepszego! :multi: [quote name='Sonka95']Najlepszego dla Lusii :loveu::loveu: [quote name='Aleksandrossa']Spóźnione wszystkiego najlepszego dla mojej kochanej księżniczki :* [quote name='Sonka95']a Lusia dostała coś na urodzinki ? :) [quote name='paulaa.']Najlepszego dla Lusi :loveu: [quote name='westie_justa']Najlepszego :):):) Dziękujemy :loveu: Tak, Lu dostała szele i smycz do kompletu odkupione od MakeBelieve i ślicznie przez nią zapakowane, z dołączoną karteczką z życzeniami i smacznym gratiskiem :loveu: Quote
trabeska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jaki słodki pyszczek :loveu: W Twojej galerii to można tylko niuniać i titać :loveu: Quote
Sonka95 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Szeleczki są świetne ... pasują do Lusi :loveu: http://img201.imageshack.us/img201/2561/img3572vn.jpg Quote
Victoria Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='trabeska']Jaki słodki pyszczek :loveu: W Twojej galerii to można tylko niuniać i titać :loveu: A proszę, titaj sobie do woli :loveu: :razz: [quote name='Sonka95']Szeleczki są świetne ... pasują do Lusi :loveu: http://img201.imageshack.us/img201/2561/img3572vn.jpg mnie też się podobają :eviltong: [quote name='Talucha']Witam się i zapisuję sobie galerię :D heeej :multi: [quote name='WeronikaM']śliczna , spóźnione 100 latek :loveu: przekazałam, Lusia dziękuje :loveu: byłyśmy ostatnio na 3 spacerach i zrobiłyśmy łącznie prawie 25 km :cool3: Quote
ceris Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 O mamuniu, to zdjęcie nadaje się na tapetę do kompa :loveu:śliczności. Quote
trabeska Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Jaka kitecka ślicna :grins: Piękne oczy ma na tym zdjęciu :) :loveu: To trochę się nachodziłyście :) Quote
Sonka95 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 (edited) [quote name='Victoria'] byłyśmy ostatnio na 3 spacerach i zrobiłyśmy łącznie prawie 25 km :cool3: [/QUOTE] Wow ... to dużo kilometrów przeszliście :) Edited March 8, 2013 by Sonka95 Quote
Victoria Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 ceris napisał(a):O mamuniu, to zdjęcie nadaje się na tapetę do kompa :loveu:śliczności. dziękować :loveu: trabeska napisał(a):Jaka kitecka ślicna :grins: Piękne oczy ma na tym zdjęciu :) :loveu: To trochę się nachodziłyście :) ona zawsze ma piękne oczy :diabloti: Sonka95 napisał(a):Wow ... to dużo kilometrów przeszliście :) tak się wydaje ;) w sumie wcześniej pokonywałyśmy pewnie podobne odległości tylko że nieświadomie :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Spóźnione najlepsze zyczenia dla Piesi :D:D ładne zdjecie :) Quote
Besti Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Victoria napisał(a): byłyśmy ostatnio na 3 spacerach i zrobiłyśmy łącznie prawie 25 km :cool3: :mdleje: Pogięło Was?:cool3: Quote
paulaa. Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 te 25km z Naną , Lusią, czy obiema ? :cool3::eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Besti napisał(a)::mdleje: Pogięło Was?:cool3: Przeciez łącznie 25km to niedużo :D:D My z Ola95 zrobiłyśmy na jednym spacerze 11km, a srednio robimy 8-9km :P Normalka :D:D Quote
Molowe Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 http://img201.imageshack.us/img201/2561/img3572vn.jpg fajnie jej pasują te szelki :) dużo łazicie XD Quote
Victoria Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 betty_labrador napisał(a):Spóźnione najlepsze zyczenia dla Piesi :D:D ładne zdjecie :) dziękować za życzonka :3 Izabela124. napisał(a):Wpadam z rewizytą :) witamy serdecznie :loveu: Besti napisał(a)::mdleje: Pogięło Was?:cool3: paulaa. napisał(a):te 25km z Naną , Lusią, czy obiema ? :cool3::eviltong: betty_labrador napisał(a):Przeciez łącznie 25km to niedużo :D:D My z Ola95 zrobiłyśmy na jednym spacerze 11km, a srednio robimy 8-9km :P Normalka :D:D w sumie to jakoś daleko nie było :eviltong: Tak jak mówi Beti, taki weekendowy spacer to 8-9km, nie tak dużo jak na wypad 2 razy w tygodniu ;) Z obiema nie łaze nigdy :evil_lol: 2 pierwsze spacery z nana i ostatnie 5 km z lusia ;D Miałam dzisiaj na PM jechać z Nuchą, ale nie pojadę, bo of kors spotkałam dzisiaj kolejnego forever alONe, który z dzikim warkotem i irokezem rzucał się na drzewa kiedy z nich spadał śnieg o.0 ... Także boję sie wyjsc z domu ;/ serio, ten pies nie wyglądał na normalnego :angryy: Quote
Victoria Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Molowe']http://img201.imageshack.us/img201/2561/img3572vn.jpg fajnie jej pasują te szelki :) dużo łazicie XD też ją w nich lubię :diabloti: Quote
Victoria Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 Aleksandra95 napisał(a):W taka pogodę chciałaś na PM jechać? :D nom :evil_lol: znakiznakiznakii Quote
Recommended Posts