paulaa. Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 dawaj. :smile: a gdzie ta obiecana wcześniej wspólna fotka twoich suczy ? :cool3: Quote
Victoria Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 paulaa. napisał(a):dawaj. :smile: a gdzie ta obiecana wcześniej wspólna fotka twoich suczy ? :cool3: no nikt nie chciał przecież :p pies przez cały filmik piszczy, czego nie słychać bo kręcone tosterem i to daleko od psa i się trzęsie, czeog nie widać bo i ja trzęsę tosterem :evil_lol: To jest jej 'lepszy dzień' na sztuczki :lol: i ja się pytam.. czy ona nie wie co ma robić czy nie chce tego robić.. :shake: ?? Te komendy zna nie od wczoraj [video=youtube;lpgK_MXjho0]http://www.youtube.com/watch?v=lpgK_MXjho0[/video] miszczowskie foty na których wyglądają jakby były tej samej wielkości :evil_lol: Quote
ceris Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Victoria napisał(a): i ja się pytam.. czy ona nie wie co ma robić czy nie chce tego robić.. :shake: ?? Te komendy zna nie od wczoraj Nie mam wielkiego doświadczenia, ale wydaje mi się, że chyba psa w takich sytuacjach deprymuje aparat albo kamera. Mój Riko też umie kilka rzeczy, ale przed aparatem durnieje :evil_lol: Poza tym trudno nagrywać i jednocześnie bawić się z psem. Śliczne fotki i uroczy filmik. Pozdrawiamy z Rikardem :lol: Quote
Victoria Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hahaha, ale ćwiczy :lol: stara się.:D :grin: Ceris, ona tak zawsze :grins: ;) Quote
paulaa. Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 właśnie, stara się i to bardzo. :smile: i wgl prze słodka jest! ;) Quote
Yorkomanka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Teraz ja wpadłam do was, cieszysz się?:diabloti: ej czemu ja jeszcze nie widziałam tych zdjęć chociaż powinny być wiesz gdzie?:mad: http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu6.jpg jej pyś coraz bardziej wygląda jak u yorka:cool3: mam nadzieję że nie planujesz w najbliższym czasie żadnych eksperymentów? Quote
Victoria Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 [quote name='paulaa.']i wgl prze słodka jest! ;) bo jej jeszcze nie poznałaś :evil_lol: [quote name='Yorkomanka']Teraz ja wpadłam do was, cieszysz się?:diabloti: bardzo :loveu: mam szczęścię ? :eviltong: :evil_lol: [quote name='Yorkomanka'] ej czemu ja jeszcze nie widziałam tych zdjęć chociaż powinny być wiesz gdzie?:mad: yyy yyyyy yyyy a nie ma ich tam..?? :siara: [quote name='Yorkomanka']http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu6.jpg jej pyś coraz bardziej wygląda jak u yorka:cool3: mam nadzieję że nie planujesz w najbliższym czasie żadnych eksperymentów? planuje ;] od tamtego zdjęcia już ją zdążyłam obciąć nawet xd ale ciii wiesz gdzie :diabloti: tym razem jest odrobinkę na pudla. łepek ma tylko wyrównany i grzywke skrócona, a od szyi w dół na dupelka troche xd a tak w ogole jak tu już jestem, to powiem wam jakie Lucha cyrki na agi odstawia :evil_lol: raz rzuciłam jej piłkę po ładnym przebiegu, a ona walnęła się tą piłką w głowę.. robiąc trochę wrzasku :lol: jbc nic jej się nie stało xd innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins: Potem uczyłyśmy się wysyłania do tunelu. Ja jej ręką macham, że ma do niego wejść, a ona NA niego wlazła :grin: i tak na nim stała dumna z siebie :lol: Także Lusia jest takim grupowym klaunikiem xd na każdych zajęciach musi zrobić coś, żeby reszta turlała się ze śmiechu po śniegu :eviltong: chociażby ni z gruchy i z pietruchy przebiec sama kilka razy w kółko cały tor xd kiedy ja stoję obok nieruchomo :grins: A wiecie, że prawdobodobnie po feriach bdę miała czym zdjęcia robić?? :razz: tata mi lustro obiecał :multi: Quote
paulaa. Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Victoria'] innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins: [/QUOTE] :roflt::roflt: padłam, hahahah Quote
Yorkomanka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 bardzo :loveu: mam szczęścię ? :eviltong: :evil_lol: tak:p yyy yyyyy yyyy a nie ma ich tam..?? :siara: jakoś tak się dziwnie złożyło:siara: planuje ;] od tamtego zdjęcia już ją zdążyłam obciąć nawet xd ale ciii wiesz gdzie :diabloti: tym razem jest odrobinkę na pudla. łepek ma tylko wyrównany i grzywke skrócona, a od szyi w dół na dupelka troche xd ok, jeszcze by cię tam zjadły:evil_lol: pokaż:cool3: może być nawet zdjęcie zrobione ziemniakiem ale chcę zobaczyć:cool3: Matko jakie ten pies ma pomysły:lol::lol::lol::lol: Quote
Victoria Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='paulaa.']:roflt::roflt: padłam, hahahah :evil_lol: [quote name='Besti']Cześć Wam:razz: [quote name='betty_labrador']czesc Mysie Pysie :evil_lol: bry :loveu: Yorkomanka masz dziecko, ciesz się ;p i Nu gratis xd a właśnie, nie zgadniecie co sobie nana zrobiła.... rozcięła łapę.. :mdleje: ta sama, zeby bylo ciekawiej :grins: tym razem gorzej, bo wygląda to jakby na wystające szkło stanęła.. Ma scieta skore z tylu pod piętą. W sumie to i lepiej ze wysoko, szybciej się zagoi. Ale wyjątkowo mi jej szkoda, bo jak ostatnio miała rozciętą, to nie widac bylo po niej ze cos jest nie tak, a dzisiaj można bylo zobaczyc ze ją szczypie od wody utlenionej. Quote
Victoria Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']to gdzie Ty z nią łazisz ? ;) biedna[/QUOTE] no właśnie nigdzie.. na podwórku coś musi być. Nawet nie wiem kiedy to sie stało. Bawiłam się z nią na dworzu, biegała normalnie, tylko czasami łapkę podnosiła, ale myślałam że to z zimna. dopiero potem w domu zauwazylam ze jakies łyse ma :roll: Quote
Yorkomanka Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 biedna nana jakiegoś pecha ma:-( Lusia wygląda ładnie;) jak pisałaś o pudelku pomyślałam że znowu jej coś z pysiem zrobiłaś:diabloti: Yorkomanka masz dziecko, ciesz się ;p Ty dziecko jesteś rok młodsza;) Quote
Victoria Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 [quote name='Yorkomanka']Lusia wygląda ładnie;) jak pisałaś o pudelku pomyślałam że znowu jej coś z pysiem zrobiłaś:diabloti: [/QUOTE] dzięki ;) a głowa jest inaczej niż (nie)widać na zdjęciu. Tzn trochę wyrównałam od dołu i wydaje się teraz trochę szersza, czyli chyba można powiedzieć, że już jest typowo yorkowa.. [quote name='Yorkomanka']Ty dziecko jesteś rok młodsza;)[/QUOTE] a ciiiiiii....! :evil_lol: Quote
ceris Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Victoria'] innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins: [/QUOTE] A pani feeeee śmieje się z suni :mad::cool3: Czekamy na lustrzane zdjęcia :lol: i ślemy głaski dla piesów. Quote
Victoria Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Dziękujemy za głaski - przekazane :grin: no na lustrzane zdjęcia to sobie jeszcze poczekacie xd zostało do zlikwidowania jeszcze kilka dwójek na semestr... także na spełnienie umowy mam mało czasu, muszę się streszczać.. a z każdą następną oceną wiara w moje możliwości maleje :roll: ale za to: Mam filmiki z agi :cool3: Quote
paulaa. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='Victoria'] ale za to: Mam filmiki z agi :cool3:[/QUOTE] Ooo, czekam w takim razie. :smile: My sobie darowaliśmy w ten weekend, zabiłabym się, tak ślisko było. :lol: Quote
Victoria Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 (edited) [quote name='paulaa.']My sobie darowaliśmy w ten weekend, zabiłabym się, tak ślisko było. :lol:[/QUOTE] no kurde, a liczyłam na to, że nam powiesz kiedy są następne zajęcia.. bo wiesz że nie ma za tydzień? no i mają być w jakiś inny dzień żeby to nadrobić, tylko ja oczywiście nie słuchałam i teraz nie wiem kiedy xd A to że mam filmik nie znaczy jeszcze, że go pokażę :diabloti: za bardzo by mnie skompromitował :evil_lol: idealnie uchwycony moment jak robię coś głupiego i zaraz zatrzymuję się żeby zastanowić się co właśnie zrobiłam, a co zrobić powinnam + głos Magdy jak mówi "co ty robisz, co ty robisz kobieto?!?" :grins: Może wykorzystam jakieś urywki do urodzinowego filmiku (przecież Lu w lutym 5 latek stuknie :razz:), ew jakieś podsumowanie 2012 ;P edit: P.S. a i kręcone tosterem :eviltong: Edited December 16, 2012 by Victoria Quote
paulaa. Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 nie mam pojęcia, myślałam, że to ostatnie przed zimą już. ;) do nadrobienia, to już teoretycznie są 4 zajęcia, z tymi kiedy Magda była na zawodach. :eviltong: trzeba do nich napisać, ale mają jakieś problemy z netem i na ostatniego maila nadal nie odpisali. :lol: więc ciężko to widzę a bardzo ciężko się wczoraj biegało ? u mnie na osiedlu było normalnie lodowisko, myślałam że tam też. :eviltong: teraz jak już dałaś taki wstęp co będzie, to musisz pokazać :cool1: Quote
Victoria Posted December 16, 2012 Author Posted December 16, 2012 Nie wczoraj właśnie nawet jakoś ślisko nie było. A chodniki to rzeczywiście istna masakra. ;/ Magda chora i mieliśmy z panem szefem, głównie jakieś krótkie torki i ćwiczyliśmy zmiany itp, wlaśnie ze względu na pogodę, więc odrobina lodu nie przeszkadzała. A dzisiaj trochę mokro.. no i ślisko xD Ale też znośnie się biegało ;] No przydałyby się za tamten tydzień jakieś zajęcia :cool3: A wiesz coś o feriach?? Bo też podobno będzie można w ferie poskakać :razz: Wiesz co, w sumie to ja myślę, że zajęcia bdą cały rok xd Bo to pierwszy raz jak nie ma hali, tak? Tak miało być, że jak śnieg to zajęć nie ma, a były już i w sporym śniegu i na mrozie -10*, więc myślę, że póki będzie się dało oddychać to treningi bdą. A te ferie... :razz::razz::razz: mmmm ;PP e, nie filmiku nie dam xd no doobra moooże kawałeczek xd ale króciutki ;d;d;d i nie dzisiaj :p Quote
Victoria Posted December 20, 2012 Author Posted December 20, 2012 paczajcie znalazłam filmik z Dygonią.. :-( :loveu: [video=youtube;ves2EchGK_M]http://www.youtube.com/watch?v=ves2EchGK_M&feature=youtu.be[/video] nauczyłam nane dawac łape ;d;d;d kurde tak dzisiaj wszystkie filmiki przegladalam co by tu wykorzystac... i stwierdzam ze nic nie mam o.0 :roll: Quote
ceris Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Oj tam, oj tam, nakręcą się nowe. Kicia słodka. Uwielbiam kocie mruczando i futerko :loveu: Quote
Recommended Posts