Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
dawaj. :smile:

a gdzie ta obiecana wcześniej wspólna fotka twoich suczy ? :cool3:

no nikt nie chciał przecież :p

pies przez cały filmik piszczy, czego nie słychać bo kręcone tosterem i to daleko od psa i się trzęsie, czeog nie widać bo i ja trzęsę tosterem :evil_lol: To jest jej 'lepszy dzień' na sztuczki :lol:
i ja się pytam.. czy ona nie wie co ma robić czy nie chce tego robić.. :shake: ?? Te komendy zna nie od wczoraj

[video=youtube;lpgK_MXjho0]http://www.youtube.com/watch?v=lpgK_MXjho0[/video]

miszczowskie foty na których wyglądają jakby były tej samej wielkości :evil_lol:

Posted

Victoria napisał(a):

i ja się pytam.. czy ona nie wie co ma robić czy nie chce tego robić.. :shake: ?? Te komendy zna nie od wczoraj

Nie mam wielkiego doświadczenia, ale wydaje mi się, że chyba psa w takich sytuacjach deprymuje aparat albo kamera. Mój Riko też umie kilka rzeczy, ale przed aparatem durnieje :evil_lol: Poza tym trudno nagrywać i jednocześnie bawić się z psem.
Śliczne fotki i uroczy filmik. Pozdrawiamy z Rikardem :lol:

Posted

[quote name='paulaa.']i wgl prze słodka jest! ;)

bo jej jeszcze nie poznałaś :evil_lol:

[quote name='Yorkomanka']Teraz ja wpadłam do was, cieszysz się?:diabloti:

bardzo :loveu: mam szczęścię ? :eviltong: :evil_lol:

[quote name='Yorkomanka']
ej czemu ja jeszcze nie widziałam tych zdjęć chociaż powinny być wiesz gdzie?:mad:

yyy yyyyy yyyy a nie ma ich tam..?? :siara:

[quote name='Yorkomanka']http://i1343.photobucket.com/albums/o788/paulascooby/lu6.jpg
jej pyś coraz bardziej wygląda jak u yorka:cool3: mam nadzieję że nie planujesz w najbliższym czasie żadnych eksperymentów?

planuje ;]
od tamtego zdjęcia już ją zdążyłam obciąć nawet xd ale ciii wiesz gdzie :diabloti:
tym razem jest odrobinkę na pudla. łepek ma tylko wyrównany i grzywke skrócona, a od szyi w dół na dupelka troche xd

a tak w ogole jak tu już jestem, to powiem wam jakie Lucha cyrki na agi odstawia :evil_lol:

raz rzuciłam jej piłkę po ładnym przebiegu, a ona walnęła się tą piłką w głowę.. robiąc trochę wrzasku :lol: jbc nic jej się nie stało xd

innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins:

Potem uczyłyśmy się wysyłania do tunelu. Ja jej ręką macham, że ma do niego wejść, a ona NA niego wlazła :grin: i tak na nim stała dumna z siebie :lol:

Także Lusia jest takim grupowym klaunikiem xd na każdych zajęciach musi zrobić coś, żeby reszta turlała się ze śmiechu po śniegu :eviltong: chociażby ni z gruchy i z pietruchy przebiec sama kilka razy w kółko cały tor xd kiedy ja stoję obok nieruchomo :grins:

A wiecie, że prawdobodobnie po feriach bdę miała czym zdjęcia robić?? :razz:
tata mi lustro obiecał :multi:

Posted

[quote name='Victoria']
innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins:
[/QUOTE]

:roflt::roflt: padłam, hahahah

Posted

bardzo :loveu: mam szczęścię ? :eviltong: :evil_lol:

tak:p
yyy yyyyy yyyy a nie ma ich tam..?? :siara:

jakoś tak się dziwnie złożyło:siara:
planuje ;]
od tamtego zdjęcia już ją zdążyłam obciąć nawet xd ale ciii wiesz gdzie :diabloti:
tym razem jest odrobinkę na pudla. łepek ma tylko wyrównany i grzywke skrócona, a od szyi w dół na dupelka troche xd

ok, jeszcze by cię tam zjadły:evil_lol: pokaż:cool3: może być nawet zdjęcie zrobione ziemniakiem ale chcę zobaczyć:cool3:
Matko jakie ten pies ma pomysły:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='paulaa.']:roflt::roflt: padłam, hahahah
:evil_lol:

[quote name='Besti']Cześć Wam:razz:

[quote name='betty_labrador']czesc Mysie Pysie :evil_lol:

bry :loveu:

Yorkomanka masz dziecko, ciesz się ;p

i Nu gratis xd

a właśnie, nie zgadniecie co sobie nana zrobiła....
rozcięła łapę.. :mdleje:
ta sama, zeby bylo ciekawiej :grins:

tym razem gorzej, bo wygląda to jakby na wystające szkło stanęła.. Ma scieta skore z tylu pod piętą. W sumie to i lepiej ze wysoko, szybciej się zagoi. Ale wyjątkowo mi jej szkoda, bo jak ostatnio miała rozciętą, to nie widac bylo po niej ze cos jest nie tak, a dzisiaj można bylo zobaczyc ze ją szczypie od wody utlenionej.

Posted

[quote name='Aleksandra95']to gdzie Ty z nią łazisz ? ;) biedna[/QUOTE]
no właśnie nigdzie.. na podwórku coś musi być. Nawet nie wiem kiedy to sie stało. Bawiłam się z nią na dworzu, biegała normalnie, tylko czasami łapkę podnosiła, ale myślałam że to z zimna. dopiero potem w domu zauwazylam ze jakies łyse ma :roll:

Posted

biedna nana jakiegoś pecha ma:-(
Lusia wygląda ładnie;) jak pisałaś o pudelku pomyślałam że znowu jej coś z pysiem zrobiłaś:diabloti:

Yorkomanka masz dziecko, ciesz się ;p

Ty dziecko jesteś rok młodsza;)

Posted

[quote name='Yorkomanka']Lusia wygląda ładnie;) jak pisałaś o pudelku pomyślałam że znowu jej coś z pysiem zrobiłaś:diabloti:
[/QUOTE]

dzięki ;)
a głowa jest inaczej niż (nie)widać na zdjęciu. Tzn trochę wyrównałam od dołu i wydaje się teraz trochę szersza, czyli chyba można powiedzieć, że już jest typowo yorkowa..

[quote name='Yorkomanka']Ty dziecko jesteś rok młodsza;)[/QUOTE]
a ciiiiiii....!
:evil_lol:

Posted

[quote name='Victoria']
innym razem nie chciała mi tej piłki przynieść, zaczęła uciekać i przez to następny pies nie mógł biec, więc ja za nią. Gadam, proszę, gonię.. a ona weszła do tunelu i tak z jednego końca w drugi przede mną ucieka. No to przyszła nasza instruktorka z pomocą, stanęłyśmy po dwóch końcach tunelu,a lu widząc, że nie ma dokąd uciec co zrobiła?? Zeszczała się :grins: [/QUOTE]
A pani feeeee śmieje się z suni :mad::cool3:
Czekamy na lustrzane zdjęcia :lol: i ślemy głaski dla piesów.

Posted

Dziękujemy za głaski - przekazane :grin:

no na lustrzane zdjęcia to sobie jeszcze poczekacie xd
zostało do zlikwidowania jeszcze kilka dwójek na semestr... także na spełnienie umowy mam mało czasu, muszę się streszczać.. a z każdą następną oceną wiara w moje możliwości maleje :roll:

ale za to:
Mam filmiki z agi :cool3:

Posted

[quote name='Victoria']
ale za to:
Mam filmiki z agi :cool3:[/QUOTE]
Ooo, czekam w takim razie. :smile:

My sobie darowaliśmy w ten weekend, zabiłabym się, tak ślisko było. :lol:

Posted (edited)

[quote name='paulaa.']My sobie darowaliśmy w ten weekend, zabiłabym się, tak ślisko było. :lol:[/QUOTE]
no kurde, a liczyłam na to, że nam powiesz kiedy są następne zajęcia.. bo wiesz że nie ma za tydzień?
no i mają być w jakiś inny dzień żeby to nadrobić, tylko ja oczywiście nie słuchałam i teraz nie wiem kiedy xd

A to że mam filmik nie znaczy jeszcze, że go pokażę :diabloti:
za bardzo by mnie skompromitował :evil_lol:
idealnie uchwycony moment jak robię coś głupiego i zaraz zatrzymuję się żeby zastanowić się co właśnie zrobiłam, a co zrobić powinnam + głos Magdy jak mówi "co ty robisz, co ty robisz kobieto?!?" :grins:
Może wykorzystam jakieś urywki do urodzinowego filmiku (przecież Lu w lutym 5 latek stuknie :razz:), ew jakieś podsumowanie 2012 ;P

edit: P.S. a i kręcone tosterem :eviltong:

Edited by Victoria
Posted

nie mam pojęcia, myślałam, że to ostatnie przed zimą już. ;) do nadrobienia, to już teoretycznie są 4 zajęcia, z tymi kiedy Magda była na zawodach. :eviltong:
trzeba do nich napisać, ale mają jakieś problemy z netem i na ostatniego maila nadal nie odpisali. :lol: więc ciężko to widzę
a bardzo ciężko się wczoraj biegało ? u mnie na osiedlu było normalnie lodowisko, myślałam że tam też. :eviltong:

teraz jak już dałaś taki wstęp co będzie, to musisz pokazać :cool1:

Posted

Nie wczoraj właśnie nawet jakoś ślisko nie było. A chodniki to rzeczywiście istna masakra. ;/
Magda chora i mieliśmy z panem szefem, głównie jakieś krótkie torki i ćwiczyliśmy zmiany itp, wlaśnie ze względu na pogodę, więc odrobina lodu nie przeszkadzała.

A dzisiaj trochę mokro.. no i ślisko xD
Ale też znośnie się biegało ;]

No przydałyby się za tamten tydzień jakieś zajęcia :cool3:

A wiesz coś o feriach?? Bo też podobno będzie można w ferie poskakać :razz:
Wiesz co, w sumie to ja myślę, że zajęcia bdą cały rok xd Bo to pierwszy raz jak nie ma hali, tak?
Tak miało być, że jak śnieg to zajęć nie ma, a były już i w sporym śniegu i na mrozie -10*, więc myślę, że póki będzie się dało oddychać to treningi bdą.
A te ferie... :razz::razz::razz: mmmm ;PP

e, nie filmiku nie dam xd

no doobra moooże kawałeczek xd ale króciutki ;d;d;d
i nie dzisiaj :p

Posted

paczajcie znalazłam filmik z Dygonią.. :-( :loveu:

[video=youtube;ves2EchGK_M]http://www.youtube.com/watch?v=ves2EchGK_M&feature=youtu.be[/video]

nauczyłam nane dawac łape ;d;d;d
kurde tak dzisiaj wszystkie filmiki przegladalam co by tu wykorzystac... i stwierdzam ze nic nie mam o.0 :roll: