Guest kasia mierzejewska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 O, chyba się udało:) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Podnosze do góry na noc Quote
Elwira1992 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 hop hop z rana :) idę zaraz przesłać pieniążki maleńka ps. Kasia wyczyść skrzynkę ;) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Podnoszę do góry - czarna wizja megii chyba się spełnia, niestety. Zostałam tu sama:( Quote
megii1 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Kasiu bo jest za mało dramatyzmu - młoda, spokojna, zdrowa; sama ją złapałaś, umieściłaś w hotelu i git - pozamiatane, radź sobie sama. Jedyna szansa na więcej osób na wątku to jak ucieknie (będzie można sobie poużywać na hotelu) albo jak wydarzy się coś równie ciekawego:). Przepraszam za sarkazm ale ja już nie robię swoim tymczasom nawet wątków na dogomanii - fanty na bazarki się skończyły, a i tak nikt nie pomoże:( Quote
Elwira1992 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Witaj moja kochana psico jak się masz :) pieniążki doszły od cioci ? :D jak coś znów mi się uda odłożyć znów prześlę ( gwiazdka się zbliża więc zamiast rzeczowych prezentów poproszę by dali kaskę żeby wesprzeć cię niunia :) ) hop hop malutka na pewno znajdziesz domek :) Quote
Elwira1992 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 dobranoc niuniu ... mizianka za uszkiem :) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 megii1 napisał(a):Kasiu bo jest za mało dramatyzmu - młoda, spokojna, zdrowa; sama ją złapałaś, umieściłaś w hotelu i git - pozamiatane, radź sobie sama. Jedyna szansa na więcej osób na wątku to jak ucieknie (będzie można sobie poużywać na hotelu) albo jak wydarzy się coś równie ciekawego:). Przepraszam za sarkazm ale ja już nie robię swoim tymczasom nawet wątków na dogomanii - fanty na bazarki się skończyły, a i tak nikt nie pomoże:( Sarkastyczne, smutne, ale prawdzwe:( Magda, nie wiem, czy dostałaś moją wiadomość - Soema zgodziła się na dopisanie Belli do skarbonki, można ja umawiać na zabieg. A jak ona? Nadal dokazuje na wybiegu? Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 Elwira1992 napisał(a):Witaj moja kochana psico jak się masz :) pieniążki doszły od cioci ? :D jak coś znów mi się uda odłożyć znów prześlę ( gwiazdka się zbliża więc zamiast rzeczowych prezentów poproszę by dali kaskę żeby wesprzeć cię niunia :) ) hop hop malutka na pewno znajdziesz domek :) Ta, pieniądze doszły, bardzo serdecznie dziekujemy:) Nie tylko za pieniądze, ale za zainteresowanie, serce i trwanie:) Zaraz Cię "wrzucę" na 1 stronę:) Quote
Elwira1992 Posted December 16, 2011 Posted December 16, 2011 dobranoc Belluniu na pewno znajdzie się domek dla Ciebie :) Quote
Guest kasia mierzejewska Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 No to ja też podnoszę Quote
Elwira1992 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 hop hop :) niunia co tamu Ciebie słychać ? Quote
megii1 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dziś Bella ma sterylizację - proszę trzymać kciuki:) Poza tym bawi się u nas doskonale - biega, skacze, jest czyściutka w kojcu - mała iskierka ideał:) Quote
Elwira1992 Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 trzymam kciuki :) i napiszcie jak po zabiegu :) niuniu moja taka z Ciebie piękna, kochana, wesoła psina trzymam kciuki by się uśmiechnął do Ciebie los :) i żeby w końcu ktoś zauważył Cię :) dogomaniacy nie raz pokazaliście że się da czy pomożecie Belli znaleźć domek ? wiem wiem sunia nie ma za sobą tragicznej historii a ni jakiś poważnych chorób itp. dla tego myślę że łatwiej jej domek znaleźć wystarczy tylko popytać poogłaszać pomożecie ?? Belli tylko brak domku .... Quote
agatamakowska6@wp.pl Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 nigdy nie ogłaszałam ale mogę spróbowac napiszcie tekst i wszelkie dane na meila a ja spróbuję podobno to nie taka filozofia próbowałam dziś ale nie mam meila waszego wiec poczekam aż dacie znac i ogłoszenia wtedy zrobię Quote
Elwira1992 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 na pierwszej stronie jest link do ogłoszenia allegro i tam tekst jest :) dziękujemy że chociaż kolejna osoba sie odezwała :) a jak tam niunia się miewa :D Quote
M&S Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Kolejne biedactwo......serce się kraje. Dziewczyny, a jak ona jest duża i jeszcze jedno pytanko, czy miała okazję poznać koty? Trzymam kciuki za sterylkę!!! Quote
megii1 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Bella waży około 20 kg i jest średniakiem:) Quote
Recommended Posts