Klauzunka Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 mamy piekna sunie na KW od tygodnia jakos. mloda, nie chciala wyjsc do mnie z budy :-( moze ma wlasciciela, jak nie to zalatwiam ten domek dla niej. oby wszystko się udało :) Quote
Satrina Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 kora78 napisał(a):rozmawialam dzis z pania wczorajsza, ze tak powiem. ma 2 koty i 1 psa samca, kundelka wszystko z adopcji, ze schronu. sa z wrocka, dojada do wcha. po... nowa nasza sunie, jak sie wszystko uda. mamy piekna sunie na KW od tygodnia jakos. mloda, nie chciala wyjsc do mnie z budy :( moze ma wlasciciela, jak nie to zalatwiam ten domek dla niej. Działasz jak błyskawica,a ta sunia fajowa. Quote
Klauzunka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 Kora to ta czarna? Ta chudzinka? Quote
kizimizi Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 taa, mysle ze mowimy o tej czarnej labkowatej co stwierdzilas, ze pewnie ma Pana. Quote
kora78 Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 tak, to ta. pani z maila sie nie odzywa. chyba nici z szybkiej adopcji Quote
kizimizi Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 a ja mialam meila o nia ale jak odpisalam Pani ze juz nie ma i ze chetnie innego to cisza. Moze wysle jej meila z zapytaniem o ta czarnulke, co? - oki wysylam Quote
Klauzunka Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 - oki wysylam prawidłowa reakcja :) Quote
Klauzunka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 u Telki ok:) Rozmawiałam z Arkiem. Dziołcha już nam się zadomowiła, poprosiłam o fotki :) Quote
Klauzunka Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 co więcej skoro wszystko ok! Rozmawiałam z Arkiem, nic nie mówił o problemach. A wręcz, że wszystko ok! Generalnie super, Telma merdoli ogonem na każde mizianko, grzeczna, w domu utrzymuje czystość, wraca na trzecie zawołanie :) Telma się zadomowiła, czuje się jak u siebie :) Quote
Klauzunka Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 zadzwonię do Arka żeby coś napisał co u naszej Tećki :) Quote
Klauzunka Posted January 18, 2012 Author Posted January 18, 2012 o widzisz, zadryndolę jutro, ja do Arka i jego rodziny często dzwoniłam, serio....częściej nie mogę, bo się zamknie w sobie i zmieni numer telefonu :) Quote
Monisiaczek Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Biedny ten Arek. Kobiety mu się narzucają ;) Quote
Klauzunka Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Biedny ten Arek. Kobiety mu się narzucają ot los monios - nikt się nie narzuca ja serio terroryzuję sama siebie żeby arkowi, jego żonie i dzieciaczkom nie uprzykrzać życia :) tam jest taka mała blondi, dziewczynka - cudo, miód na serce... Quote
Klauzunka Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Dzwonił do mnie Arek, Telma miała atak, z tego co Arek opisywał i co przypuszcza po tym ataku to padaczka, z resztą z jego opisu to ewidentne, póki co atak był jeden...W tygodniu będą z Telmą u weta, wybierają się do Hildebranda, po usłyszeniu tego nazwiska nikogo lepszego nie mogłam mu polecić.... Ten wet ustalił dawno temu leczenie mojej Teq, która praktycznie schodziła mi na rękach (parwo), więc mu ufam. Zanim coś więcej napiszę muszę trochę odreagować, bo pewnie większość z Was wie jak bardzo byłam i nadal jestem emocjonalnie związana z Tećką... Psiaki z padaczka żyją, mają się świetnie, padaczka padaczce nie równa....ale ja to jeszcze przetrawiam.... Quote
kora78 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 kciukam mocno za zdrowko i daj znac, jak cos sie dowiesz. Quote
Recommended Posts