Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i chwala Ci za to :) i za te cala walke i poswiecenie! z ogloszeniami, z watkiem, z wizyta przedadopcyjna najbardziej chyba, bo wiem, ile Cie to kosztowalo, doslownie i w przenosni.

[B][COLOR="purple"][SIZE="5"]dziękuję Aga!!!!!![/SIZE][/COLOR][/B]

:laola::laola::laola:

Posted

[QUOTE]aha, jak trzepie glowa na boki to jest grzybica. czy ona trzepie? [/QUOTE]

trze,drapie jak miałam z Wałbrzycha Gizma u siebie to też tak robił. Porządne czyszczonko przez kilka dni, krople i pojechał do ds jak młody bóg :)

Posted

[quote name='Klauzunka']trze,drapie jak miałam z Wałbrzycha Gizma u siebie to też tak robił. Porządne czyszczonko przez kilka dni, krople i pojechał do ds jak młody bóg :)[/QUOTE]
[B]Klauzunka[/B], a jakie krople? Bo my już walczyliśmy Oridermylem i Aurizonem, a uszyska dalej zawalone :(

Posted

Klauzunka, a jakie krople? Bo my już walczyliśmy Oridermylem i Aurizonem, a uszyska dalej zawalone :(

panolog - według mnie rewelka, przynajmniej u mnie się spisuje, w Suloranie czy Aurizonie nawet jakbym ją wykąpała to w ogóle na Teq to nie działa. Moja Teq ma takie skłonności, Lolka ma uszy non stop czyste.

Telma jaka grubolinka :)

Posted

Klauzunka napisał(a):

Telma jaka grubolinka :)

heh ktos nie tak dawno sie oburzal, ze tylko nie grubaska ;)
Ona ciachana jest? Cyce ma jak po dzieciach

edit:
no przeciez nie. Pansto ja musza sterylnac lepiej. jej brzuch nie podoba mi sie.

Posted

sluchajcie ja sie obawiam ze ona jest w ciazy.
Kora z kim ona w boksie byla, z kastratami tylko? Mogla zajsc zanim do schronu trafila teaz.
Szybko trzeba to zbadac i jakby co sterylke aborcyjna robic

Posted

ona byla w schronie od kwietani ,wiec nie zaszla przed przyjsciem ;)
ale byla teraz z 4 psami. nie wiem, ktore to samce, ktore suki, ale to psy nowe, wiec chyba nieciachane. nie powiem ci, bo nie wiem.

Posted

Klauzunka, dzięki za info o kropelkach, będziemy próbować :)
Telmunia cudne ma pysio :loveu:
A brzucholek... Hmmm.... Troszkę grubawy, ale moja też grubciowata była jak ją adoptowałam, a żadnej ciąży nie było. Trzymam kciuki, by wszystko było dobrze :)

Posted

klauzua, zadzwon do panstwa i dopytaj, czy byli u weta i zeby moze usg zrobili, albo chociaz niech wet obmaca jej brzuch, ok?

ja wieczorem zow tel o tećke mialam. ma dziewczyna wziecie, ze hoho ! domki sie bija o nia!
a dzis rano dzwonila pani z oswiecimia, ale po 8rano, wiec nie odebralam, nie chcialo mi sie wstawac do tel.

Posted

kora78 napisał(a):
klauzua, zadzwon do panstwa i dopytaj, czy byli u weta i zeby moze usg zrobili, albo chociaz niech wet obmaca jej brzuch, ok?

ja wieczorem zow tel o tećke mialam. ma dziewczyna wziecie, ze hoho ! domki sie bija o nia!
a dzis rano dzwonila pani z oswiecimia, ale po 8rano, wiec nie odebralam, nie chcialo mi sie wstawac do tel.

heh moze uda sie Bostonowi (kastrat w koncu) albo tej zcarnej labce nowej o ile sie jeszcze nikt po nia nie zglosil.
Albo Mireczkowi

Posted

Dzwoniłam do Państwa od Telmy, powiedziałam o tym, że na wątku piszą, że ma duży brzuchol i myślimy, że to ciąża. I że ja też jestem zaniepokojona. Pan Telmy pytał o to w schronie, czy aby ona nie jest w ciąży a tam zaprzeczono. Ale ja szłam w zaparte...
Z tego co wiem na już....Telma jest kochana w swoim domu, z tego co mi Pan Telmy mówił - ona gruba, nie w ciąży - już też na to zwrócił uwagę ze Swoją Żoną.
Jesteśmy w kontakcie, oni Telmy nie zostawią a i ja pomogę :)
Telma to mądra sucz...już otwiera sobie drzwi, jak ją wypuszczą na dwór a ona chce wrócić, zachowuje czystość w domu, sygnalizuje....łazikuje za Panem krok w krok.... :) Generalnie nie usłyszałam nic o co mogłybyśmy się niepokoić :)

Posted

znow mialam tel o telme. ale tel nie odebralam, wiec dostalam wiadmsoc na poczte glosowa.
drugi pies w domu, glos pani mlody.

klauza chcesz namiary?

przy okazji zaprosze na bazarek idealny dla Sroczek babskich! masa cekinow, koralikow i to wszystko do ozdobienia pokoju :) czyli haftowane poszewki na jaśki i obrusy. w kazdym kolorze!
http://www.dogomania.pl/threads/218760-IDEALNE-NA-PREZENT-DLA-PAŃ-WYSTRÓJ-WNĘTRZA-na-walbrzyski******-do-15.12

Posted

znow mialam tel o telme. ale tel nie odebralam, wiec dostalam wiadmsoc na poczte glosowa.
drugi pies w domu, glos pani mlody.

klauza chcesz namiary?

oczywiście :)
ale ta Telmucha ma branie :)

Posted

rozmawialam dzis z pania wczorajsza, ze tak powiem. ma 2 koty i 1 psa samca, kundelka wszystko z adopcji, ze schronu. sa z wrocka, dojada do wcha. po... nowa nasza sunie, jak sie wszystko uda.

mamy piekna sunie na KW od tygodnia jakos. mloda, nie chciala wyjsc do mnie z budy :(
moze ma wlasciciela, jak nie to zalatwiam ten domek dla niej.