Monisiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Ha! To na razie cicho siedzimy i tylko kciuki zaciskamy z całych sił! :) Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 A tak w ogóle to Pan mi mówił, że sterylkę mu wyliczyli na 600 czy ponad 600 zł...powiem Wam szczerze, że przysiadłam na tyłku. Od razu zadzwoniłam do swojego weta ale go nie było, była inna lekarka i z cennika podała mi cenę 375,00 zł (z badaniami krwi, ściąganiem szwów, itp - łączny koszt). Oczywiście będę jeszcze próbowała negocjować ale to dopiero ze swoim wetem i jak już Telma będzie w domku, może on mi jeszcze coś opuści. Nie obiecuję ale na bank będę negocjowała:) Kora a jak u Ciebie? Bo jeśli Państwo przyjadą tak jak dzwonili do Ciebie w poniedziałek to może warto by było coś pokombinować jak było by taniej? A schron jej nie ciachnie? Kurka wodna, może akurat? Quote
kora78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 schron na pewno nie. o mojego weta dowiem sie, jak bede jutro po fakture szla za sterylke Majki. to te 600zl to ja nie wiem gdzie mu podali...chyba za sterylke slonia. Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 to te 600zl to ja nie wiem gdzie mu podali...chyba za sterylke slonia. dokładnie mnie aż zamroczyło od tej ceny. Quote
kizimizi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 jak ja cichalam suke mala -przecinek taki no- to u weta naprzeciwko Qubusa placilismy 250zl za sterylke tylko. Pozniej leki, pozniej sro i sramto. Za sciaganie szwow juz nie liczyli. To bylo 2 lata temu. Sylwka bierze jakies 250-350 zalerzy od wielkosci psa no ale ona ma gabinet w wchu tylko. Quote
kora78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 mowisz o wysockiego. ja za takieg przecinka 180zl zaplacilam, wiec jest roznica :D kizi, dobrze ze jestes. bo chcialam sobie sama do siebie pisac, bo mi sie nudzi ;P Quote
kizimizi Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 spoko ja zaczelam w pracy mowic do siebie zeby nie myslec ze 2 w nocy a ja sobie sama jeszcze w biurze siedze :D ten na wysockiego jest dosc drogi bo to bardziej przychodnia niz gabinet. Za telme pewnie z 400 policzy jak nic. Mysle zeby pogadac z Sylwka bo ona moze miec jeszcze dobre ceny, tyle ze ona wiecznie zajeta. A jak nie to moze twoj wet. problem w tym ze kazde z nich ejst w wchu. Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 to Lucyna zapytaj tam ile by za Telmę wzięli. Najlepiej ją było by w ogóle zważyć, bo wtedy podadzą cenę bez gdybania. Jak Boston 31 a ona mniejsza to więcej jak 30 na bank nie waży i ja się tym kierowałam. Quote
kora78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 tak, jak rozmawialysmy. 30kg max. wieczorem bede do weta dzwonic mojego, wtedy zapytam. po 20stej, jak zawsze tu bede i napisze Wam. zwazymy Telme dopiero w pon, jak Panstw beda ją brac. doliczcie koszty benzyny, bo ja nie zalecam jej ciachac od razu w pon. a pan ma tu dojechac po nia, wrocic do domu, za miesiac tu wracac z nia, potem do domu. to po 100km w 1str to jak doliczymy benzyne to 370 we Wrocku bedzie cena odpowiednia. Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 też mi się tak wydaje, bo możesz mieć max 20-30 taniej ale jak się koszty do kupy doda to się okaże, że gra nie warta świeczki. Quote
Satrina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 CZyli Telma jedzie do nowego domu?Tylko nie jarzę tych kombinacji ze sterylką?To ona będzie w końcu będzie miała zabieg we Wrocku czy w Walbrzychu? Quote
Klauzunka Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 CZyli Telma jedzie do nowego domu?Tylko nie jarzę tych kombinacji ze sterylką?To ona będzie w końcu będzie miała zabieg we Wrocku czy w Walbrzychu? Raczej Wrocek, bo tu pewnie wyjdzie taniej. A teraz tak sobie luźno dyskutujemy o cenach za sterylizację. Telma oczywiście jeszcze w schronie - opijać będziemy jak już Państwo po nią przyjadą i ją wezmą. Póki co są z Lucziją umówieni wstępnie na poniedziałek. Quote
kora78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 o 1 w nocy dostalam sms o telme, czy aktualne ogloszenie. brak slow. Quote
NikaEla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='kora78']o 1 w nocy dostalam sms o telme, czy aktualne ogloszenie. brak slow.[/QUOTE] może ktoś przeczytał i zakochał sie od pierwszego wejrzenia? a nie chciał cie budzić dzwonieniem. ;) Quote
kora78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 albo uczestniczyl w sobotniej libacji i po pijaku przegladal internet. Quote
Klauzunka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 do mnie też teraz był telefon :) Quote
kora78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 jak fajny, to trzymaj. jutro sie wszystko okaze, jakby co to bedziemy myslec nad kolejnym domkiem. Quote
Klauzunka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 tsymam, tsymam go dla Tećki :) Quote
kora78 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 rzelozone pan dzwonilze dziecko chore, rano leca do lekarza da znac, czy sie na wt czy na sr umowimy. mnie wt troche nie pasuje, bo to mikolaj i zadymka w domu, bo sie dziadek ma za mikolaja podszywac :) musze cos tam piec, naszykowac, po prezent mialam jechac. pan przekonuje,ze sie nie rozmyslil ,ze ją wezma na bank. da jutro znac. w sumie oze ja tez brac popoludniu, ale mowilamz,e lepiej przed 13sta przed karmieniem. Quote
Klauzunka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 przelozone pan dzwonil ze dziecko chore, rano leca do lekarza da znac, czy sie na wt czy na sr umowimy. mnie wt troche nie pasuje, bo to mikolaj i zadymka w domu, bo sie dziadek ma za mikolaja podszywac :smile: musze cos tam piec, naszykowac, po prezent mialam jechac. pan przekonuje,ze sie nie rozmyslil ,ze ją wezma na bank. da jutro znac. w sumie moze ja tez brac popoludniu, ale mowilam ze lepiej przed 13-sta przed karmieniem. i dlatego właśnie jestem znerwicowana :( polecać gdzie indziej Telmę? jakie odniosłaś wrażenie? Quote
Klauzunka Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 nie! czekaj okej !!!!!!!!!!!!!!! Quote
kizimizi Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 kciuki jutro zacisniete, keidy bedzie cos wiadomo? Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 dzis, pan po lekarzu ma dzwonic. mi w sumie dzis tez nie pasuje, jakies przeznaczenie. moje dziecko tez chore, kibluje z nim w domu. Quote
Recommended Posts