Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kurka, ale wiesz, ze dostalam ochrzan. satrina byla przy tym. ze nie ma wyciagania psow do fotek.
bede musiala jechac niedlugo cos tam zawiezc, to przy okazji pogadam, w tygodniu, jak tam bedzie kierwoniczka i wiecej pracownikow. u niej w kojcu jest sporo psow i to ona jest w rzedzie, gdzie opiekun glowny jest na dlugim chorobowym. nie wiem w sumie, kto jest na zastepstwie teraz takim formalnym...
ja rozumiem, że mogą mieć niedobory personelu i mieć dużo pracy. Ale schron to nie ZOO i nikt nie prosi o możliwość spacerku z lwem w celu poznania go i obfocenia....ehhh....
No i nie mają tam tłumów wolontariuszy do pomocy, tylko Ciebie jedną....Kończę, bo jeszcze za dużo coś napiszę.

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

znow tel o telme. pani starsza, z tz tylko i 2 konie i 2 koty. dom z ogrodem, pod Oswiecimem. jeden pies zginal im pod kolami auta niedawno, bo likwiduja ogrodzenia, zeby konie mialy przestrzen. jest taki plotek tylko, jak dla kotow.
pani mysli o dt i ds. zaleznie, czy do kotow telma bedzie grzeczna.
mi to srednio pasuje.

Posted

znow tel o telme. pani starsza, z tz tylko i 2 konie i 2 koty. dom z ogrodem, pod Oswiecimem. jeden pies zginal im pod kolami auta niedawno, bo likwiduja ogrodzenia, zeby konie mialy przestrzen. jest taki plotek tylko, jak dla kotow.
pani mysli o dt i ds. zaleznie, czy do kotow telma bedzie grzeczna.
mi to srednio pasuje.
wypuszczanie psa "samopas" na terenie nieogrodzonej posesji jest dla mnie niedopuszczalne. Ale zastanówmy się, może warto tam kogoś podesłać i zobaczyć jak to w ogóle wygląda.

Posted

ale zobaczcie jak nasz kopciuszek się podoba :) A Wy wszystkie postawiłyście na niej krzyżyk :(

a tu telefony się urywają....
Telmunia nasza spokojna, miła, radosna, nie jakaś dominantka, fajna sunia, troszkę grubolinkowata...takie słoneczko kochane :)
odnośnie ostatniego domku: tam wizyta a i owszem - bo po tym co Luczija napisała z tym ogrodzeniem....to patyczaka bym im nie powierzyła, bo jak znam życie by nawiał, trwało by to może tydzień, ale by nawiał.. :)
Jutro jadę na wizytę....dla Telmusi, domek z ogrodem.... :)

Posted

Klauzunka napisał(a):
ale zobaczcie jak nasz kopciuszek się podoba :) A Wy wszystkie postawiłyście na niej krzyżyk :(

a tu telefony się urywają....
Telmunia nasza spokojna, miła, radosna, nie jakaś dominantka, fajna sunia, troszkę grubolinkowata...takie słoneczko kochane :)
odnośnie ostatniego domku: tam wizyta a i owszem - bo po tym co Luczija napisała z tym ogrodzeniem....to patyczaka bym im nie powierzyła, bo jak znam życie by nawiał, trwało by to może tydzień, ale by nawiał.. :)
Jutro jadę na wizytę....dla Telmusi, domek z ogrodem.... :)

Powodzenia Klauzunka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

tak, trzymam kciuki za jutrzejsze popoludnie :)

ogrodzenia nie planuja, wrecz przeciwnie, rozbieraja, by konie mialy miejsce. dlatego poprzedni pies uciekl i pod auto wpadl.

Posted

Monisiaczku, wyslalam bazarkowy fant dzisiaj. przegapilam Twoje wczesniejsze pm, wybacz. Taki rozgardiasz mialam ostatnio na pm, z tymi 3 psami na raz, ze przegapilam, nie zakodowalam w umysle w ogole... i pewnie juz zdazylam usunac hurtowo.

Posted

kora78 napisał(a):
tak, trzymam kciuki za jutrzejsze popoludnie :)

ogrodzenia nie planuja, wrecz przeciwnie, rozbieraja, by konie mialy miejsce. dlatego poprzedni pies uciekl i pod auto wpadl.

no ale nie rozumiem jednego, konie maja sobie isc gdzie chca i na przyklad na ulice wyjsc? :O

Posted

padam na pysk dzisiaj.

Jeśli chodzi o wizytę to wszystko super - bardzo fajny domek :) Ludzie świetni :)
Mam nadzieję, że to już koniec szukania....i Telmunia znajdzie wreszcie swoje miejsce na ziemi :)
Ale cieszyć się będę jak już trafi do domku.