Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kizi chyba chodziło o to, że ona prosto ze schronu... I podobno Państwo maja na oku innego psiaka ale z dt. Kora dostała smsa coś w ten deseń. Ale dokładnie nie wiem, jak przyjdzie Kora to pewnie napisze o co chodziło. Co prawda rozmawiałam z Lucyną i mi wszystko mówiła ale wolę niech sama napisze, bo nie chcę nic przekręcić.
Szkoda bo Telma by mi do tych Państwa pasowała. Bardzo fajni ludzie. No ale jeśli mieli jakieś obiekcje do samego psa to niestety....
Wysłałam im tylko maila żeby jak coś to mówili, że wizytę mieli, bo tam serio nie ma sensu robić stu wizyt.

Posted

sms brzmial tak:
ogromnie zalujemy, ale jedak nie zdecydujemy sie na wizyte w wchu-za daleko i jednoczesnie zbyt wiele niewiadomych. wezmiemy psa z dt blizej wroclawia.majac nadzieje,ze telma szybko znajdzie kochajacy dom postaramy sie rozpropagowac ogloszenia, pozdrawiamy..

Posted

sms brzmial tak:
ogromnie zalujemy, ale jedak nie zdecydujemy sie na wizyte w wchu-za daleko i jednoczesnie zbyt wiele niewiadomych. wezmiemy psa z dt blizej wroclawia.majac nadzieje,ze telma szybko znajdzie kochajacy dom postaramy sie rozpropagowac ogloszenia, pozdrawiamy..
czyli było minęło - Telmusia szuka domu.

A tak w ogóle to będę w tym tygodniu, kiedy dam znać jak już konkretnie będę wiedziała. Weźmiemy Grubolinkę na spacerek, obfocimy porządnie, porobimy ogłoszenia i niunia jeszcze własną paszczoszczęką na te święta prezencik dla siebie spod choinki wyciągnie i rozpakuje :)

Posted

mozesz. musisz tam na watku napisac, na bazarku, czy ktos ma cos przeciw. poczekac troche na odpowiedzi i zaznaczyc w 1 poscie, dac linka dla telmy, ze kasa do podzialu.

Posted

kora78 napisał(a):

juz 2 tel o sunie!

1. wizyta sie ogarnia, wroclaw, mlode malzenstwo
2. pan mysli. dzieci 8mcy i 3,5roku. mieszkanie 50m. karlowice.- polecilam tez bostona. ale to male baby to sie boje w sumie psa ze schronu dawac...

kora78 napisał(a):
musze odnalezc nr do pana nr 2 i polecic innego.

rozmawialas z tym 2 o Telmie?

Posted

nie, ten pan ma dziecko 8mcy i 3 lata. ja psa ze schronu nie dam do niemowlaka. klauzunka tez ma takie zdanie.
zreszta pan sam zrezygnowal, mial wyslac sms z mailem i nie wyslal.

rozmawialam z domkiem nr3 i domek mysli.

Posted

Porobiłam dzisiaj Telmie trochę ogłoszeń (cafeanimal, morusek, petsy, ojej, pajeczyna, tablica, ojej, adopcjapsa, gumtree to już miała, olx, ogłoszenia.com, owi)
Zaraz zabieram się za allegro.

Posted

bylam dzis u Tecki, poszczekala na mnie machajac ogonem. zainteresowana, pieszczocha. nacykalam fotek, ale polowa do kitu, do wywalenia bo rozmyte. ona krotko stoi w jednej pozycji, nie biega wkolo budy, jak wariat, ale wciaz sie rusza, rozglada glowa na boiki, macha ogonem... nie lubi byc fotogafowana ewidentnie.
glos ma gruby
jednak nie jest tak niska, jak mi sie wydawala, gdy tylko pod krata siedziala. ale tez nie wysokosci labka. troche nizsza.

Posted

bylam dzis u Tecki, poszczekala na mnie machajac ogonem. zainteresowana, pieszczocha. nacykalam fotek, ale polowa do kitu, do wywalenia bo rozmyte. ona krotko stoi w jednej pozycji, nie biega wkolo budy, jak wariat, ale wciaz sie rusza, rozglada glowa na boiki, macha ogonem... nie lubi byc fotogafowana ewidentnie.
glos ma gruby
jednak nie jest tak niska, jak mi sie wydawala, gdy tylko pod krata siedziala. ale tez nie wysokosci labka. troche nizsza.

Czekam z niecierpliwością na fotki :)

Posted

czekamy, czekamy :)

A tak w ogóle to jak teraz wywiozłaś 3 psy ze schroniska - to będę z uporem maniaka, z upierdliwością do bólu, męczyć, jęczeć, do ostatniej kropli krwi i zbędnego postu, apelować, pisać podania, pikietować - o fotki spacerkowe :)

Posted

kurka, ale wiesz, ze dostalam ochrzan. satrina byla przy tym. ze nie ma wyciagania psow do fotek.
bede musiala jechac niedlugo cos tam zawiezc, to przy okazji pogadam, w tygodniu, jak tam bedzie kierwoniczka i wiecej pracownikow. u niej w kojcu jest sporo psow i to ona jest w rzedzie, gdzie opiekun glowny jest na dlugim chorobowym. nie wiem w sumie, kto jest na zastepstwie teraz takim formalnym...

mialas przyjechac???

Uploaded with ImageShack.us

Posted

tak, racja.

foty ogladaj, watek odswiezaj, bo do gory edytowalam i dodalam fotki.
jeszcze pare tutaj, masz w sumie bardzo duzo, tylko wszystkie w tym samym plenerze. masz, jak stoi, jak siedzi, jak szczeka. nie da sie robic z jej wysokosci, bo 2 psy wciaz sie pchaly pod aparat, co ja kucnelam to one do mnie lecialy.

Posted

śliczna ta Telmunia, taka nie za duża nie za mała, nie szczeniak, nie stara, pieszczocha- no i ten pysk, taki labkowaty ja tam na jej widok poległam, dla mnie jest najpiękniejsza na świecie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Dzięki za fotki, zaraz dodam je wyżej, a jak nie da rady to zrobię legendę do stron.
Marzy mi się jakieś dt dla niej. I nie wiem czy nie będę szukała też w ogłoszeniach - za karmę i weta, bo więcej nie udźwignę. W grę by też wchodziła sterylka...dużo kasy, muszę się nad tym porządnie zastanowić.