Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i o takie wiadomosci nam chodzilo :))))))))))

pisz wiecej!

a ja dzis widzialam sunie. dostaly psiaki juz slome do bud, to sie dama zabunkrowala i tylko zagladala na mnie ze srodka. najpierw jej nie widzialam, zawolalam, podsunela sie do wyjscia, pokazala i lukała ze srodka. len smierdzacy!

Posted

Nawet nie wiem za bardzo co pisać, bo wszystko było ok. Pani pracuje w domu. Wcześniej jak mieszkała z rodzicami to w jej domu zawsze były psy:)
Wiedzą jak przygotowywać psa do zostawiania go samego w domu itp. Jedynie co to jak Telma źle by się zachowywała - warczenie na nich - to może być problem. Bo szukając psa, chcą aby ten psiak był dobrze nastawiony do ludzi, łagodny i to jest warunek konieczny. A i ja się wcale nie dziwię.

p.s. Ela ja się tak śpieszyłam, bo jeszcze na ostatnią chwilę wyszłam z psami, przygotowałam sobie tą torbę i w autobusie zaliczyłam zonk, nie zabrałam jej.

Posted

Klauzunka napisał(a):

p.s. Ela ja się tak śpieszyłam, bo jeszcze na ostatnią chwilę wyszłam z psami, przygotowałam sobie tą torbę i w autobusie zaliczyłam zonk, nie zabrałam jej.
trudno, coś wymyslę

Posted

przypomnialo mi sie jak pewna studentka z krakowa, zakochana w Etnie (mi przypominajaca Telme wlasnie) tez po nia jechala i cos nie dojechala w ogole.... I psina juz przez nas domu nie znalazla. Oby Telmie sie udało.
Kora ty idziesz na spotkanie z nimi?

Posted

kora78 napisał(a):
no po mirka jechali ludzie, a wyszli ze szczeniakiem.

ok, 11 mi pasuje.

zapomnialam juz o tym incydencie. ehhhh
Po Etne nie dojechala juz nigdy, po Aze wyszli bez niczego.

Posted

Nikaragua napisał(a):
Przed snem zaproszę na bazarek z super książkami dla dzieci (zwłaszcza chłopców) w wieku 6-12 lat. Może tutaj są jacyś rodzice?
Link w podpisie.

moj ma 3 lata... :(

kizi, po Lize, nie Aze. Ty idz spac juz lepiej ;P

Posted

jeszcze Telma w schronie a ja się już zastanawiam jakie imię jej nowi właściciele dadzą....(medycznie jest to opisane, diagnostyka z literką F i coś tam, coś tam:angryy: )

Telmuniu cały czas o Tobie myślę ....

Posted

ja jeszcze sms nie mam. moze dopiero w sobote pomysla, o ktorej rano wyjada z Wrocka?

tymczasem, mialam znow tel o Telme. pamietajcie, by pisac- okolice wrocka, bo ludzie swiecie przekonani,ze to wroclaw.
pani, ktorej golden zmarl 10letni niedawno. z rodzicami mieszka. nie chce szczeniaka. zapisalam numer, mam po niedzieli sie odzywac, jesli ten domek Telmy nie wezmie. a pani po wekendzie do wroclawskiego schronu sie wybiera.

jak to jest,ze o inne psy cisza, a atu nagle telma ma tylu chetnych?

Posted

jak to jest,ze o inne psy cisza, a a tu nagle telma ma tylu chetnych?
no widzisz, bo to śliczna psina - ona jest naprawdę piękna :) Uparłam się na nią i jak widać nie tylko mi się podoba:loveu: To chyba dobrze? :)

Posted

Sekretu nie znam, ale Telma jest sunią o nieprzeciętnej urodzie - śliczny pysio i mądre spojrzenie....
Szkoda, że taka smutna - ale wierzę, że to się niedługo zmieni :)

ja sama zwariowałam na jej punkcie - ale to już wiesz :)

p.s. czyli trzeci telefon - musi być dobrze :)

Posted

musze odnalezc nr do pana nr 2 i polecic innego. ale musze tutaj date sprawdzic, bo mam sporo nieznanych numerwo i nie wiem, ktory jest jego.

inna sprawa, jeszcze ta pani sie nie odzywala. a mam dla nich ludzi na przyczepke do podrozy. tzn dziewczyne, studentke, ktora Korka jamnisia na dt do Wrocka bierze, tez na Sepolno itez jej niedziela pasuje. wiec razem by autem mogli sie wszyscy umowic i jedni po Telme, inni po Korka i razem do wrocka wrocic. ale sie pieknie uklada wszystko :)