kizimizi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 co twoj "maly Kor" (jak to Klauzulka ujela ;) ) ostatnio taki chorowity, co? Quote
Monisiaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Właśnie przeczytałam, że za sterylkę ktoś chce 600 zł?! To chyba jakiś luksusowy zabieg będzie, bo nawet w Warszawie tyle nie liczą. Quote
Klauzunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Właśnie przeczytałam, że za sterylkę ktoś chce 600 zł?! To chyba jakiś luksusowy zabieg będzie, bo nawet w Warszawie tyle nie liczą. nie wiem skąd ta cena, ale tak temu panu jakiś wet wyliczył:crazyeye: trzymamy kciuki, bo wszystko się przeciąga.... Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 pan wlasnie dzwonil. dzis bedzie jemu ciezko sie wyrobic, ja w sumie nie mam opieki do dziecka, bo juz ją dzis wykorzystalam. jutro ja nie moge. w srode wstepnie umowieni jestesmy. pan bedzie dzwonil i konkretna godzine podawal, bo ma jedno spotkanie w srode i jak ma je w poludnie, to ani rano, ani popoludniu do nas nie zdazy. bo 2 godz bedzie do nas jechal. sprawdzi w domu ,na ktora godz ma te spotkanie i mi zadzwoni. kiz, no chorowity, chorowity non stop od wrzesnia, od przedszkola... teraz tydzien pochodzil i dzis znow w domu siedzimy :( Quote
kizimizi Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 eh przedszkole :( A moze Dorota moglaby podskoczyc z tym Panem jak ty nie mozesz? bO to sie tak wlecze i wlecze i w koncu ... Quote
Klauzunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ja pytałam siostry żeby w razie czego transport zaproponować, ale jej już nie będzie do świat w W-chu. No nic musimy czekać.....zobaczymy Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dorota pracuje do 16stej codziennie, od pn do pt. wiec lipa. sluchajcie, pan sie umawia i sam dzwoni. jest dobrze, zalezy mu Quote
Klauzunka Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 sluchajcie, pan sie umawia i sam dzwoni. jest dobrze, zalezy mu super, ja trzymam kciuki ale i tak mam lekką nerwiczkę :) Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dzwonila pani z oswiecimia. mowilam,ze jest rodzina zainteresowana. Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 dzwonila pani z oswiecimia a może profilaktycznie sprawdzimy ten domek? Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Klauzunka']a może profilaktycznie sprawdzimy ten domek?[/QUOTE] nie, nie dal telmy. ona ma dom. poczekajcie no 1-2 dni. spokojnie ludziki. Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 nie, nie dal telmy. ona ma dom. poczekajcie no 1-2 dni. spokojnie ludziki. spokój to coś czego mi brakuje - ale robię co mogę :) Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 staraj sie bardziej ;) pisalyscie,ze dom bez płota to zly dom. Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 pisalyscie,ze dom bez płota to zly dom. TO znaczy, nie, że bez płotu bo ja płotu nie mam, ale wychodzę z psami na smyczy koło bloku. Ale jak oni puszczali psa samopas i zginął pod kolami samochodu to się zgarbiłam... Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no wlasnie, dlatego mi tez to nie pasuje. czy dla Telmy,czy dla innego.jakby jeszcze glucha wiec, bez aut, to jeszcze. ale tam widocznie auta jezdza. Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 no wlasnie, dlatego mi tez to nie pasuje. czy dla Telmy,czy dla innego.jakby jeszcze glucha wiec, bez aut, to jeszcze. ale tam widocznie auta jezdza. ok, mówię pas. Quote
Monisiaczek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 No kiedy będzie coś wiadomo? Bo tu zaraz pęknę z ciekawości :lol: Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wlasnie dzwonil do mnie pan. przyjedzie jutro po 10rano. sam chyba. po 8 wyjezdza z domu. Quote
Klauzunka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 wlasnie dzwonil do mnie pan. przyjedzie jutro po 10rano. sam chyba. po 8 wyjezdza z domu. ale super :) :) :) Quote
Satrina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hurrraaaaa a Telam nawet nie wie co ją jutro czeka! Quote
Klauzunka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 wie, wie już jej telepatycznie wszystko przekazałam :loveu: Quote
Klauzunka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 telma po 10, liza po 11. i myk do domu. a jakby coś było nie tak, to może Satrina w sobotę przy okazji pudliszonki i Telmę by zabrała? Tylko musi się Satrina zgodzić. Jeśli się zgodzi a tym państwu coś znowu z transportem by wypadło to wtedy można im powiedzieć. Ale póki co czekamy do jutra. Ufam, że Telma będzie się dobrze sprawowała. Quote
kizimizi Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 heh bedziesz miala Kora godzine "na kawke" w schronie -pogadaj co tam planuja i wogole ... wiesz no. A ja sie bede cieszyla jak suki beda juz w domou Quote
Recommended Posts