Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 219
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie przeczytałam, że za sterylkę ktoś chce 600 zł?! To chyba jakiś luksusowy zabieg będzie, bo nawet w Warszawie tyle nie liczą.

nie wiem skąd ta cena, ale tak temu panu jakiś wet wyliczył:crazyeye:

trzymamy kciuki, bo wszystko się przeciąga....

Posted

pan wlasnie dzwonil. dzis bedzie jemu ciezko sie wyrobic, ja w sumie nie mam opieki do dziecka, bo juz ją dzis wykorzystalam. jutro ja nie moge. w srode wstepnie umowieni jestesmy. pan bedzie dzwonil i konkretna godzine podawal, bo ma jedno spotkanie w srode i jak ma je w poludnie, to ani rano, ani popoludniu do nas nie zdazy. bo 2 godz bedzie do nas jechal.
sprawdzi w domu ,na ktora godz ma te spotkanie i mi zadzwoni.

kiz, no chorowity, chorowity non stop od wrzesnia, od przedszkola... teraz tydzien pochodzil i dzis znow w domu siedzimy :(

Posted

pisalyscie,ze dom bez płota to zly dom.

TO znaczy, nie, że bez płotu bo ja płotu nie mam, ale wychodzę z psami na smyczy koło bloku. Ale jak oni puszczali psa samopas i zginął pod kolami samochodu to się zgarbiłam...

Posted

telma po 10, liza po 11. i myk do domu.

a jakby coś było nie tak, to może Satrina w sobotę przy okazji pudliszonki i Telmę by zabrała?
Tylko musi się Satrina zgodzić. Jeśli się zgodzi a tym państwu coś znowu z transportem by wypadło to wtedy można im powiedzieć.
Ale póki co czekamy do jutra. Ufam, że Telma będzie się dobrze sprawowała.