mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A to? Z FB: Alicja jeździ weekendami na trasie Wrocław-Warszawa i/lub na odwrot, pociągiem. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000176993978 Quote
Isadora7 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ale fajnie :) atak sie bałąś że nikt nim sie nie interesuje :) Quote
Ellig Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kora78 napisał(a):Korek ma dom pod Garwolinem! dom wspanialy, nie mogl byc lepszy! pani psiara totalna, leczy psy do upadlego, same biedy zgarnia, dom wielki i ogrod tez, piesek ma zycie, jak w raju. wiadomsoci mam super, ale nie wiem, czy to wypada tak pisac, ze pies karmiony sama wolowina byl dluzszy czas, jak byl chory. i leczony, operowany u najlepszych wetow i panstwo z nim na podlodze spali, jak tego potrzebowal, no i w ogole takie cudowne szczegoly :) ide pisac o transport! Cudownie!!!!!!!!!!! Quote
ludka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kora78 napisał(a):dzwonilam do schrinu, piesek juz zaczipowany i zaszczepiony, mozna brac :) oceniony na 1rok. szukamy transportu wroclaw-lodz. Czemu Lodz, jesli blizej Warszawy? :) Na Miau masz jutro Wroclaw - Warszawa, post rude http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=62304&start=240 Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ludka napisał(a):Czemu Lodz, jesli blizej Warszawy? :) Na Miau masz jutro Wroclaw - Warszawa, post rude http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=62304&start=240 Ludka, Ty się tam jakoś poruszasz? Napisałam PW do Nietoperrr bo właśnie jest online (ma od niej jechać szczurek tym transportem), a ta dziewczyna która jedzie offline a czasu jest tak strasznie mało... Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 kkasiiiar napisał(a):Świetnie wiesci :) Na razie to wieści są takie, że na miau cisza, Kora kombinuje jak Korka przerzucić do Wrocka, a pewnie z tego nic nie będzie bo za późno.... taki fajny domek i tylko ta odległość. Ja w każdym razie podtrzymuję w razie transportu na raty gotowość przechowania malucha (jeśli będzie taka konieczność) nawet parę dni. Chociaż gdyby sie udało jednym pociągnięciem... Quote
ludka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 O, to moze zlapiesz kontakt przez szczury ;) Moge napisac PW do rude, moze jeszcze wpadnie. Poprosic o kontakt? Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ludka napisał(a):O, to moze zlapiesz kontakt przez szczury ;) Moge napisac PW do rude, moze jeszcze wpadnie. Poprosic o kontakt? Prosić!! I może telefon jakiś, najlepiej kontakt do kora78 Jeszcze go trzeba z Wałbrzycha dowieźć, koło południa by był do wzięcia we Wrocku. Z korą gadałam przez tel. Błaga, żeby zaczekali. Za stara jestem na takie akcje, zobaczycie, że kojfnę kiedyś przy kompie :evil_lol: Quote
ludka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 A Nietoperrr nie odebrala PW? No, probuje jeszcze lapac Agneske, ktora miala jakis transport przez rude. Moze ona zna telefon... No niestety jest pozno. Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ludka napisał(a):A Nietoperrr nie odebrala PW? No, probuje jeszcze lapac Agneske, ktora miala jakis transport przez rude. Moze ona zna telefon... No niestety jest pozno. Chyba odebrała, ale dotąd nie odpisała. Ja mam na miau postów szt. 2 ;) Łap kogo się da - czasem cuda się zdarzają. Kora mówiła, że będzie dokładka do paliwa od pani Korkowej. Quote
ludka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Zdobylam numer telefonu rude, podam Ci na PW. :) Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ludka napisał(a):Zdobylam numer telefonu rude, podam Ci na PW. :) Bardzo, bardzo Ci dziękuję w imieniu tej chudziny :) Numer przekazałam do kory78, niech się dziewczyny umawiają. Tak bym chciała, żeby to maleństwo już jutro grzało pupcie w domku! Quote
Jasza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ale akcja :-) Kciuki za wszystko. Maluch ma szczęście - brawo dziewczyny! I Pani Korkowa :-) Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 ludka napisał(a):A Nietoperrr nie odebrala PW? No, probuje jeszcze lapac Agneske, ktora miala jakis transport przez rude. Moze ona zna telefon... No niestety jest pozno. Nietoperrr teraz odpisała, że nic nie wie.... no ale już Ludka szybciej zadziałała :) No nic, teraz tylko kciukasy i może się uda :) Chociaż czas spędzony na dogo mnie nauczył, że wszystko jest możliwe i często się udaje :) Quote
kora78 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 uda sie, uda :) dziekuje Wam!!!! rozmawialam z rude, wezmie Korka, choc sie boi, bo to 1szy pies, jakiego bedzie wiozla. dlatego potrzeba transporter, moge pozyczyc ze schronu, a pani Korkowa iech go poczta odsyla. wyjazd z wrocka o 17stej za darmo!! to gratka i taki fuksior, ze ho ho! pisalam tylko do pani Koreczka, ale cosik ni odpowiada. jutro sie wszystko rozstrzygnie. wyjazd z Wcha mial byc z Satrina 15.30, wiec na 17sta musza z pol godzinki wczesnie ruszyc, by psiaka do rude dowiezc do domu. to na drugim koncu wrocka. a wiec : pani od Korka musi potwierdzic odbior psa w Wawie jutro w nocy, 22ga gdzies? pozniej? i Satrina- dowoz na adres na 17sta max. Quote
mmd Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ale fajnie :multi: Ludka, super robota :) Quote
ludka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Robota to 2 telefony ;) Trzymam kciuki za dogranie szczegolow. Najlepiej, jakby psiak jechal na glodniaka, najwyzej rano cos symbolicznie ... bo to pare godzin jazdy, choroba lokomocyjna itp. W transporterek podklady i zapasowe na wymiane, jesli macie. I obrozka czy szelki, z ktorych psiak nie ma prawa wyskoczyc. Uczulcie rude i panią Korkową. Na Dogo wiekszosc wypadkow zaginiecia psow to ucieczki w pierwszych godzinach / dniach w DS. Sama mam traume, bo juz ganialam za psem. :) Quote
kora78 Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 korek w drodze do ds, juz pewnie prawie u celu :) to kochany, przerazony, zarloczny piesek. ale potrafi tez warczec na innego. przy jedzeniu. rzuca sie na wszystko, na kazdy okruszek. wiec wg mnie nie z choroby taki chudy, tylko zaglodzony. trzesie sie z zimna, w aucie jedzie grzecznie na kolankach. na smyczy umie chodzic. gdy dzis do domu poza 1 dt, przyprowadzilam 3 nowe psy, niepachnace i czyste... dostalam eksmisje. czekalam z psami w ogrodzie. malucha wzialam pod kurtke, zeby nie marzl. byl w 7 niebie :) Korus wazy 4,5kg. w aucie, w kontenerku kocim piskal biedulek, pozniej sie uspokoil. z wrocka jechal jednak juz luzem, na siedzeniu. mam foteczki, ale dzis z tym dogo- nie wstawie na pewno. Quote
kizimizi Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Kota a gdzie Korek w koncu pojechal? Quote
kora78 Posted November 27, 2011 Author Posted November 27, 2011 pod Garwolin do pani Malgosi. bedzie mial tam podobnego do siebie kolege. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
kizimizi Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 ojej ale chudzina:( No nic, Korek juz ocalony :) Quote
majowa Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 ciesze sie że Korkowi sie tak udało :) Quote
mmd Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 A jak ja się cieszę :) Mam coś takiego w domu. Mój waży 10 kg i nie jest tłusty. Jak patrzę na takie "klony" mojego paniczyka, to mi w gardle klucha rośnie :( Wiem, wszystkim nie da się pomóc... Quote
Recommended Posts