Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

noooo chyba wychodzi na to, ze ja :)

rozmawialam juz z yumanji i z pania. wizyta w sob popoludniu. kolo 17stej.

no i mysle, jak z transportem, bo jesli sie ma przeciagnac do nastepnego wekendu- ludzie wozazy psy tez pracuja- to moze jednak niech na tydzien jedzie do wrocka na dt, co Wy na to? niech sie grzeje juz w domku, a nie w kojcu.

Posted

Figanna napisał(a):
Czyli jedzie do dt?? Jezeli bedzie trzeba doloze sie do transportu

no wlasnie czekam na wypowiedzi ogółu :)
patrze juz wstepnie za transportem do garwolina, pani sama by do lodzi podjechala. ale do wrocka juz nie, bo chce z nim w 1 dzien na badania do weta zdazyc jeszcze. pani pasuja wekendy wyjazdowo.
wiec wroclaw-lodz to 200km.

jakby pojechal do studentek do wrocka na ten tydzien. potem pomoc w transporcie do lodzi, w wekend kolejny, a stamtad juz pani ds by go odebrala.

jesli wizyta bedzie pomyslna, to sadze, ze na taki plan ja stawiam.

tylko na kogo wyciaganie Korka ze schronu? wolabym nie na mnie, bo mam juz 10 psow w papierach, ale wole tez bez posrednictwa obcych osob w tych kwestiach formalnych... ehh zamieszanie znow.

Posted

Jestem za oddaniem Korka na tydzień studentom.
co więcej - gdyby transport do Łodzi był w tygodniu, to mogę Korka przechować (byleby go ktoś na pewno odebrał, bo dostanę eksmisję ;)

Posted

dobra, to niech idzie na dt do studentow na ten tydzien- jesli ds wypali.
w niedziele go moga dziewczyny odebrac

ale w niedz ma inny domek po innego psa do nas przyjechac, i to z tej samej dzielnicy! wiec wymyslilysmy, zeby razem sie umowili i autem przyjechali i 2 pieski by jechaly razem wygodnie sobie autem, a nie pociagiem :) jak sie uklada wszystko pieknie...

tylko jak z tym dowodem osobistym...

Posted

hej:)
jestem jedna z tych z tych studentek, które mają Korka przechować;)
na razie czekam na kontakt, jak będzie z tym transportem, no i w niedzielę miejmy nadzieję Koras wyląduje u nas:)
oferujemy mu jedzonko, ciepełko i duuuużo miziania;)
pozdrawiamy

Posted

jacenty napisał(a):
na razie czekam na kontakt, jak będzie z tym transportem, no i w niedzielę miejmy nadzieję Koras wyląduje u nas:)
pozdrawiamy

witamy :)))))))

Posted

jacenty napisał(a):
pozdrawiamy

A z kim będzie spał w łóżeczku?:grin::grin::grin::grin:

Posted

kora78 napisał(a):
jeszcze pan z Wawy dzwonil
i pani z Gornego Slaska pisala maila.

Powściekali się ludziska :evil_lol:
Ale on ma w sobie coś takiego, że aż się marzy o wpakowaniu go na fotel i podkarmianiu kurczaczkiem :)

Posted

pan z wawy zwnow dzownil, nie odpuszcza :) dojrzaly pan, dom z ogrodem, mial jamnika 12 lat.
umowilam sie na kontakt, jak jutrzejsza wizyta wyjdzie zle, ale nie sadze, by wyszla zle :)

sluchajcie, transprot do Wrocka. moze on jechac z kolezanka z Wcha, ale o 16stej, a schron czynny do 13stej. to raz. dwa- czyj dowod osobisty?

jednak 3 psy nie beda do wrocka jechac, tylko 2. wlasnie dogrywam, by jechaly razem, oszczednosc przede wszystkim.

Posted

Korek ma dom pod Garwolinem! dom wspanialy, nie mogl byc lepszy! pani psiara totalna, leczy psy do upadlego, same biedy zgarnia, dom wielki i ogrod tez, piesek ma zycie, jak w raju.
wiadomsoci mam super, ale nie wiem, czy to wypada tak pisac, ze pies karmiony sama wolowina byl dluzszy czas, jak byl chory. i leczony, operowany u najlepszych wetow i panstwo z nim na podlodze spali, jak tego potrzebowal, no i w ogole takie cudowne szczegoly :)

ide pisac o transport!