Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak do piątku nie będzie żadnego domu, to go przerzucę na Kraków i wyróżnię, bo weekend to najlepszy czas, a na 3 dni tylko 12 zł, nie zbiednieję ;)

Posted

wizyta juz prawie nagrana, chyba na jutro wieczor.

tymczasem dostalam kolejnego maila od pani z Wawy, nic tam o sobie nie pisze, tylko pyta, czy aktualne. odpisalam.

pan z krakowa milczy.

wielki szum, wiele chetnych, ale po 1 pytaniu kazdy milczy. chyba to tylko nagle porywy serca sa :(

Posted

Jasza napisał(a):
Wizyta u Pana z Krakowa dzisiaj?

No prawie ;) Z tego co wiem, to nie u pana tylko u studentów i nie z Krakowa tylko z Wrocławia, ale generalnie się zgadza :D

Posted

krakow milczy, przypominam.
wizyta u studentow dzis umawiana, na kiedy jeszcze nie wiem
ale moze dt nie bedzie potrzebne :) teraz szukam na wizyte pod Warszawa. dzwonila pani, 3 razy, jak mialam tel zajety, nie poddawala sie :) pani z mezem, bez dzieci, dom z ogrodem, z jamnikowatym mlodym chlopcem grzecznym. panstwo pracuja, ale w miedzyczasie mama przychdozi i idzie z pieskiem na spacer.
Trąbki kolo Garwolina. znacie kogos?

Posted

kora78 napisał(a):
dzieki za expres :) wysllam pm

tylko ostanio aktywny- w kwietniu

Wiem....
Ale pisze, że działa w SZANSIE.
Tylko jakiej :roll:

Posted

ok, juz dzwonie

dobre wiesci- jakby co korek ma dt u studentek we wrocku :) dostalam wlasnie cynka od Uru, ze wizyta wypadla bardzo dobrze :) tam ejdna z dziewczyn weterynarie studiuje, 3 rok, wiec ma taniej badania na klinikach. myslalysmy wlasnie, by mu badanie krwi zrobic, proby watrobowe, zeby zoaczyc, czy taki chudy, bo chory na cos.
jesli ds pod garwolinem nie wyjdzie to ma tumczas od wekendu chyba :)

Posted

Ciotka mmd mnie 'przyciągła' tutaj ;)
Dziewczyny, ja jestem z okolic Garwolina, ale powiem szczerze, że wizyty przedad. na siebie nie wezmę. Ewentualnie mogę towarzyszyć komuś bardziej obieganemu w temacie, o ile zgramy się czasowo. Po pierwsze nie mam psa :lol: , po drugie nigdy takiej wizyty nie robiłam, mało doświadczona jestem w tym temacie. Asia - yumanji jest na pewno o wiele bardziej kompetentna i jak się Wam uda ją poprosić, to jestem pewna, że to właściwa osoba do sprawdzenia domu, gdyby chciała, mogę jej towarzyszyć ;) Jakby co, Aśka ma na mnie pełne namiary ;)

Posted

ale juz pozno i glupio mi w sumie... ale co tam, nagralam sie na poczcie i poprosilam :) najwyzej beda mnie linczowac publicznie pozniej ;)

sprawdzilam na mapce, te Trabki sa pare km od Garwolina, a jumanji zmotoryzowana jest?

mmd dzieki za cicha i skuteczna aktywnosc w poszukiwaniach, Jaszy tez dziekuje :) bric a brac :)

dzwonilam do studentki, ktora akurat do domu wyjechala i na wizycie jej nie bylo, ale pogada z dziewczynami swoimi. mialy juz pieska na dt na diagnostyce pare dni, stad ich pomysl o byciu regularnym dt. tamtego pieska badaly kompleksowo za darmo :)
Korka tez by utrzymywaly ze swojej kasiory, juz nawet szeleczki i legowisko czeka :)