kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 hehe :) to zaraz pisze pm o wizyte dla dt u studentow. Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jak do piątku nie będzie żadnego domu, to go przerzucę na Kraków i wyróżnię, bo weekend to najlepszy czas, a na 3 dni tylko 12 zł, nie zbiednieję ;) Quote
kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 wizyta juz prawie nagrana, chyba na jutro wieczor. tymczasem dostalam kolejnego maila od pani z Wawy, nic tam o sobie nie pisze, tylko pyta, czy aktualne. odpisalam. pan z krakowa milczy. wielki szum, wiele chetnych, ale po 1 pytaniu kazdy milczy. chyba to tylko nagle porywy serca sa :( Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Coś się powinno wyklarować. Często jest tak, że ten właściwy dopiero myśli. Quote
mmd Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jasza napisał(a):Wizyta u Pana z Krakowa dzisiaj? No prawie ;) Z tego co wiem, to nie u pana tylko u studentów i nie z Krakowa tylko z Wrocławia, ale generalnie się zgadza :D Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No tak. Dom to dom ;-) Byle ten najlepszy. :) Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 krakow milczy, przypominam. wizyta u studentow dzis umawiana, na kiedy jeszcze nie wiem ale moze dt nie bedzie potrzebne :) teraz szukam na wizyte pod Warszawa. dzwonila pani, 3 razy, jak mialam tel zajety, nie poddawala sie :) pani z mezem, bez dzieci, dom z ogrodem, z jamnikowatym mlodym chlopcem grzecznym. panstwo pracuja, ale w miedzyczasie mama przychdozi i idzie z pieskiem na spacer. Trąbki kolo Garwolina. znacie kogos? Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Z Garwolina: http://www.dogomania.pl/members/95194-mpati123 Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 dzieki za expres :) wysllam pm tylko ostanio aktywny- w kwietniu Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 kora78 napisał(a):dzieki za expres :) wysllam pm tylko ostanio aktywny- w kwietniu Wiem.... Ale pisze, że działa w SZANSIE. Tylko jakiej :roll: Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Yumanji wizytuje domy w okolichach Garwolina! Quote
Jasza Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 http://www.dogomania.pl/members/83905-yumanji :-) Quote
Maria1957 Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Zajrzałam ...taki bidulek ale może znajdzie swego człowieka ... Quote
MALWA Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jestem bardzo ciekawa jak wypadła wizyta w Garwolinie! Trzymam kciuki za psinkę! Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 yumanji jeszcze nie odpowiedziala. Quote
mmd Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 To próbuj telefonem. Jest wątek z kontaktem do niej: Kontakt telefoniczny : Asia - 500 893 485 Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 ok, juz dzwonie dobre wiesci- jakby co korek ma dt u studentek we wrocku :) dostalam wlasnie cynka od Uru, ze wizyta wypadla bardzo dobrze :) tam ejdna z dziewczyn weterynarie studiuje, 3 rok, wiec ma taniej badania na klinikach. myslalysmy wlasnie, by mu badanie krwi zrobic, proby watrobowe, zeby zoaczyc, czy taki chudy, bo chory na cos. jesli ds pod garwolinem nie wyjdzie to ma tumczas od wekendu chyba :) Quote
mmd Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 No to super :) Jak DS nie wypali to cały rok młodych wetów będzie Korka miział :evil_lol: Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 yumanji nie odbera tel. bede probowac Quote
bric-a-brac Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Ciotka mmd mnie 'przyciągła' tutaj ;) Dziewczyny, ja jestem z okolic Garwolina, ale powiem szczerze, że wizyty przedad. na siebie nie wezmę. Ewentualnie mogę towarzyszyć komuś bardziej obieganemu w temacie, o ile zgramy się czasowo. Po pierwsze nie mam psa :lol: , po drugie nigdy takiej wizyty nie robiłam, mało doświadczona jestem w tym temacie. Asia - yumanji jest na pewno o wiele bardziej kompetentna i jak się Wam uda ją poprosić, to jestem pewna, że to właściwa osoba do sprawdzenia domu, gdyby chciała, mogę jej towarzyszyć ;) Jakby co, Aśka ma na mnie pełne namiary ;) Quote
bric-a-brac Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Jak nie odbiera, dzwońcie uparcie. Pewnie dziewczyna zajęta, ona ma parę psów i roboty przy nich ;) Quote
kora78 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 ale juz pozno i glupio mi w sumie... ale co tam, nagralam sie na poczcie i poprosilam :) najwyzej beda mnie linczowac publicznie pozniej ;) sprawdzilam na mapce, te Trabki sa pare km od Garwolina, a jumanji zmotoryzowana jest? mmd dzieki za cicha i skuteczna aktywnosc w poszukiwaniach, Jaszy tez dziekuje :) bric a brac :) dzwonilam do studentki, ktora akurat do domu wyjechala i na wizycie jej nie bylo, ale pogada z dziewczynami swoimi. mialy juz pieska na dt na diagnostyce pare dni, stad ich pomysl o byciu regularnym dt. tamtego pieska badaly kompleksowo za darmo :) Korka tez by utrzymywaly ze swojej kasiory, juz nawet szeleczki i legowisko czeka :) Quote
Recommended Posts