Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mam maila!

Teraz zobaczyłem zdjęcia Korka, nie chciałem już dzwonić o tej godzinie.

Aż serce się kroi.

Mieszkam w Krakowie, i myślę o adopcji jamnika, miałem dwie jamniczki, druga umarła kilka lat temu.

Mieszkam sam, pracuję, więc nie wiem czy Korek by się do takiego domu nadawał, Pani najlepiej oceni.

Mam zresztą nadzieję, że już ktoś się zainteresował i jak najszybciej znajdzie dom.

Jeśli Pani uzna, że taki dom byłby dobry dla Korka, i w Krakowie ( dla mnie to nie problem przyjechać po pieska) bardzo proszę o kontakt, mój tel..., a ja i tak jutro pozwolę sobie na telefon do Pani.

z taka szarmancja to rzadko ktos do mnie maile w sprawie pieskow pisze..... :crazyeye:

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kora78 napisał(a):
z dt nie wyszlo :(
a pani, ktora pisala tez do Isadory, do mnie tez pisala maila. jednak mama nie chce wziasc pieska. ale pani bedzie wciaz z nami, wspomoze finansowo, jak bedzie potrzeba.

A to też ważne, nawet jak ewentualny transport będzie, mam nadzieję szybko

kora78 napisał(a):
mam maila!

Teraz zobaczyłem zdjęcia Korka, nie chciałem już dzwonić o tej godzinie.

Aż serce się kroi.

Mieszkam w Krakowie, i myślę o adopcji jamnika, miałem dwie jamniczki, druga umarła kilka lat temu.

Mieszkam sam, pracuję, więc nie wiem czy Korek by się do takiego domu nadawał, Pani najlepiej oceni.

Mam zresztą nadzieję, że już ktoś się zainteresował i jak najszybciej znajdzie dom.

Jeśli Pani uzna, że taki dom byłby dobry dla Korka, i w Krakowie ( dla mnie to nie problem przyjechać po pieska) bardzo proszę o kontakt, mój tel..., a ja i tak jutro pozwolę sobie na telefon do Pani.

z taka szarmancja to rzadko ktos do mnie maile w sprawie pieskow pisze..... :crazyeye:

majowa napisał(a):
Kraków kocha jamniki :diabloti: nie zdziwie sie jak to będzie geolog

No widac że typowy Krakus :p

Posted

majowa napisał(a):
Typowy jak typowy przyjezdny :) ale u mnie w pracy co geolog to jamnik, a nawet dwa

Moja rodzina (ze strony taty) też przyjezdna (będzie jakieś 500 lat wstecz z tatarsko-kozackich stron) też ma taki styl bycia :) - stąd moje wnioski.

Posted

Trzymam za Pana Krakusa - geologa, czy nie geologa. ;-)
Ja o Krakowiakach mam od czasów Florki jak najlepsze zdanie - Dogomaniaczki krakowskie też wyjątkowe!

Posted

Jasza napisał(a):
Trzymam za Pana Krakusa - geologa, czy nie geologa. ;-)
Ja o Krakowiakach mam od czasów Florki jak najlepsze zdanie - Dogomaniaczki krakowskie też wyjątkowe!

Trzymamy kciuki i to bardzo mocno. Patzreć na tego smutnego dzieciaka nie można.

Posted

kora78 napisał(a):
tylko, czy korek moze byc sam w domu 8-10 godzin?

Nie peniaj ;)
Po pierwsze - jamniczka może i jakoś żyje
po drugie - sam nie będzie, tylko z dziewczyną
po trzecie - a czy w schronie nie jest sam?

A mówiłam, że Kraków to jamnicze miasto :eviltong:

Posted

mam chetnych na dt, wroclaw sepolno. prosze pomoc szukac na wizyte.
studenci. dziewczyna studiujaca weterynarie i 4 lokatorow wynajmowanego mieszkania. wlasciciel za zwierzakami. na swieta kolezanka by psiura do domu wziela ze soba.
chca dac dt, albo ktos z nih wezmie na ds.
moga go poelczyc i pobadac dzieki wtykom na uniwerku.

Posted

Też fajnie.
W jego przypadku te smutne zdjęcia i ta chudość chyba mu bardzo pomagają.

Nie wyróżniam na razie ogłoszenia, poczekam na czym stanie

Posted

nie wyrozniaj, szkoda kasy. domek i tak sie znajdzie, jak widze :)
pan z krakowa milczy.
dzwonila tez pani z lodzi myslac,ze to jej pies, ktorego jej skradziono, ale jej mial 4 lata.

patrzylam mu w zabki, naprawde jest mlody. bo jedna opiekunka juz mi mowila,ze ma 4-5 lat.
wet bedzie w pt.

fot nie mam, bylam dzis migiem. bede dluzej w niedziele, ale do tej pory moze juz w dt we Wrocku bedzie :)

Posted

mmd napisał(a):
Też fajnie.
W jego przypadku te smutne zdjęcia i ta chudość chyba mu bardzo pomagają.

Nie wyróżniam na razie ogłoszenia, poczekam na czym stanie

Allegro ma na full wyróznione ma kilku obserwatorów. Nie ma póki co potrzeby jak słusznie kora zauważyła. Tylko patzrec jak domek się znajdzie.

Posted

Też tak myślę. Na razie nie ma niczego na 100% ale i tak chłopak ma branie jak mało który. Sądzę, że do końca tygodnia będzie miał albo dom, albo DT. Z takim ryjkiem!