kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 mam maila! Teraz zobaczyłem zdjęcia Korka, nie chciałem już dzwonić o tej godzinie. Aż serce się kroi. Mieszkam w Krakowie, i myślę o adopcji jamnika, miałem dwie jamniczki, druga umarła kilka lat temu. Mieszkam sam, pracuję, więc nie wiem czy Korek by się do takiego domu nadawał, Pani najlepiej oceni. Mam zresztą nadzieję, że już ktoś się zainteresował i jak najszybciej znajdzie dom. Jeśli Pani uzna, że taki dom byłby dobry dla Korka, i w Krakowie ( dla mnie to nie problem przyjechać po pieska) bardzo proszę o kontakt, mój tel..., a ja i tak jutro pozwolę sobie na telefon do Pani. z taka szarmancja to rzadko ktos do mnie maile w sprawie pieskow pisze..... :crazyeye: Quote
majowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kraków kocha jamniki :diabloti: nie zdziwie sie jak to będzie geolog Quote
Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 kora78 napisał(a):z dt nie wyszlo :( a pani, ktora pisala tez do Isadory, do mnie tez pisala maila. jednak mama nie chce wziasc pieska. ale pani bedzie wciaz z nami, wspomoze finansowo, jak bedzie potrzeba. A to też ważne, nawet jak ewentualny transport będzie, mam nadzieję szybko kora78 napisał(a):mam maila! Teraz zobaczyłem zdjęcia Korka, nie chciałem już dzwonić o tej godzinie. Aż serce się kroi. Mieszkam w Krakowie, i myślę o adopcji jamnika, miałem dwie jamniczki, druga umarła kilka lat temu. Mieszkam sam, pracuję, więc nie wiem czy Korek by się do takiego domu nadawał, Pani najlepiej oceni. Mam zresztą nadzieję, że już ktoś się zainteresował i jak najszybciej znajdzie dom. Jeśli Pani uzna, że taki dom byłby dobry dla Korka, i w Krakowie ( dla mnie to nie problem przyjechać po pieska) bardzo proszę o kontakt, mój tel..., a ja i tak jutro pozwolę sobie na telefon do Pani. z taka szarmancja to rzadko ktos do mnie maile w sprawie pieskow pisze..... :crazyeye: majowa napisał(a):Kraków kocha jamniki :diabloti: nie zdziwie sie jak to będzie geolog No widac że typowy Krakus :p Quote
majowa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Typowy jak typowy przyjezdny :) ale u mnie w pracy co geolog to jamnik, a nawet dwa Quote
kizimizi Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 o ale wiesci! Kora dawaj na blyskawiczna wizyte i wieziemy go Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 majowa napisał(a):Typowy jak typowy przyjezdny :) ale u mnie w pracy co geolog to jamnik, a nawet dwa Moja rodzina (ze strony taty) też przyjezdna (będzie jakieś 500 lat wstecz z tatarsko-kozackich stron) też ma taki styl bycia :) - stąd moje wnioski. Quote
Jasza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Trzymam za Pana Krakusa - geologa, czy nie geologa. ;-) Ja o Krakowiakach mam od czasów Florki jak najlepsze zdanie - Dogomaniaczki krakowskie też wyjątkowe! Quote
MALWA Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Trzymam kciukasy za Pana i za psinę. Kiedy wizyta przed aopacyjna? Quote
kkasiiiar Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Starsznie sie ciesze ze sprawa nabrala takie tepo :) do domu Koreczku grzac dupcie w ciepełku :) Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jasza napisał(a):Trzymam za Pana Krakusa - geologa, czy nie geologa. ;-) Ja o Krakowiakach mam od czasów Florki jak najlepsze zdanie - Dogomaniaczki krakowskie też wyjątkowe! Trzymamy kciuki i to bardzo mocno. Patzreć na tego smutnego dzieciaka nie można. Quote
Jasza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [FONT=Times New Roman]Kochani...przepraszam, zajrzyjcie do okruszki.....[/FONT] [FONT=Times New Roman]Wątek w moim banerku.[/FONT] Quote
kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 tylko, czy korek moze byc sam w domu 8-10 godzin? Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 kora78 napisał(a):tylko, czy korek moze byc sam w domu 8-10 godzin? Nie peniaj ;) Po pierwsze - jamniczka może i jakoś żyje po drugie - sam nie będzie, tylko z dziewczyną po trzecie - a czy w schronie nie jest sam? A mówiłam, że Kraków to jamnicze miasto :eviltong: Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Początkowo mozę być problem z zostawaniem, ale niekonieczne. Wierzę że będzie ok Quote
kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 ok, czekam na tel pana. zajrze tu pewnie dopiero popoludniu, jade do schronu. Quote
kajak Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 super że maluch ma szansę -trzymaj się Korek http://www.dogomania.pl/threads/218119-Goldi-trz%C4%99s%C4%85ca-kruszynka-pom%C3%B3%C5%BCmy-bo-nie-przetrwa-zimy?p=18062086#post18062086 Quote
kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 mam chetnych na dt, wroclaw sepolno. prosze pomoc szukac na wizyte. studenci. dziewczyna studiujaca weterynarie i 4 lokatorow wynajmowanego mieszkania. wlasciciel za zwierzakami. na swieta kolezanka by psiura do domu wziela ze soba. chca dac dt, albo ktos z nih wezmie na ds. moga go poelczyc i pobadac dzieki wtykom na uniwerku. Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Też fajnie. W jego przypadku te smutne zdjęcia i ta chudość chyba mu bardzo pomagają. Nie wyróżniam na razie ogłoszenia, poczekam na czym stanie Quote
kora78 Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 nie wyrozniaj, szkoda kasy. domek i tak sie znajdzie, jak widze :) pan z krakowa milczy. dzwonila tez pani z lodzi myslac,ze to jej pies, ktorego jej skradziono, ale jej mial 4 lata. patrzylam mu w zabki, naprawde jest mlody. bo jedna opiekunka juz mi mowila,ze ma 4-5 lat. wet bedzie w pt. fot nie mam, bylam dzis migiem. bede dluzej w niedziele, ale do tej pory moze juz w dt we Wrocku bedzie :) Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 mmd napisał(a):Też fajnie. W jego przypadku te smutne zdjęcia i ta chudość chyba mu bardzo pomagają. Nie wyróżniam na razie ogłoszenia, poczekam na czym stanie Allegro ma na full wyróznione ma kilku obserwatorów. Nie ma póki co potrzeby jak słusznie kora zauważyła. Tylko patzrec jak domek się znajdzie. Quote
mmd Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Też tak myślę. Na razie nie ma niczego na 100% ale i tak chłopak ma branie jak mało który. Sądzę, że do końca tygodnia będzie miał albo dom, albo DT. Z takim ryjkiem! Quote
Isadora7 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Oczywiście, chłopak ma ruch w interesie. Wybierze się najlepszy z najlepszych. Quote
Recommended Posts