Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jasza napisał(a):Jestem na zaproszenie Malwy. Na razie mogę tylko pokibicować.... Kibice tez potrzebni :) Quote
Ellig Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jestem na zaproszenie, niestety nie moge dac DT, wiecej czasu spedzam w szpitalu niz w domu, przykro mi bardzo piesku, szukam dt. Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 dzis dzwonilam do schronu, piesek nie jest do wydania na juz, bo nie ma szczepienia jeszcze. jest "na domku", bo taki biedak chudy, tam ma cieplej. dzis ma byc wet, to go obejrzy i moze zaszczepi. dowiem sie pozniej, lub i tak jutro jade do schronu to sie dopytam i fot dorobie. dostal jakis zastrzyk wczesniej, dlatego jest bez szczepienia. na co zastrzyk-nie wiem, telefonicznie sie nie dalo dowiedziec. dzikuje goraco wszystkim za przybycie i wszystkim rozsylajacym za dzialanie! isadorze za te cala prace z ogloszeniami. namiary podawalam na siebie? jakby co powtorze lucyna1981@wp.pl tel.668 836 964 dzis jedzie gwalcona kudlaczka na dt, jutro biore druga na sterylke do siebie. mam urwanie glowy chwilowo, stac nie nadazam z ogarnieciem watku Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 kasilar jestes w 2 poscie? wrzuc tam baner, ok? ja nie umiem. dopisze w 1 poscie,ze baner jest w poscie nr... jaki korek jest do psow? zdecydowanie lagodny. jak on moze walczyc w takim stanie, jak moze mu sie chciec? inne tez go nie gryza, jestem w szoku pod tym wzgledem. Quote
mmd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Isadora, kuj żelazo :) Najwyżej poczekają, a na transport będziemy zbierać. Od razu mi lepiej. Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 tak, tak na transprt nazbieramy na pewno. Quote
joaaa Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 O mamusiu, jaki biedak... Udostępniłam na FB. Quote
Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Na FB pytają o link do wątku na dog, mozę warto w tekst wydarzenia wstawić Quote
agnes74 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 zapisuję wątek, mam nadzieję, że szybko znajdzie się dla niego domek Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 mailowo mam pytanie, jak mozna korkowi pomoc. pani z walbrzycha. wynajmuje mieszkanie i pracuje, wiec nie moze go adoptowac. poprosilam o dt. trzymajcie kciuki Quote
Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 kora78 napisał(a):pani mysli i rozmawia z tz :) Zakładając, że się stanie to umowa na DT zostanie spisana? Quote
mmd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Isadora, a ta pani z allegro to byłby DS? Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 pieska wiek dzis nie byl oceniony. w piatek. dopiero wtedy bedzie do wydania tak, umowa bedzie Quote
Isadora7 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 mmd napisał(a):Isadora, a ta pani z allegro to byłby DS? Trudno stwierdzić, pani póki co podpytywała (co akurat dobrze świadczy). Poprosiłam, żeby kontaktowała się bezpośrednio korzystając z danych kontaktowych podanych w aukcji. Dzisiaj odpisałam kolejnym dwóm osobom. Jakoś tak zawsze jest że ludziska nie czytają w aukcji tylko piszą przez allegro. Quote
mmd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jak pytają to już coś. Młody się podoba. On ma takie cudaczne umaszczenie, niby jamniorowate, a te białe skarpetki :evil_lol: - no boski jest. Oby jak najszybciej miał jakieś lokum z podkarmianiem. Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 z dt nie wyszlo :( a pani, ktora pisala tez do Isadory, do mnie tez pisala maila. jednak mama nie chce wziasc pieska. ale pani bedzie wciaz z nami, wspomoze finansowo, jak bedzie potrzeba. Quote
mmd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Kurde. Trzeba mu gumtree z wyróżnieniem zrobić. Najchętniej bym robiła na Kraków, bo tam zajamniczenie najwyższego stopnia, to i komuś serce ukradnie ten maluch. Quote
kora78 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 a robta, co chceta :) tylk ja mam urwaie glowy, transporto do krk, ja sie nie podejme. wskaze tylko osoby, ktore wiem,ze jezdza i moze pomoga. ale cale zalatwianie- teraz nie moge. za tydzien, dwa- tak. Quote
mmd Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dobra, na razie zrobiłam na Wrocław. Do rana spadnie z 1 strony, wtedy wyróżnię na 3 dni. Później ew. Kraków. Nie pisałam gdzie jest. W tytule jest, że szczeniak. http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Szczeniak-mix-jamnika-smutny-chudy-a-tak-malo-trzeba-W0QQAdIdZ332720322 Quote
Recommended Posts