Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis dzwonilam do schronu, piesek nie jest do wydania na juz, bo nie ma szczepienia jeszcze. jest "na domku", bo taki biedak chudy, tam ma cieplej. dzis ma byc wet, to go obejrzy i moze zaszczepi. dowiem sie pozniej, lub i tak jutro jade do schronu to sie dopytam i fot dorobie. dostal jakis zastrzyk wczesniej, dlatego jest bez szczepienia. na co zastrzyk-nie wiem, telefonicznie sie nie dalo dowiedziec.

dzikuje goraco wszystkim za przybycie i wszystkim rozsylajacym za dzialanie! isadorze za te cala prace z ogloszeniami.

namiary podawalam na siebie? jakby co powtorze
lucyna1981@wp.pl tel.668 836 964

dzis jedzie gwalcona kudlaczka na dt, jutro biore druga na sterylke do siebie. mam urwanie glowy chwilowo, stac nie nadazam z ogarnieciem watku

Posted

kasilar jestes w 2 poscie? wrzuc tam baner, ok? ja nie umiem. dopisze w 1 poscie,ze baner jest w poscie nr...

jaki korek jest do psow? zdecydowanie lagodny. jak on moze walczyc w takim stanie, jak moze mu sie chciec? inne tez go nie gryza, jestem w szoku pod tym wzgledem.

Posted

mmd napisał(a):
Isadora, a ta pani z allegro to byłby DS?

Trudno stwierdzić, pani póki co podpytywała (co akurat dobrze świadczy). Poprosiłam, żeby kontaktowała się bezpośrednio korzystając z danych kontaktowych podanych w aukcji. Dzisiaj odpisałam kolejnym dwóm osobom. Jakoś tak zawsze jest że ludziska nie czytają w aukcji tylko piszą przez allegro.

Posted

Jak pytają to już coś. Młody się podoba.
On ma takie cudaczne umaszczenie, niby jamniorowate, a te białe skarpetki :evil_lol: - no boski jest.
Oby jak najszybciej miał jakieś lokum z podkarmianiem.

Posted

z dt nie wyszlo :(
a pani, ktora pisala tez do Isadory, do mnie tez pisala maila. jednak mama nie chce wziasc pieska. ale pani bedzie wciaz z nami, wspomoze finansowo, jak bedzie potrzeba.

Posted

Kurde.
Trzeba mu gumtree z wyróżnieniem zrobić.
Najchętniej bym robiła na Kraków, bo tam zajamniczenie najwyższego stopnia, to i komuś serce ukradnie ten maluch.

Posted

a robta, co chceta :)
tylk ja mam urwaie glowy, transporto do krk, ja sie nie podejme. wskaze tylko osoby, ktore wiem,ze jezdza i moze pomoga. ale cale zalatwianie- teraz nie moge. za tydzien, dwa- tak.