Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

holmina napisał(a):
czyli ta pani zrezygnowala z Mai jak mialo dojsc ostatecznie do pa???

wklejam wiadomość, jaką dostałam wczoraj od pani Ezłbiety na naszej-klasie:

skopiowane: PANI MARYSIU PODJĘŁAM DECYZJĘ ŻE DALEKO NIE BĘDĘ SZUKAŁA SUNI ,LECZ TYLKO WE WROCŁAWSKIM SCHRONISKU

dlatego ( po raz drugi już) podałam pani kontakt do Basi - lepiej przecież, żeby w wyborze pomogła pani osoba z dużym doświadczeniem i znająca psy... jeśli pani skorzysta z pomocy, bo przecież nie musi

to nie jest zła kobieta i zły dom - wręcz przeciwnie - ale nie każdy piesek nadaje się do tego domu....

• Replies 572
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie to juz nie interesuje. Maja ma inny dom, bardzo fajny, tamto to juz przeszlosc ;)
oby piesek jakis znalaz tam dom i byl szczesliwy, to najwazniejsze.

dzis sie Maja spotkala ze swoja schroniskowa znajoma Daisy, ktora poejchala zamiast Maji do Anuli na bdt. obie sunie grzeczniutkie i przyjacielskie, mimo zapoznania na wlosciach Maji, u mnie w domu.

Maja lata juz spokojnie bez smyczy, zawsze reaguje na wolanie, zawsze od razu wraca w moja strone. No i niewybiegana jest, p otych dniach lezenia po sterylce, lata wiec jak pedziwiatr, zwlaszcza,ze np dzis mamy bardzo wietrzny dzien, a Maji cala siersc na wietrze fruwa i tworza sie fale, jak na morzu :)

dzis mijalysmy 10letnich chlopcow na sciezce polnej, Maja na ich wolanie i cmokanie biegla z daleka machajac ogonem. ona sie wita naprawde z kazdym. bo mieszkamy na malej, spokojnej uliczce, gdzie niewiele osob chodzi.

a dzis jadla surowa marchewke, nie wiedzialam, ze lubi. suchego nadal nie chce jesc.

Posted

kora78 napisał(a):
mnie to juz nie interesuje. Maja ma inny dom, bardzo fajny, tamto to juz przeszlosc ;)
oby piesek jakis znalaz tam dom i byl szczesliwy, to najwazniejsze.

dzis sie Maja spotkala ze swoja schroniskowa znajoma Daisy, ktora poejchala zamiast Maji do Anuli na bdt. obie sunie grzeczniutkie i przyjacielskie, mimo zapoznania na wlosciach Maji, u mnie w domu.

Maja lata juz spokojnie bez smyczy, zawsze reaguje na wolanie, zawsze od razu wraca w moja strone. No i niewybiegana jest, p otych dniach lezenia po sterylce, lata wiec jak pedziwiatr, zwlaszcza,ze np dzis mamy bardzo wietrzny dzien, a Maji cala siersc na wietrze fruwa i tworza sie fale, jak na morzu :)

dzis mijalysmy 10letnich chlopcow na sciezce polnej, Maja na ich wolanie i cmokanie biegla z daleka machajac ogonem. ona sie wita naprawde z kazdym. bo mieszkamy na malej, spokojnej uliczce, gdzie niewiele osob chodzi.

a dzis jadla surowa marchewke, nie wiedzialam, ze lubi. suchego nadal nie chce jesc.

bardzo się cieszę, że taki fajny domek Majeczka będzie miała, bo to naprawdę cudo-psinka jest :)

Posted

Satrina napisał(a):
To do kiedy Maja u Ciebie jest?Kiedy pakujesz jej walizki?Pewnie ciężko Ci będzie się z nią rozstać...

w poniedzialek w poludnie odbior suni wprost ode mnie.

a dzis maly zapial jej smycz i prowadzal po domu na smyczy :D a jaki byl placz, jak zabralam smycz, ojoj

Posted

bylam rano na spacerku z Maja, a tz wracal autem z synkiem od lekarza. Maja rozpoznala auto i biegla do nich, zeby sie witac z synkiem pieknie :))))))

chyba jakies fotki czas porobic i Wam pokazac.

Posted

juz po. krociiutko, bo mży i wieje. pansto juz maja obrozke i smyczke automatyczna flexi do 8kg.

To się Majuni udało, a tak w ogóle to świetny pomysł z tymi spacerkami, trzymam kciuki, żeby już wszystko było ok !

Posted

Klauzunka napisał(a):
To się Majuni udało, a tak w ogóle to świetny pomysł z tymi spacerkami, trzymam kciuki, żeby już wszystko było ok !

oj, naprawdę się udało !!!!
bardzo się cieszę, bo mi kruszynka w serce zapadła bardzo

Posted

mari23 napisał(a):
oj, naprawdę się udało !!!!
bardzo się cieszę, bo mi kruszynka w serce zapadła bardzo

:))))))))))

a w sobote powtorka ze spacerkiem :)

Maja ma z 3 juz tylko 2 szwy. dotad nie poszlam ich sciagac, jakos nie mam przymusu, wiec to odwlekam. a latam mimo to chora wciaz na spacerki, to do urzedu trzeba, to z dzieckiem do lekarza, to do schronu po psa nastepnego...

Posted

Telmowskie nasienie i na mnie się zemściło, jechałam na wizytę chora ale jak wróciłam to jeszcze gorzej i do dzisiaj mnie trzyma.

wczoraj przeciez i w niedziele.

no fakt, sorry coś ostatnio wolno myślę :)