kora78 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 no ja wlasnie mam czopki jakies i espumisan, ibum. nie pamietam, mam w szafce zamkniete. jeszcze nie szukalam, bo jest ok. dziekuje za porade! ibum ma chyba paracetamol wlasnie... Quote
NikaEla Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='kora78']no ja wlasnie mam czopki jakies i espumisan, ibum. nie pamietam, mam w szafce zamkniete. jeszcze nie szukalam, bo jest ok. dziekuje za porade! ibum ma chyba paracetamol wlasnie...[/QUOTE] ibum to ibuprom, nie paracetamol, nie wiem czy można dawać psu (nie znam się ale mogę popytać na watkach, w sumie dobrze by było wiedziec) Quote
Poker Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nie wolno dawać ani paracetamolu , ani Ibuprofenu. Quote
kora78 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 dobrze, zapytaj. zebym w nocy nie latala po necie i szukala Quote
holmina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 głaski dla Majusi,dobry domek na horyzoncie??? ja sie teraz na 5 min dorwalam do kompa/w recepcji w hotelu / i czytam zaległośći pozdrawiam was wszystkie cioteczki Quote
Anula Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Klauzunka']Kora i jak Maja się dzisiaj czuje?[/QUOTE] I ja przyłączam się do zapytania.Skąd ta temperatura u Majki-jest w domu pod bardzo dobrą opieką Kory,już prawie rana jest zagojona po sterylce,kurcze może się przeziębiła teraz taka pogoda robi się nie ciekawa. Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 wszystko ok, nie goraczkowala. nie wiem skad :( Quote
holmina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 co nowego u Majeczki? jest juz jakis dobry domek? Quote
kora78 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 domki jeszcze niesprawdzone. nic nie wiadomo wciaz. holmina :D napisalam dopiero dzis maila do domku z Kowar, od baksy. zapomnialam wczesniej. jak nie zrobie czegos od razu to pozniej mam tyle drobnych spraw,ze zapominam. Maja ok, ale chyba jakims sposobem jeden szew sobie rozsuplala troche. a wdzianko nosi grzecznie. dzis bylam duzo poza domem. wieczorem scagnelam kubrak, a tam jeden szew-wystaje nitka, do gory, jakby supelek z koncowki jednej rozerwany, odwiazany. ale to przy koncu, tam ma juz ladnie zarosniete i suche, wiec nie widze problemu. Quote
holmina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 no to fajnie ze majka wychodzi na prosta ja od wczoraj dorwalam sie do netu/kilka dni nad morzem se fundnelam na te smutki w recepcji mnie wpuscili ale zara wywala/pozdr Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 matko bosko........nie! komentarz usechł mi w gardle :evil_lol: napisalam dopiero dzis maila do domku z Kowar, od baksy. zapomnialam wczesniej. jak nie zrobie czegos od razu to pozniej mam tyle drobnych spraw,ze zapominam. czekamy na informejszyn :) Quote
holmina Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 a ja trzymam kciuki za dobry domek/mi tak intuicyjnie podoba sie ten torunski/ Quote
Klauzunka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 a ja trzymam kciuki za dobry domek wszyscy trzymamy :) Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 torun jest niepewny, wlascicielka meiszkania zaczela robic problemy o psa nagle... w sumie lepiej teraz, niz pozniej. wizyta tam w czwartek. o ile bedzie potrzebna. no to sie zmarszczylam :( Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 nie odpisuja na razie odebralam fakturke od weta, pozniej wstawie fotke. Quote
Anula Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='kora78']torun jest niepewny, wlascicielka meiszkania zaczela robic problemy o psa nagle... w sumie lepiej teraz, niz pozniej. wizyta tam w czwartek. o ile bedzie potrzebna. no to sie zmarszczylam :([/QUOTE] Tak jak pisałam wcześniej,właściciele mieszkania nie bardzo chcą wynajmować ludziom z psem swoje mieszkanie,a jak już się żąda zgody właściciela to w ogóle porażka. Kora miałaś przesłać nr.konta to wpłacę 90zł na Majki sterylkę. Quote
Satrina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 CZyli jaki jak wygląda sytuacja z domem? Jak te domy studenckie, Kowary? Coś nie nadążam Quote
kora78 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 2 domy chetne. 1 w wawie- nie wiem kiedy wizyta, czekam na odp 2 w toruniu- lepszy, ale tam wlascicielka meiszkania chyba sie nie zgodzi 3- kowary- tylko maila wyslalam i nic wiecej, te powyzej byly pewniakami, ten jedynie zalazkiem. Quote
Klauzunka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Tam gdzie się właściciele nie zgadzają to jest pewne ryzyko - dzisiaj się zgodzą, za miesiąc będą mieli jakieś wąty....kurka wodna nie wiem. No ale zobaczymy. Ja tam liczę na te Kowary :) Quote
Recommended Posts