inga.mm Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Kobitki, pomóżcie mi w ogłaszaniu Birmy, bo się rozbir/ma/surmaniła, a poza tym mieć dyszkę inwentarza w domu na bdtcie, to już ponad mojej siły Quote
suślik Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 [quote name='Ironiaaa']Yhym :) Kurcze to moglam Lunki nie wrzucac w tego pdfa teraz mozesz miec telefony zainteresowanych Lunka ;) Jakby co to odsylaj do innego psiaka np. Diany http://www.dogomania.pl/threads/217914-jak-ma-zyc-pies-po-smierci-opiekuna-kiedy-nikt-go-nie-chce-donka Niech dzwonią ;) Jeśli Luna się wyadoptuje to podeślę do Diany.A cudna jest bardzo :) Quote
suślik Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 inga.mm napisał(a):Kobitki, pomóżcie mi w ogłaszaniu Birmy, bo się rozbir/m/surmaniła, a poza tym mieć dyczkę inwentarza w domu na bdtcie, to już ponad mojej siły Wysłałam PW do dziewczyny,która oferuje pakiet 130 ogłoszeń. jeśli będzie to na moją kieszeń to zamówię jeden dla Birmy. a jeśli nie to po prostu podzielę na pół pakiet między Birmę a innego psa. Może być tak? Quote
DONnka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 suślik napisał(a):Wysłałam PW do dziewczyny,która oferuje pakiet 130 ogłoszeń. jeśli będzie to na moją kieszeń to zamówię jeden dla Birmy. a jeśli nie to po prostu podzielę na pół pakiet między Birmę a innego psa. Może być tak? Jeśli to Hitoshi, to za 130 ogłoszeń 20 zł :) Już się dowiadywałam :):):) Quote
suślik Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 DONnka napisał(a):Jeśli to Hitoshi, to za 130 ogłoszeń 20 zł :) Już się dowiadywałam :):):) Ubiegłaś mnie :) Hmm 20 zł no przystępna cena :) a dowiadywałaś się może czy dzieli ogłoszenia? w jednym pakiecie po dwa psiaki czy jeden pakiet = jeden pies? Quote
DONnka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 suślik napisał(a):Ubiegłaś mnie :) Hmm 20 zł no przystępna cena :) a dowiadywałaś się może czy dzieli ogłoszenia? w jednym pakiecie po dwa psiaki czy jeden pakiet = jeden pies? Można dzielić na tyle psów, ile się chce :) Ja chcę zamówić, ale dopiero po 1-szym, bo teraz mam przeciąg w portfelu :oops: Quote
kierownik schroniska Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nie wiem co się dzieje ostatnio wieczorem nie mogę wejść na dogomanię Quote
Guest monia3a Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Z tego co wiem to ulepszają portal i dlatego czasem muli. Luna jest cudna na tych nowych fotkach. Tylko brać i kochać. Quote
suślik Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ciotki Cioteczki! Państwo są zainteresowani naszą Lunką. Zresztą ja się im nie dziwię ;) Monia ma rację Lunke tylko brać i kochać :) Sunia trafi do domu w Puszczy Mariańskiej. Będzie psem kojcowo - domowym. Nie będzie zamykana będzie miała wolny dostęp do domu i ludzi. Będzie miała do dyspozycji bardzo duże podwórko do biegania. Państwo mają już doświadczenia z psami schroniskowymi. Oczywiście teraz szukamy kogoś do wizyty p/adopcyjnej. Quote
Guest monia3a Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Trzymam kciuki aby się jak najszybciej odbyła wizyta i oby przeszła pozytywnie. Quote
Ironiaaa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to teraz tylko czekac na zdjecia z nowego domku!!! Quote
inga.mm Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 zazdrość mnie skręca... O moja Birmę nikt nie pyta. Może dla tego, że nie jest za bardzo w rasie utrzymana? A ona jest na prawdę kochana, tyle, że jedynaczka. Quote
brzośka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 gratuluję Lunie :) dla Birmy też na pewno znajdzie się człek :) Quote
suślik Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 inga.mm napisał(a):zazdrość mnie skręca... O moja Birmę nikt nie pyta. Może dla tego, że nie jest za bardzo w rasie utrzymana? A ona jest na prawdę kochana, tyle, że jedynaczka. Nie zazdraszczaj! I o Birmę zapytają. Brzośka ma rację dla niej też się człowiek znajdzie. Dla Birmy nie dla Brzośki :D Quote
brzośka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 no! bo ja już swojego znalazłam i nie chcę innego :cool3: Quote
suślik Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 brzośka napisał(a):no! bo ja już swojego znalazłam i nie chcę innego :cool3: No to jak Ty masz swojego to i Birma swojego znajdzie :D Quote
brzośka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 suślik napisał(a):No to jak Ty masz swojego to i Birma swojego znajdzie :D dokładnie tak będzie! :) Quote
inga.mm Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Może ktos w pakiecie mnie też zaadoptuje? Takie mam marzenie, żeby to był zwierzolubny, niepaszczurny i wyrozumiały.... Quote
Ironiaaa Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Taaa i zeby jeszcze nie szczedzil pieniedzy i zawsze mial dobry humor... Tez bym chciala tyle, ze kurcze jakos nima, zostaje mi moj maz:lol: Quote
suślik Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Jutro Luna będzie miała sterylizację. Prosimy o trzymanie kciuków za naszą dziewczynkę ! Quote
unixena Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='suślik']Jutro Luna będzie miała sterylizację. Prosimy o trzymanie kciuków za naszą dziewczynkę ! Juz zaciskam lapki za slicznotke . Quote
DONnka Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 suślik napisał(a):Jutro Luna będzie miała sterylizację. Prosimy o trzymanie kciuków za naszą dziewczynkę ! Trzymamy mocno :):):) Macie już kogoś do wizyty p/a ??? Quote
Ironiaaa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 I jak? Juz cos wiadomo o tym jak sie sliczna czuje po operacji? Quote
Martika&Aischa Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 I jak dziewczynka po sterylce ??? Mam nadzieję że domek będzie strzałem w 10 ;) Quote
Recommended Posts