Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rano przyjechałam do pracy, budynek jeszcze zamkniety, a w środku pies. Wygląda na zadbanego, nie jest wychudzony, ale widać jakby już trochę mieszkał na dworze, nie ma obroży. Dziewczynka, chyba nie ma roku - ząbki malutkie i bielutkie. Zabrałam go do biura, szef chce go wywalić razem ze mną (już zrobiła siusiu u niego na wykładzinę dywanową). Dałam znać ochronie. Na razie nikt im nie zgłaszał, że zginął mu pies. Mieszkam w wynajętym mieszkaniu, w którym jest zakaz na psy i koty, w dodatku koleżanka ma alergię :( Dowiozę na terenie Warszawy. Co mam z nim zrobić? Wypuścić na pastwę rolników, którzy handlują tu na giełdzie? Błagam ratujcie.

link do zdjęcia:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e50866c6e62e2a40.html

Posted

Mała słodka jest, ale miałam nóż na gardle, bo nie wiedziałam co z nią zrobię po pracy, zwłaszcza że nawet nie miałam czasu żeby na dogo zaglądać. Na szczęście znalazł się chętny domek. Wiem że to szybko i bez sprawdzania, ale kobieta ogarnięta i mamy z nią kontakt ponieważ przyjeżdża czasem do firmy pomóc naszej księgowej. Dzisiaj akurat przyjechała na kilka dni i zdecydowała, że ją weźmie do siebie, do Ostrołęki. Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze. Kobieta miała wcześniej dwa boksery. Przepraszam, że wcześniej nie odpisałam, ale w pracy to mi ciężko w necie siedzieć.
Uffff

Tatuażu nie ma (sprawdzałam w pachwinach). Wymacałam skórę i czipu nie wyczułam, ale nie wiem czy zawsze jest wyczuwalny gołą ręką.

Posted

malagos wyślę Ci pw;
Dziewczynka została wczoraj wykąpana. Podczas kąpieli aniołek. Potem nie mogła się odkleić od swojego nowego Pańcia (bo Pani na razie została w Warszawie). Oczywiście nie mogło być mowy o spaniu na podusi leżącej na podłodze skoro łóżko wygodniejsze ;) Tylko kicia naprychała na psinkę niezadowolona.
Na dwór wyłącznie z ludziem, bo nawet jak są otwarte drzwi na zewnątrz (ogrodzony dom) to czekamy na progu aż pańcio też raczy wyjść za pieskiem. Ogólnie bardzo wpatrzona w człowieka i kochana suńka. Teraz pozostaje im wybrać imię.