Agata_G Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 [FONT=Tahoma]Denis to pięciomiesięczny szczeniak , który wazy niewiele ponad 5 kg. A w kłębie mierzy cały 36 cm . Jest malutki. [/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] Jest przeuroczym psem o bardzo dynamicznym usposobieniu.[/FONT][FONT=Tahoma] Uwielbia ganiać się z innymi psami, biegać za zabawką. Wszystko co się rusza jest godne uwagi. [/FONT] [FONT=Tahoma] ___________________________________________ [/FONT][FONT=Tahoma] Mimo tego kiedy trzeba potrafi się skupić na opiekunie , bez problemu wykonuje komendę siad. I uczy się dalej! [/FONT] [FONT=Tahoma] ______________________________________________[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Nie boi się właściwie niczego. Większe psy, obcy ludzie to żaden problem. Nie jest agresywny także do dzieci. [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Tahoma]Denis to przeuroczy szczeniak i łakomczuch. Potrzebuje domu! [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [FONT=Tahoma] Jest zaszczepiony i odrobaczony.[/FONT][FONT=Tahoma] Więcej zdjęć na [/FONT][FONT=Tahoma]https://picasaweb.google.com/118380588009733343934[/FONT][FONT=Tahoma]/Denis1203115Miesiecy5Kg36Cm15112011AgataGrzeszczyk[/FONT] [FONT=Tahoma] Kontakt: e mail: - [/FONT] [FONT=Tahoma]grzeszczykagata@gmail.com -soboz4@gmail.com[/FONT][FONT=Tahoma] numer telefonu: - 503364290 [/FONT] [FONT=Tahoma][SIZE=7]Denis- szczeniak ideał czeka na nowy dom! [/FONT] Quote
miudzioszka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Ja takze jestem u pięknego Denisa :loveu: Quote
kiyoshi Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 jestem i zapisuje:) Denisek bardzo przypomina Sznupke :) pamietacie? nie sądzicie?? Quote
MonikaAron Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jestem:) Denis jest przeuroczym psem:) Quote
Recommended Posts