Jump to content
Dogomania

Niechciane, potencjalne matki. Sara i Misia w DS:), Puszka zostaje z p.E.

Recommended Posts

Posted (edited)

Pani Michalina napisała dzisiaj do mnie - jednak wspomnienia po zmarłym psiaku biorą górę i pani szuka młodego, małego, czarnego psiaka. Gdybyście wiedzieli o takim, dajcie znać. Wysłałam pani na szybko wątek Bafiego (mini sznaucerka) a także zachęciłam do wizyty w naszym schronie.
Poszedł też wątek Tobisi przysłany przez Anulę.

A dla Pusi nadal szukamy...

Edited by salibinka
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

salibinka napisał(a):
Pani Michalina napisała dzisiaj do mnie - jednak wspomnienia po zmarłym psiaku biorą górę i pani szuka młodej, małej, kudłatej, czarnej psiny. Gdybyście wiedzieli o takiej, dajcie znać.

Dla Pusi nadal szukamy...

Szukamy domku dla Pusi..., no ...szkoda.

Posted

wojtuś napisał(a):
Szukamy domku dla Pusi..., no ...szkoda.

Pusia też znajdzie, nie ma mocnych. Jest piękna, kochana i inteligentna, zaszczytem będzie stać się jej opiekunem. Pani E. nie dzwoni, więc jutro będę się dobijać...

Posted

Aniu Kochana :), czarny kudłaty Kumpel szuka domku, jest teraz w lecznicy w Myślenicach po kastracji:)
wątek w moim podpisie:
http://www.dogomania.pl/threads/221358-Potr%C4%85cony-Gucio-porzucony-Kumpel-my%C5%9Blenickie-bezdomniaki-prosz%C4%85-o-pomoc-.../page8

"""Kumpel to ok. 4-5 letni czarny kundelek. Waży ok. 8,5 kg . Został znaleziony w Myślenicach na zakopiance, prawdopodobnie ktoś wyrzucił go z samochodu jadąc na ferie . Niestety Kumpla nikt nie szuka , a Kumpel tęskni za człowiekiem. To taki prawdziwy przyjaciel . Lubi ludzi i inne zwierzaki . Szukamy dla niego najlepszego domu , takiego którego już nigdy nie starci i człowieka który go pokocha .
Pies przebywa w Myślenicach k. Krakowa .
Jest wykastrowany, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, odrobaczony. """

Posted

Puszka już po badaniach, dr Czerwonka zakwalifikowała ją do sterylki. Zabieg odbędzie się 11 w sobotę o 8.15. Jedziemy, żeby tam być. Pomyślcie o niej ciepło, proszę, w tym czasie.

A poniżej radości :), czyli zdjęcia z nowego życia Sary i MIsi - od pani Teresy :):

Posted

ogłoszenia Puszki rozwiesiłam, oby ktoś ja pokochał..
trzymam kciuki za maleńka..

wojtuś napisał(a):
Szczęśliwe i zadowolone Sunie:)
a domek wspaniały:)
Trzymam za Puszkę w sobotę;)

Posted

Dziękuję Iwoniu, bardzo, bardzo. Oby ktoś dostrzegł, oby pokochał. Bo Puszka jest cudowna

Będę na linii z lecznicą jutro, ale rozłożyliśmy się z synkiem kompletnie :(, nie dojedziemy :(

Posted

Pusia wypoczywa już po zabiegu - wszystko poszło dobrze, ładnie się wybudziła w lecznicy.
Tak jak Sara jest w dolnej kuchni budynku. Podsypia teraz, chociaż na początku odniosła się z większą "nieufnością" do tego pomieszczenia niż Sarunia. Powolutku do przodu - trzymajcie, proszę, za sprawną rekonwalescencję.

Koszty: Sterylizacja 150zł + kubraczek (bo Sarunia pojechała ubrana) 27zł + badania krwi 40zł. Pojedziemy do Pusi jak tylko Eluś bedzie mobilny, (wtedy tez odbiorę fakturę).

Posted

Lidan napisał(a):
Czy wiadomo jak się czuje Puszka po zabiegu?

Jest ok. Pusia je i pije, lepiej znosi wszystko niż Sarunia. Pani E. dużo czasu spędza na dole z sunią. Przejmuje się. Rozmawiałam też z mężem pani E. - spokojna, normalna wymiana zdań o Pusi - więc jestem spokojna i od tej strony.