Kosmaty Gałganek Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [FONT=Comic Sans MS]Szczęśliwego Nowego Roku :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
M&S Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Hej, już Nowy Rok się zaczął, a Was nie ma....... Quote
kora78 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 pojechali pewnie na cala przerwe swiateczna, a teraz pracuja od rana do nocy i od nocy do rana. spokojnie, Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 holmina napisał(a):hej Rufi co u Ciebie? No właśnie......... Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 holmina napisał(a):moze im sie komputer zepsuł?..... Oby tylko komputer..... Quote
kora78 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 jutro sie skontaktuje telefonicznie ze stokrotka. Quote
M&S Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 kora78 napisał(a):jutro sie skontaktuje telefonicznie ze stokrotka. to dobrze..... Quote
stokrotka.af Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Cioteczki nie martwcie się, już wróciliśmy :multi: wszystko napisze jak się trochę ogarnę, bo póki co bajzel w chałupie :oops: i fotki będą :multi: dziękujemy wszystkim za życzenia i chcielibyśmy złożyć również spóźnione, ale szczere (na Śląsku nie mieliśmy dostępu do neta :-( ) Buziolki dla Was od Rufiego :loveu: Quote
M&S Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 stokrotka.af napisał(a):Cioteczki nie martwcie się, już wróciliśmy :multi: wszystko napisze jak się trochę ogarnę, bo póki co bajzel w chałupie :oops: i fotki będą :multi: dziękujemy wszystkim za życzenia i chcielibyśmy złożyć również spóźnione, ale szczere (na Śląsku nie mieliśmy dostępu do neta :-( ) Buziolki dla Was od Rufiego :loveu: Uff, no nareszcie dałaś znak życia!!!!! Głaski dla Rufiego:):) Quote
holmina Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no to sie Rufi znalazł,,,czekamy na fotki Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 UFF nareszcie w domku, jak to mówią wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej :lol: zwłaszcza swoim :evil_lol: tak sobie podróżowaliśmy ;) Quote
Shilomaniak Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 Ło matko, ale ścisk w pociągu:crazyeye:. Rufik boski:multi: skąd takiego pieknego psa wzięłaś?:evil_lol: A namordniczek przeuroczy - jakby pysio w dzikowy ryjek się zamienił:diabloti: Czekam na fotki Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Prezent od Mikołaja :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Rufi chętnie uczestniczył w świątecznych rozrywkach :evil_lol: Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ale on bezowy sie zrobil sliczny! nie szary. patrzcie, jak on kolory zmienia non stop..... ciesze sie, ze zyjecie, bo az mi sie w nocy dzis snily zle rzeczy o Rufim pomieszanym z Heidi, 2 duze kudlatki z walbrzyskiego schronu, poprzez dt do ds. witajcie z powrotem :) myrchanko! Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Bywał również z wizytą, tu z sunią mojego szwagra, Luną :evil_lol: zażywał ruchu Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 i znów męczenie prosiaka :evil_lol: i dla niedowiarków :evil_lol: Rufi w kubraczku :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Ja się od zawsze dziwiłam,że ma wpisana szarą sierść skoro on jest biszkoptowy z czarnym baleyagem ;) :evil_lol: wet stwierdził,że ma coś z teriera tybetańskiego :evil_lol: mnie bardziej na pikadryjczyka pasuje, ale rasa nie istotna, choć ludzie zaczepiają i podziwiają :loveu: Rufi ma nowych kolegów i koleżanki a w weekend znów idziemy z JOAPG i resztą futrzaków na mega spacer to i foty będą bo TZ aparat zacharabciłam :evil_lol: Quote
kora78 Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 a jak stosunek rufiego do tza i nowo poznanej rodziny? trzasl sie w pkp, stres wielki, czy nie? ze mna sie mocno stresowal w pkp, lezal, ale ziajalan i slina mu kapala non stop. w kubraku z daleka to jak york :) i milo sluchac zachwtow, jaki to piekny pies, prawda? :) Quote
kizimizi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 zagladam do puchowej bestyji. A jak rufilk zniósł podróż takim pociagiem? Quote
Joann Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jaki uśmiechnięty pies widac że mu świąteczny humor dopisał;] Ja jestem jak najbardziej za ubrankami jak widze że psu jest zimno, moja amstaffka chodzi w różowej obroży i do tego w szarym ubranku, nie ma co sie wstydzić;] Quote
stokrotka.af Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 ja się kubraczków nie wstydzę :evil_lol: Rufi dostał w spadku po Boreckim jeszcze jeden czerwony w kratkę, ale to na takie siarczyste mrozy ;) Rufi w pociągu zachowywał się spokojnie, nawet dawał się głaskać obcym (kaganiec miał na początku do przejścia konduktora) natomiast problem był z wsiadaniem do pociągu i wejściem na schody ruchome na dworcu w Wawie :shake: Rufi się położył na ziemi i za nic nie chciał na nie wskoczyć, całe szczęście,że byłam z TZ i on go wziął na ręce i wsadził do pociągu i na schody...ale jak sama sobie poradzę w przyszłości? Myślicie,że trzeba z nim ćwiczyć takie sytuacje? pojechać na dworzec i jeździć schodami? Nie wiem czy pisałam jak reagował na strzały Sylwestrowe...zawsze nadstawiał uszy i czujnie patrzył, ale jak strzeliło gdzieś blisko to ciągnął do domu ;) ale nie trzasł się i nie ziajał, nie chował się nigdzie :lol: u teściów lubił leżeć pod ławą (pozostałość po budzie?) Quote
Recommended Posts