Shilomaniak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ło matko, ale nie wyglądaj potem jak łona plizzz :diabloti: Quote
lasoa Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 obejrzałam całą galerię :) Gratulacje dzidziusia :) Pod koniec zauważyłam, że chodzisz po naszym osiedlu, a potem cegielnia i odkrycie... jesteśmy z tego samego miasta :D mizianko dla psiaka :) Quote
stokrotka.af Posted February 5, 2013 Author Posted February 5, 2013 Shilomaniak napisał(a):Ło matko, ale nie wyglądaj potem jak łona plizzz :diabloti: jak nie jak tak to mój cel ;) lasoa napisał(a):obejrzałam całą galerię :) Gratulacje dzidziusia :) Pod koniec zauważyłam, że chodzisz po naszym osiedlu, a potem cegielnia i odkrycie... jesteśmy z tego samego miasta :D mizianko dla psiaka :) oooooooooo to witam Żożankę ;) ale ja jakoś Twoich psiaków nie spotkałam dotąd raczej.... cegielnia to jedyne miejsce gdzie mogę puścić Rufolca ;) Quote
lasoa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 stokrotka.af napisał(a):jak nie jak tak to mój cel ;) oooooooooo to witam Żożankę ;) ale ja jakoś Twoich psiaków nie spotkałam dotąd raczej.... cegielnia to jedyne miejsce gdzie mogę puścić Rufolca ;) Ja puszczam na cegielni i na działkach :) Znamy bardzo dużo psów z cegielni, Was też nie widzieliśmy :) Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 lasoa napisał(a):Ja puszczam na cegielni i na działkach :) Znamy bardzo dużo psów z cegielni, Was też nie widzieliśmy :) my mieszkamy na 700-leciu a na cegielnię łazimy w drodze do teściów na Powstanców ;) ja w Żorach dopiero od sierpnia 2012 :) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Hej Rufolki :loveu: Ale fajne te filmiki :loveu: Jesooo jak dzieci szybko się zmieniają i rosną... Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 dzisiejsza sesyjka :cool3: baraszkujemy :evil_lol: mam Cie na oku :evil_lol: pierwszy sprawdzian pieluszkowy przed wypadem na basen :cool3: Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):Hej Rufolki :loveu: Ale fajne te filmiki :loveu: Jesooo jak dzieci szybko się zmieniają i rosną... ano tak ;) Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [video=youtube;ctPvZewGKdY]http://www.youtube.com/watch?v=ctPvZewGKdY&feature=youtu.be[/video] Quote
Ty$ka Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Rufi dzielnie towarzyszy Arturkowi :loveu: A jak maluszek reaguje na psa? ;) PS: Ależ z Arturka ADHD, non stop nóżkami i rączkami wywija :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [video=youtube;GKELfT19Fus]http://www.youtube.com/watch?v=GKELfT19Fus&feature=youtu.be[/video] Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 [video=youtube;84Mt1BRTznA]http://www.youtube.com/watch?v=84Mt1BRTznA&feature=youtu.be[/video] Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ty$ka napisał(a):Rufi dzielnie towarzyszy Arturkowi :loveu: A jak maluszek reaguje na psa? ;) PS: Ależ z Arturka ADHD, non stop nóżkami i rączkami wywija :evil_lol::loveu::loveu::loveu: junior patrzy za Rufolcem jak ten wpada z wizyta do jego pokoju lub jak przechodzi obok ;) a ostatnio 10 min gapił się jak Zuzka je ;) baaaaaaaaaaaaardzo zainteresowany fauną póki co ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Chyba nie mogę tu zaglądać... tak samo jak do Madzi... Za dużo oglądania słodkich maluszków :loveu: a ja się tak bronię... :evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted February 6, 2013 Author Posted February 6, 2013 Ptysiak napisał(a):Chyba nie mogę tu zaglądać... tak samo jak do Madzi... Za dużo oglądania słodkich maluszków :loveu: a ja się tak bronię... :evil_lol: ojtam ojtam, nie daj się prosić ;) Quote
Ptysiak Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 stokrotka.af napisał(a):ojtam ojtam, nie daj się prosić ;) Nie kuś ;) Quote
lasoa Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 stokrotka.af napisał(a):my mieszkamy na 700-leciu a na cegielnię łazimy w drodze do teściów na Powstanców ;) ja w Żorach dopiero od sierpnia 2012 :) ja w Żorach od czerwca 2011 :) Mówiłam przecież, że sąsiadka :) aż dziwne, że się nie spotkałyśmy :) Arturek :loveu: Quote
stokrotka.af Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 Ptysiak napisał(a):Nie kuś ;) kuszę kuś kuś ;) lasoa napisał(a):ja w Żorach od czerwca 2011 :) Mówiłam przecież, że sąsiadka :) aż dziwne, że się nie spotkałyśmy :) Arturek :loveu: ooooooooo dobrze wiedzieć,że nie ja jedna "przyjezdna" ;) no teraz będę wypatrywać grzywek a Ty Rufola i niebieskiego wózka ;) M&S napisał(a):Hello Rufi :) doberek wilczaste :) Quote
Shilomaniak Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Czemu ja w miejscu gdzie powinny być filmiki mam czarne dziury??? Ja chcę wierzgającego Arturka zobaczyć :placz: Quote
Ty$ka Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Shilomaniak napisał(a):Czemu ja w miejscu gdzie powinny być filmiki mam czarne dziury??? Ja chcę wierzgającego Arturka zobaczyć :placz: Kliknij prawym przyciskiem myszy na czarną dziurę, wybierz "Kopiuj adres URL" (czy jakoś tak) i wklej na nową kartę (tam, gdzie się pisze stronę www) ;) Quote
stokrotka.af Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 dzisiejsza sesyjka ;) Atrurro :) Tata pstryka i pstryka ;) takie mam towarzystwo ;) matka ugotowała brokuła bleeeeeeeeeeeee Quote
lasoa Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Arturo to fotomodel :loveu: mamy taki sam układ pokoju :) Quote
stokrotka.af Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 ale byłam dzielny i próbowałem go zjeść ;) [video]http://images49.fotosik.pl/1792/4db4eeaf964fc92cmed.jpg[/video] Quote
Recommended Posts