Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ty$ka']Ale świetna ciapa :loveu: I Arturek jaki duży już :)[/QUOTE]

nio czapka obowiązkowo z psiakiem byś musiała ;) duży...w czwartek na szczepieniach wyszło,że waży tylko 5620 i mierzy 71cm ;)

Posted

[quote name='M&S']Wiem, widziałam. Dziękuję:)[/QUOTE]

nie ma za co, ja zawsze zaglądam na bazarki jak dostaje zaproszenia albo widzę u kogoś na wątku, nawet jak nic mi w oko nie wpadnie to zawsze jakiś grosik podeślę ;)
za co TZ suszy mi głowę ;)

Posted

Tych wszystkich potrzebujących jest tak dużo, że mnie przerażenie ogarnia. a kasy mało.
ja też staram się, ale nie zawsze mogę. I to mnie wkurza...

Posted

[quote name='M&S']Tych wszystkich potrzebujących jest tak dużo, że mnie przerażenie ogarnia. a kasy mało.
ja też staram się, ale nie zawsze mogę. I to mnie wkurza...[/QUOTE]

mnie też...:(

dziś jak szliśmy koło przedszkola to słyszałam wymianę zdań między opiekunkami grupy: "ale piękny pies! a jaki duży! " to o Rufolu oczywiście ")
a jak wracaliśmy ze sklepu to jakiś facet co szedł na przeciw mnie , mija mnie i mówi: "ten pies większy od Was " ;)

ot takie tam na poprawę humoru ;)

Posted

[quote name='M&S']Nic dziwnego, Rufolec jest piękny:):)

Buziaki od nas.[/QUOTE]

nio ja to szczerze mówiąc nie mogę się nadziwić tym komentarzom....bo w sumie to nikt nie chce wierzyć,że on kundelek a nie jakiś rasowiec ;) i pomyśleć,że takie "cudeńko" w schronie siedziało...

Posted

[quote name='stokrotka.af']nio ja to szczerze mówiąc nie mogę się nadziwić tym komentarzom....bo w sumie to nikt nie chce wierzyć,że on kundelek a nie jakiś rasowiec ;) i pomyśleć,że takie "cudeńko" w schronie siedziało...[/QUOTE]

Rufolec jest wielce rasowy!