Shilomaniak Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 No Artur najładniejszy z maluchów gazetkowych, jest się czym pochwalić. A co Twój mąż zakłada jak musi utrzeć chrzan? Kombinezon kosmiczny czy co, dobrze że od tej strony go nie znam:evil_lol: A nie daj Bossze że małemu coś do pieluszki się trafi, nie pachnie i mąż musi zmienić- klamerkę na nos czy waciki?:crazyeye: Brak wiadomości to dobra wiadomość, Rufi oswoił się z małym, obaj mają się dobrze, czyli Twoje strachy poszły sobie dalekooo. Quote
stokrotka.af Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 no pieluszki TZ zmienia bez szemrania i narzekania na zapachy ;) a Rufol, cóż, nie jest zainteresowany juniorem ;) za to bardzo ładnie chodzi przy wózku na smyczy, nie ciągnie i rozumie jak się do niego mówi-w prawo, w lewo :) Quote
Ptysiak Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [url]http://images50.fotosik.pl/1736/bb9137261d9d284emed.jpg[/url] :evil_lol: też tak kiedyś próbowałam ale widoczność średnia :evil_lol: Pozdrawiamy cieplutko całą rodzinkę :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 ładnie Rufol ma uchole obrosniete ;-) Ja chetnie zabiore zbedne kilogramy na mojego doopalona bo plaskodupie mi sie trafilo reszty nie scem;-) hhih Juniorek mega klasa buziak dla Niego;-) Pozdrowionka !!! Quote
stokrotka.af Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 doberek, no to chętne cioteczki proszę o ustawienie się w kolejkę, będę rozdawać te moje nadprogramowe 15kg ;) Quote
Ty$ka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Trochę mnie na dogo nie było i przegapiłam narodziny Arturka :( Za to jak dzisiaj weszłam to aż zakwiczałam z zachwytu :loveu: Jest prześliczny :loveu: Jak Rufolec na niego zareagował? :) Quote
stokrotka.af Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 bardzo dobrze :) w zasadzie to nie reaguje, olał go tak jak Zuzę ;) nie wiem czy to dobrze, czy źle....na samym początku "miałczał" jak junior zaczął płakać, ale chyba się przyzwyczaił i go to nie rusza :) w przeciwieństwie do mnie ;) za to na spacerkach ładnie chodzi przy wózku :) Quote
Ty$ka Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Super, jestem ciekawa jak się dogada z raczkującym Arturkiem :loveu: Jeszcze raz Wam gratuluję nowej członka rodziny :) Quote
stokrotka.af Posted November 20, 2012 Author Posted November 20, 2012 Dziękuję :) a propo Rufola, nawet nie wiem kiedy, ale minął już rok odkąd jest z nami :) bilans zysków i strat: masa radości kiedy patrzę jak do mnie biegnie, jaki z niego pieszczoch ;) no i 2 pary drzwi do wymiany ;) ale i tak nie żałuję,że jest właśnie ON ;) Quote
stokrotka.af Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 sorki cioteczki nie ogarniam ;) Quote
Ty$ka Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Nie dziwię się ;) Masz tyle do roboty ;) Quote
stokrotka.af Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 jak tak dalej pójdzie to galeria Rufola zarośnie haszczami ;) Quote
Shilomaniak Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Ty żyjesz!!!. Już myślałem że ktoś nagrał Twój głos na telefon,a tu taki zonk.:roll: Brawo, dajesz radę . Artur urośnie i z Rufim będzie śmigał:razz: Zajmiemy sie tym ogródkiem, będziemy pielić a haszcze ogniem wytępimy. :mad: A przy okazji jak się pojawisz, Rufi spokojny pod sklepami czy uruchamia mu się syrena alarmowa i próbuje wparować do sklepu? Quote
Ty$ka Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Witamy ciepło w ten śnieżny dzień ;) (yyy, a raczej wieczór :D) Quote
stokrotka.af Posted December 5, 2012 Author Posted December 5, 2012 Boszeeeeeee spać ;) Rufol nadal nadaje, ale przy najmniej się nie wyrywa, może na weekend uda mi się zrobić foty z naszych wspólnych spacerów w zimowej aurze junior wkroczył w rozmiar 62 więc musiałam mu zrobić przemeblowanie w komodzie :) póki co sorry cioteczki i wujkowie , ale padnięta jestem :( Quote
Shilomaniak Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='stokrotka.af']Boszeeeeeee spać ;) póki co sorry cioteczki i wujkowie , ale padnięta jestem :([/QUOTE] Nie chce Cię straszyć ale ja dopiero się wyspałam jak moja córcia skończyła 4 latka , ale to był prawdziwy POTFOOR :angryy: Quote
kora78 Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 moj ma 4 i wysypiam sie gdzies od roku, ale czasem sa dni, ze sie budzi co chwile. upierdliwe to bardzo. tak to juz jest, cos za cos w zyciu musi byc... ale to pikus ;) Quote
stokrotka.af Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 no to mnie pocieszyłyście nie ma co ;) ale się wkurzyłam dziś na TZ....była umowa,że w tygodniu ja wstaję do młodego a na weekend on...no i ja go dziś budzę a on do mnie,żebym sama wstała bo on po pracy zmęczony i chce się wyspać...nosz kurde a ja to kiedy mam się niby wyspać???????, ale to jeszcze nic...oczywiście byłam nieugięta i kazałam mu dupsko ruszyć a on do mnie,że CHCĘ GO WYKOŃCZYĆ :( bo on przecież nie jest już taki młody.... Quote
kora78 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 moglas mu powiedziec tak: trzeba bylo wczesniej sie do roboty zabierac, a nie na stare lata :D i jezyk mu wystawic. a Ty? mamo, wyspisz sie za 3 lata :D ale bez przesady, kilka miesiecy, pol roku, czy rok tak jest, z kazdym miesiacem coraz lepiej :) jak juz nocnej zmiany pieluchy nie ma to juz z zgorki, bo nakarmic mozna na śpiocha, bez otwierania oczu :D Quote
Recommended Posts