M&S Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 A ja nie widzę banerka..... Głaski dla Rufolca:) Quote
Ptysiak Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Dzień doberek :) Może masz zaznaczone żeby nie pokazywało banerka i dlatego go nie widać.? Z lewej strony na dole jak piszesz w jakimś wątku jest kwadracik "pokaż Twoją sygnaturkę" masz go zaznaczony ? Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Dzień dobry :D Hmmm ciekawe czy stokrotka jak się pojawi na dogo ogłosi nam już radosną nowinę xD Quote
M&S Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 junoo napisał(a):Dzień dobry :D Hmmm ciekawe czy stokrotka jak się pojawi na dogo ogłosi nam już radosną nowinę xD Ciekawe.... Mam nadzieję, że tak:) Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Miłej niedzieli :) Mizianki dla Rufolka :loveu: Też jestem ciekawa :diabloti: Quote
stokrotka.af Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 doberek, nie rodzę :evil_lol: wróciłam z expresowej podróży i mam w końcu łóżeczko i komodę więc jakby co mogę sie rozpakować :razz: mam w profilu zaznaczone wszytsko jak być powinno, ale banareka nadal nie ma :shake::placz: Quote
zuzolandia Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jesoooooooooo jeszcze nie urodziła hihih buziole;-) Quote
Ptysiak Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 To ja już nie mam pojęcia co z tym banerkiem nie tak... :shake: Quote
junoo Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Stokrotka, ależ Ty masz samozaparcie xD hehehehe No, ale jak już masz wszystko gotowe, to może maluszek w końcu się wyczołga? :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Hej :) Ja tu przychodzę z nadzieją, że po mojej nieobecności będzie o jednego członka rodziny Rufiastych więcej, a ten się uparł i nie chce wyłazić :diabloti: :roll: :eviltong: Quote
kora78 Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Wy tu ciagle o maluchu, a ja mysle, ze to mama nie chce... zwieraczy popuscic. bo sie boi :P Quote
junoo Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 kora78 napisał(a):Wy tu ciagle o maluchu, a ja mysle, ze to mama nie chce... zwieraczy popuscic. bo sie boi :P hahaha no przecież pisałam wyżej, że mamusia ma niezłe samozaparcie xD Stokrotko, jest już mały na świecie? Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Dzień dobry :) No właśnie... już jesteś mamusią ?? Quote
kora78 Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 mamą juz jest. tylko chyba jeszcze nienarodzonego synka. ale mamą juz jest :) od 9mcy Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 kora78 napisał(a):mamą juz jest. tylko chyba jeszcze nienarodzonego synka. ale mamą juz jest :) od 9mcy No w sumie to masz rację :) Źle napisałam ;) Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Może już jest Maluszek i dlatego się nie odzywa? :loveu: Quote
stokrotka.af Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Jestem i nadal w dwupaku :evil_lol: ostatnie 2 dni spędziłam w sklepach, padam z nóg :shake: nawet lapka nie otwierałam bo jak wyszłam z domu rano tak wracałam wieczorem :-( jak takie maratony na juniora nie zadziałają to ja już sama nie wiem :mad: jestem na finiszu z urządzaniem pokoju :multi: Rufolek na czas naszej nieobecności zostawał z teściami i chodził na dłuuuuuuuuuuuugie spacery (4x3h) do naszego powrotu :crazyeye: tesciu mi psa zamęcza :razz: cioteczki dziękuję za zainteresowanie i podtrzymywanie galeryjki :p Buziolki od świeżo wykąpanego Rufolka :razz: Quote
M&S Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Ale szaleństwa zakupowe:) Głaski dla Rufolca!!! Quote
Ptysiak Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Zmęczony pies to szczęśliwy pies :) Urodziłabyś już a nie trzymasz nas w niepewności :razz: Wymiziaj mokrego Rufolka :loveu: Quote
Recommended Posts