Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 kora78 napisał(a):no, bo oni przeciez nie widzieli. bo patrzyli sie tylko w przod, a nie w tyl i nie widzieli ciezarnej. klapki na oczy im zapadly nagle. Ptysia, nie wiesz, no? tak jest zawsze. amba fatima. No niestety ale tak jest bardzo często... :roll: A potem tacy ludzie mają pretensje jak np. Ktoś w autobusie im miejsca nie zrobi. Quote
stokrotka.af Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 no na nudę z Rufolcem nie narzekam ;) co do przepuszczania itp. zdarzyło mi się dosłownie 4 razy ;( a ja z tych niestety co to się łokciami nie rozpychają :( no zwyczajnie nie mam takiego tupetu :( Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 stokrotka.af napisał(a):no na nudę z Rufolcem nie narzekam ;) co do przepuszczania itp. zdarzyło mi się dosłownie 4 razy ;( a ja z tych niestety co to się łokciami nie rozpychają :( no zwyczajnie nie mam takiego tupetu :( Czasami trzeba bo ludzie są daremni... Dziś przepuściłam np. starszego Pana w kolejce bo miał jedynie chleb i mleko, Ja byłam pierwsza, kolejka wielka (jak to w Tesco u Nas:/). Aż mi się głupio i w sumie przyjemnie zrobiło bo tak bardzo dziękował :) a baba za mną z mordą bo Ona się śpieszy... n/c Quote
zuzolandia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 No wieszzz....na przetrzymanie nas bierzesz hihihih Buziaki!!! Quote
stokrotka.af Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 a co stopniuję napięcie ;) Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Dzięńdoberek :) Coś widzę, że Arturek nie spieszy się z przyjściem na świat :lol: Quote
stokrotka.af Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 doberek nadal nie rodzę ;) a co ma się chłop spieszyć ,źle mu w brzuszku nie jest ;) Quote
M&S Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Cześć:) A co się maluch będzie śpieszył...;) Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 (edited) doberek wiecie co, zgadnijcie :evil_lol: nie rodzę :diabloti: Rufiasty pozdrawia cioteczki i wujaszków :) aaaaaaaaaaaaa mamy nowy,śliczny banerek tylko czemu go nie widać :( Edited September 4, 2012 by stokrotka.af Quote
junoo Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 oj już byś nam odpuściła... i urodziła :evil_lol: my czekamy i czekamy a Ty taka uparta :lol: Quote
Ty$ka Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nie no! Ja tu wchodzę z nadzieją, że zastanę nowe newsy, a tu nic, wszystko po staremu :D Quote
stokrotka.af Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 cierpliwości, musi tatuś juniora wrócić i musimy pojechać po łóżeczko a potem będę pertraktować z maleństwem żeby sie jednak zdecydowł wyleźć ;) Quote
junoo Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 hahaha jeszcze w brzuchu, a już grzeczne i wie, że najpierw musi być tatuś i łóżko a na końcu on ;) Quote
Ptysiak Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Dzień dobry :) Miłego dnia dla Pańci i buziaczki w brzusio dla Maluszka :) No i w nosek dla Rufolka :) Quote
stokrotka.af Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 a co trzeba ustawić juniora od małego :evil_lol: doberek nie rodzimy dziś :cool3: za to mamy AŻ 2 foty :diabloti: nasz niewidzialny banerek :placz: i z serii każdemu według potrzeb gabarytowych :razz: Quote
Ptysiak Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Cudny banerek :loveu: Może źle coś wstawiłaś? http://images45.fotosik.pl/1532/fe99337890b910a9med.jpg dobre :evil_lol: Quote
kora78 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 jak sie stoktora tez 2 dni nie odezwie, to znaczy,ze rodzi :) Quote
stokrotka.af Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 nie kracz Lucy :evil_lol: jutro jadę po łóżeczko i wracam koło niedzieli i się nie odezwę, ale nie planuję rodzić póki co, no chyba ,że jutro ginek co innego mi powie :mad::evil_lol: z banerkiem wstawiam jak zwykle i od razu pojawia mi się ikonka co to nie wyświetla obrazu, nie kumam o co chodzi a administracja Dogo milczy na ten temat :mad: Quote
junoo Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Bardzo sympatyczny banerek "masz" ;) Ależ Ci zazdroszczę, że Ruful lubi małe gadziny... Ja bym chciała kota, ale wiem że Aron na razie mu żyć nie da... Ćwiczę z nim intensywnie i może kiedyś się uda :cool3: Quote
Ty$ka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Każdy zwierz ma własny chodniczek widzę :evil_lol: Mizianka zsyłamy ;) Co do banerka... już Ci podlinkowałam - tylko sobie skopiuj (samo "skopiuj" lub CTRL + C) i wklej do sygnatury ;) Quote
stokrotka.af Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 ooooooooooooo zaraz sprawdzę, czy działa, ale on był podlinkowany.... no z Rufolem nie było tak łatwo na początku (koty i wiewióry nadal gania ;) ), ale z czasem mu Zuzolinda chyba się opatrzyła i teraz oboje się tolerują :) Quote
Recommended Posts