Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To Ty miałaś urodziny i nic nam nie powiedziałaś, no gdyby nie Twój stan i to że Cie Lubimy to:mad::cool3:. Nie spodziewałem się Stokrota że masz urodziny:crazyeye:, toś mnie zaskoczyła.
Ale Rufi ma rzeczywiście fajnie z Pańciostwem, dobrze mu u Was.No i kochane Cioteczki i Wujkowie , Zuza ma się wyśmienicie, wyszła obronnym skokiem z koszyczka Wielkanocnego i zaatakowała naszą Shilę/ jaki to potwór- chciała zjeść prawie wyżła, a fe/
Wszystkiego naj, stada dziatek i mnóstwa Rufoli do spacerów.

Posted

Shilomaniak napisał(a):

Wszystkiego naj, stada dziatek i mnóstwa Rufoli do spacerów.

Sorka, pomyliło mi się chyba [ stada Rufoli i mnóstwa dziatek do spacerów], a zresztą sama zdecydujesz:evil_lol:

Posted

Shilomaniak napisał(a):
To Ty miałaś urodziny i nic nam nie powiedziałaś, no gdyby nie Twój stan i to że Cie Lubimy to:mad::cool3:.

Co do tego - to racja, fe, nieładnie :shake:. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG:.

Posted

a to ja się dołączam do życzeń :multi:
wszystkiego naj,,,,,,,,,,,lepszego
a Rufol jest super misiak!i chyba nie ma nic przeciw dzieciom,,,,,jak widac na zdjeciu

Posted

to tak jak mój,,,,jakby złodziej wszedł do domu to pewnie gdyby potrafił postawiłby kawe i ciacho,,,,,,ale jak zobaczy nawet z daleka psa na dworze to chce od razu ukatrupić!teraz uczy sie przyjazni z innymi pieskami ale nie jest łatwo,,,

Posted

holmina napisał(a):
to tak jak mój,,,,jakby złodziej wszedł do domu to pewnie gdyby potrafił postawiłby kawe i ciacho,,,,,,ale jak zobaczy nawet z daleka psa na dworze to chce od razu ukatrupić!teraz uczy sie przyjazni z innymi pieskami ale nie jest łatwo,,,

No i ma rację, od łapania złodziei jest nasza dzielna policja, a obce psi niech się nie plączą koło Pańci:evil_lol:.
.

Posted

No się rozfotografowałaś pourodzinowo, chyba galeria Rufiego będzie największa na dogo:evil_lol:.
A zdjęcia ładne no i psiur twarzowy, my tych piesów nie spotkaliśmy u Was na spacerze, gdzie je pochowałaś?
Ale towarzycho fajne , pełny przekrój kolorów i wielkości.