Kosmaty Gałganek Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ale on jest pięknie wielobarwny :loveu: Wiewiórkę wystawia znakomicie :evil_lol: Ale jaką ma fajną koleżankę. I gratuluję aparatu, teraz spodziewam się codziennie po kilkanaście zdjęć :diabloti: Quote
Shilomaniak Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 To Ty miałaś urodziny i nic nam nie powiedziałaś, no gdyby nie Twój stan i to że Cie Lubimy to:mad::cool3:. Nie spodziewałem się Stokrota że masz urodziny:crazyeye:, toś mnie zaskoczyła. Ale Rufi ma rzeczywiście fajnie z Pańciostwem, dobrze mu u Was.No i kochane Cioteczki i Wujkowie , Zuza ma się wyśmienicie, wyszła obronnym skokiem z koszyczka Wielkanocnego i zaatakowała naszą Shilę/ jaki to potwór- chciała zjeść prawie wyżła, a fe/ Wszystkiego naj, stada dziatek i mnóstwa Rufoli do spacerów. Quote
Shilomaniak Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Shilomaniak napisał(a): Wszystkiego naj, stada dziatek i mnóstwa Rufoli do spacerów. Sorka, pomyliło mi się chyba [ stada Rufoli i mnóstwa dziatek do spacerów], a zresztą sama zdecydujesz:evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Shilomaniak napisał(a): Nie spodziewałem się Stokrota że masz urodziny:crazyeye:, toś mnie zaskoczyła. Patrzcie Państwo jakiego mam "enteligentnego" męża :cool3: Quote
Shilomaniak Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Shilomaniak napisał(a):To Ty miałaś urodziny i nic nam nie powiedziałaś, no gdyby nie Twój stan i to że Cie Lubimy to:mad::cool3:. Co do tego - to racja, fe, nieładnie :shake:. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG:. Quote
kora78 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 dzis? no to STO LAT!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
stokrotka.af Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 dziękuje,ale urodzinki dopiero jutro we wtorek 17 :) aparacik dostałam awansem wczesniej :) a pogoda póki co nie sprzyja robieniu foteczek buuuuuuuuuuuu Quote
Shilomaniak Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 No to my też awansem ;). Jeśli skleroza pozwoli, dołożę serdeczności jutro tyż :tort: Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 100 lat, 100 lat :Rose: :BIG::BIG: Quote
Ty$ka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Wszystkiego najlepszego, pociechy z Rufolca, szczęśliwego rozwiązania i spełnienia marzeń :) Quote
Shilomaniak Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Ha, zdążyłam i ja na wieczór :lol: "...więc żyj nam sto lat i uśmiech miej na twarzy, niech życie Ci da to wszystko o czym marzysz..." :lol: Quote
stokrotka.af Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 bardzo dziękuję za wszystkie życzenia :loveu: dostałam bukiet róż i torcik :evil_lol: a teraz zamęczę Was fotkami z dzisiejszego spacerku :diabloti: nowi koledzy i koleżanki Quote
stokrotka.af Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 pożeracz świnek no chyba Wam wystarczy :) Quote
holmina Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 a to ja się dołączam do życzeń :multi: wszystkiego naj,,,,,,,,,,,lepszego a Rufol jest super misiak!i chyba nie ma nic przeciw dzieciom,,,,,jak widac na zdjeciu Quote
stokrotka.af Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 nie skąd on jest bardzo łagodny do ludzi Quote
holmina Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 to tak jak mój,,,,jakby złodziej wszedł do domu to pewnie gdyby potrafił postawiłby kawe i ciacho,,,,,,ale jak zobaczy nawet z daleka psa na dworze to chce od razu ukatrupić!teraz uczy sie przyjazni z innymi pieskami ale nie jest łatwo,,, Quote
Shilomaniak Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 holmina napisał(a):to tak jak mój,,,,jakby złodziej wszedł do domu to pewnie gdyby potrafił postawiłby kawe i ciacho,,,,,,ale jak zobaczy nawet z daleka psa na dworze to chce od razu ukatrupić!teraz uczy sie przyjazni z innymi pieskami ale nie jest łatwo,,, No i ma rację, od łapania złodziei jest nasza dzielna policja, a obce psi niech się nie plączą koło Pańci:evil_lol:. . Quote
stokrotka.af Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 hoooop hooop nadchodzi kolejna porcja fotek z plenerku :diabloti: Rufol & Pep buzi buzi takie sobie wygibasy Quote
stokrotka.af Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Rufol w akcji :) lecę do Ciebie Zuza w domowych pieleszach York w lesie :crazyeye: a jednak niektóre wychodzą na spacery :razz: to tyle :evil_lol: Quote
Shilomaniak Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 No się rozfotografowałaś pourodzinowo, chyba galeria Rufiego będzie największa na dogo:evil_lol:. A zdjęcia ładne no i psiur twarzowy, my tych piesów nie spotkaliśmy u Was na spacerze, gdzie je pochowałaś? Ale towarzycho fajne , pełny przekrój kolorów i wielkości. Quote
stokrotka.af Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 psiaki się ujawniły jak słoneczko wyszło a i pora spacerów ma znaczenie :razz: w sumie chyba już Rufol poznał wszystkie psiaki z okolicy :evil_lol: Quote
Recommended Posts